Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fail oldum resmen (badana), yardım

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

ya abi ben odanın içersindeyim, görüyorum rengini zaten. ordakiler yüksek sarı ışık ve flashlı kamera ile çekilmiş hali(ki sarı-turuncu açık renk bi boyanın üzerine tek kat şu an). bu beyaz ışık altında ve flashsız hali. ordaki gibi kırmızı işte, yoksa değil mi lan? sfsa

tamam kabul ediyorum ulusta al al bu senin istediğin 25 ama sana 17,5e olur diye kakaladılar boyayı ama..

http://www3.picturepush.com/photo/a/1407231/img/1407231.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.donanimhaber.com/m_27876731/printable.htm

tarnat1985 (18 Kasım 2008; 8:45:47) said:

Duvar BOYASI SEÇİMİ; SAKIN KALİTESİZ POLİSAN BOYA ALMAYIN..

Ev için Polisan Silikonlu boya aldım.Aldığıma alacağıma pişman oldum..
Bu kadar kalitesiz bir boya görmedim, toz boyadan farksız...Duvarı kireçle boyasam daha iyidi..
Polisan Gülen boyaymış pehh..Resmen Ağlattı beni..
Sakın Ama SAKIN Polisan boya almayın diyorum..!!
BİLGİNİZE...

Feto Gulen boyasi haci o 7 gun sonra islamic yesil olucak kandirmislar seni:D
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

+ Hazır karışım boyaları gereğinden fazla su ile karıştırırsanız daha sonra aynı renk tonunu elde etmeniz çok güç olur.

hah işte biz burda da patladık, acaba sorun karışımda mi die 0,5 litre su daha ekledik, haaaaaaaah al sana perfect fail.. artık onu da kullanamıcaz.

cihant said:
siyah (td)
aydınlatamazsın odayı

evet aynen, zaten ışık girmiyo eve. bide odanın yarısı boyanmış olmasına rağmen kırmızıda bile resmen karardı oda

eisenheim said:
nerde oturuyon birader :D geleyim yardım edeyim..
sdfsd

gel abi gel, boyadan sonra da kırmızı oda da lan party yaparız sfa
Sosyal ağlarda paylaş

boyacılık sanatında astar diye bir gereklilik var.

astar atmadan boya atıomaz. üstüne boya atacağın renge göre astarı belirlemen lazım. bazen 3 olur bazen 5, istediğin rengi ne kadar istediğine göre maliyeti karşılayabilirsin?

badanaccılık bir sanatsa, sen sınıfta kalmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

olay o boyayı sürdüğün hedeyi kullanmakta. bastıracağın force a göre değişir boyanın katmanı. istediğin kadar kat at farketmez, beğenmediğin yerleri tekrar tekrar boya işte çok sorun değil, ayrıca 1 kat boya atıp beklemene gerek yok. boya çık işte sana düzgün gözüküyorsa.

mesela kovaya daldırdın o süngerimsi ruloyu böyle balçık gibi olmasın çıkarırken, o süngerin sadece bir yüzünü boyaya batır ve elinden geldiği kadar az sür boyadan. sonra boya işte, az boya çok iş. ayrıca ne kadar su koydunuz o da önemli. neyle karıştırdınız.
Sosyal ağlarda paylaş

fena fail hakkaten.
buna benzer astarsız boya hikayesi de bizde var. [kullanılan tüm boyalar saten] holdeki boya açık yeşildi. su tesisatı kaynaklı problemler yaşadık, boyanın alt kısmı döküldü, sonra bi usta çağırdık orayı beyazla sıvadık. bir süre öyle kaldı. parayı toparladık. birkaç ay sonra, lan çok kötü oldu hol acil usta çağıralım başka renk atsın, masrafı da olmasın dedik. gittik mal bi usta çağırdık, krem rengine boyadı adam astar vs. çekmeden, direkt tek kat.

aradan geçen birkaç gün sonra fark ettik ki holdeki duvar bildiğin soyuluyor sdf. çarpılan yerlerin falan direkt boyası çıkmış, bi de öyle kusursuz bi soyulma ki alttaki boyada iz bile bırakmıyor, folyo gibi aynı. şu anda hala öyle duruyor ellemedik. soyulan yerleri fırçayla rötuşluyoruz sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...