Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya hakkaten bu gece acunu da cem yılmazı da bi daha sevdim, bi daha takdir ettim. bir program bu kadar güzel olur. pazar günü akşamını keyifle geçirdim sayesinde, gülmekten karnım ağrıdı resmen. oturucaksın, bu kaydı osurukla sıçmayla komedi yaptığını sanan adamlara izleteceksin, mizah nasıl olur görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 helal olsun.Neyse işin duygusal kısmı da geçti.Hayatımda izlediğim en güzel varmısın yokmusundu gerçekten :D Umarım iyileşir elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 en sonda gozlerim bile yasardi valla, kim ne derse desin, reklam meklam desin, cem yilmaz kendisne calisti diyen de cikabilir ama helal olsun. Herif tum gece gulmekten aglatti, sonunda da cidden gozleri yasartti sevindim bole bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Red said: ali abinin kızı gerçekten çok güzeldi.aşık oldum foto foto foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 o kadar ünlü geldi ama bu programın tadı başkaydı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bende hiç izlemem normalde ama bunu izledim hiç sıkılmadan çok güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 muhteşem program oldu. yardırdı gitti cem yılmaz, stand uplar kadar komik ve eğlenceliydi. sonu da çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şu iğrenç programın bi kısmını sırf cem yılmaz için izledim herkeste bir pozlar sahte gözyaşları üzülüyormuş roleplay leri rezil bir program ama cem yılmaz yine süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bugun cok buyuk sahtelikler yoktu programda, gayet begendim. Hic te izlemem yani helal adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben programın konsepti için dedim mesela biri kaybedince herkes üzülmek zorunda :) ve gerçekten programdan önce yarışmacılar buna şartladıklarını biliyorum.bugün gerçekten üzülecek birşey vardı umarım gerçekten üzülmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Birisi kaybedince default kamera hareketi: direkt renkli gözlü gözleri yaşarmış kıza zumla. ama bu gece yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Adam ben güldürüyorum dedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 harikaydı ya baya bi güldüm hele telefon kablosunu takip ederek hamdiiiii diye bağırmasına baya bi güldüm.fıkrayı ingilizce anlatmasıda harikaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 almancası da fena değilmiş cem yılmazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nasrettin hoca fıkrasını kaçıranlar için geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 acun yerlere yattı ya :D sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ahah hakkaten. adam harbi derdini anlatıcak kadar konuşuyor. fransızcası hakkında yorum yapamicam. Bu arada torrent http://www.mininova.org/tor/2287179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 off ingilizce kisim yerlere yatirdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bir de ömer seyfettin olayına çok güldüm yaa. Anlatayım Aranızda kaşağı yı okuyanlar var mı kim onun yazarı dedi. Seyirciler evet ömer seyfettin diye cevapladılar. cmylmz da "o aslında ömer saveettin, o yüzden günümüze kadar gelebilmiş" dedi, yerlere yatırdı hacı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ömer save ettin baya kötüydü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben bütün teklifler de cem yılmazın "LOKUM" diyip yanından lokum çıkarmasını bekledim ama yapmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bişey daha vardı kimse gülmedi kendi güldü sadece neydi lan o ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bi espiri yaptı bi yerde, kendi güldü, sustu, sessizlik oldu çok az sonra babası güldü, sustu, yine sessizlik oldu, sonra millet koptu. orası çok iyiydi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 burada görünce youtube'dan izledim 15 part.. gerçekten arka arkaya izledim 1.5 saate yakın sürdü katıla katıla güldüm resmen.. ayrıca cem yılmaz'ın elif'e bakışlarında gerçekten aşırı derecede samimiydi adam, süper hoşuma gitti. ordan 1 tl ile bile ayrılsa elif'in tüm masraflarını karşılayacağını üstü kapalı söyledi zaten millet anlamadı falan. dedim alkış kopacak millet anlamadı ilk başta.. çok reklamınıda yapmadı. (işte tam 300 bin TL VERCEM BEN ONA) tarzı bişey demedi. helal valla zaten seviodum cem yılmaz'ı, saygımda 10 kat arttı. var mısın yok musun pek seyretmem ama bu program harbi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar