Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 senin koydukların vişne çürüğü falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ya genelev mi yapiyorsunuz ne igrenc boya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya abi ben odanın içersindeyim, görüyorum rengini zaten. ordakiler yüksek sarı ışık ve flashlı kamera ile çekilmiş hali(ki sarı-turuncu açık renk bi boyanın üzerine tek kat şu an). bu beyaz ışık altında ve flashsız hali. ordaki gibi kırmızı işte, yoksa değil mi lan? sfsa tamam kabul ediyorum ulusta al al bu senin istediğin 25 ama sana 17,5e olur diye kakaladılar boyayı ama.. http://www3.picturepush.com/photo/a/1407231/img/1407231.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 deneyin bi en olmadı siyah yaparsınız.ben gecen oyle oda gordum bilseydim o kadar guzel oalabilecegini ben de kendi odamı boyardım.siyah oda sanıldıgı kdr kotu olmuyor yardımcı olmaya calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nerde oturuyon birader :D geleyim yardım edeyim.. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 siyah (td) aydınlatamazsın odayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://forum.donanimhaber.com/m_27876731/printable.htm tarnat1985 (18 Kasım 2008; 8:45:47) said: Duvar BOYASI SEÇİMİ; SAKIN KALİTESİZ POLİSAN BOYA ALMAYIN.. Ev için Polisan Silikonlu boya aldım.Aldığıma alacağıma pişman oldum.. Bu kadar kalitesiz bir boya görmedim, toz boyadan farksız...Duvarı kireçle boyasam daha iyidi.. Polisan Gülen boyaymış pehh..Resmen Ağlattı beni.. Sakın Ama SAKIN Polisan boya almayın diyorum..!! BİLGİNİZE... Feto Gulen boyasi haci o 7 gun sonra islamic yesil olucak kandirmislar seni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Karag8z said: + Hazır karışım boyaları gereğinden fazla su ile karıştırırsanız daha sonra aynı renk tonunu elde etmeniz çok güç olur. hah işte biz burda da patladık, acaba sorun karışımda mi die 0,5 litre su daha ekledik, haaaaaaaah al sana perfect fail.. artık onu da kullanamıcaz. cihant said: siyah (td) aydınlatamazsın odayı evet aynen, zaten ışık girmiyo eve. bide odanın yarısı boyanmış olmasına rağmen kırmızıda bile resmen karardı oda eisenheim said: nerde oturuyon birader :D geleyim yardım edeyim.. sdfsd gel abi gel, boyadan sonra da kırmızı oda da lan party yaparız sfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 boşver allahtan su bazlı boya. yarın gidip boya alacağınız yere durumu anlatırsınız. açık bir renk boya alır üstüne uygularsınız. bu boyada astar vazifesi görür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 boyacılık sanatında astar diye bir gereklilik var. astar atmadan boya atıomaz. üstüne boya atacağın renge göre astarı belirlemen lazım. bazen 3 olur bazen 5, istediğin rengi ne kadar istediğine göre maliyeti karşılayabilirsin? badanaccılık bir sanatsa, sen sınıfta kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tamam karara vardık, bu alıp sonradan açtığımız boya astar olacak. yarın daha koyusunu(resimlerdeki gibi bişi) alıp onu atıcaz. hatta ucuzsa (30-40) gelsin boyacı yapsın. küçük 1 oda yapacak sadece sonuçta. hadi herkese tşk sewgili patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 üstüne normale göre daha su eklediyseniz normal öyle kötü olması yeni boya alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 olay o boyayı sürdüğün hedeyi kullanmakta. bastıracağın force a göre değişir boyanın katmanı. istediğin kadar kat at farketmez, beğenmediğin yerleri tekrar tekrar boya işte çok sorun değil, ayrıca 1 kat boya atıp beklemene gerek yok. boya çık işte sana düzgün gözüküyorsa. mesela kovaya daldırdın o süngerimsi ruloyu böyle balçık gibi olmasın çıkarırken, o süngerin sadece bir yüzünü boyaya batır ve elinden geldiği kadar az sür boyadan. sonra boya işte, az boya çok iş. ayrıca ne kadar su koydunuz o da önemli. neyle karıştırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 fena fail hakkaten. buna benzer astarsız boya hikayesi de bizde var. [kullanılan tüm boyalar saten] holdeki boya açık yeşildi. su tesisatı kaynaklı problemler yaşadık, boyanın alt kısmı döküldü, sonra bi usta çağırdık orayı beyazla sıvadık. bir süre öyle kaldı. parayı toparladık. birkaç ay sonra, lan çok kötü oldu hol acil usta çağıralım başka renk atsın, masrafı da olmasın dedik. gittik mal bi usta çağırdık, krem rengine boyadı adam astar vs. çekmeden, direkt tek kat. aradan geçen birkaç gün sonra fark ettik ki holdeki duvar bildiğin soyuluyor sdf. çarpılan yerlerin falan direkt boyası çıkmış, bi de öyle kusursuz bi soyulma ki alttaki boyada iz bile bırakmıyor, folyo gibi aynı. şu anda hala öyle duruyor ellemedik. soyulan yerleri fırçayla rötuşluyoruz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 odamı kendim boyamayı düşünüyordum vazgeçtim altından kalkamam o işin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oha herkes badanacı çıktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dostum sana böyle biri lazım http://forum.paticik.com/thumbnails/176/e00/32d/8ad/95b/f61/ee1/c78/17d/f61/ed_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bütün ahkam kesenlerin nickini not aldım, bir badana işi olursa pmlicem. asffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 elesso said: dostum sana böyle biri lazım http://forum.paticik.com/thumbnails/176/e00/32d/8ad/95b/f61/ee1/c78/17d/f61/ed_450xNULL.png EDUEAEHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 duvarınızın fotoğrafına baktım kör oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 amaç o. odaya getirilebilen hatunlarda direk paralize etki yapacak. az nuri alçoculuk değil bu. hep kötü niyetten. ver turuncuyu al pembeyi. pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o rengi kim seçti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 photoshopta iki üç filtre koy al sana silent hill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Çok güzel bi ton olmuş esasen ama bozabilir oda açısından. Whitebalanstan da öyle geliyor olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 MADBOY said: elesso said: dostum sana böyle biri lazım http://forum.paticik.com/thumbnails/176/e00/32d/8ad/95b/f61/ee1/c78/17d/f61/ed_450xNULL.png EDUEAEHD azuhadısdşıfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar