Buzx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://dl.eve-files.com/media/0902/2009.02.09.16.26.05.jpg 6 ay cooldownu olcakmış galiba. Eski bişeyse affola, yeni gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 6 ay cooldown'u var ama fiyatının nasıl olacağı belli değil. Fiyat eğer 5mil'de sınırlı kalacaksa burada attribute'ları her 6 ayda bir nasıl ayarlamamız gerektiğini tartışabiliriz ama eğer 3. remapping 5bil gibi bir fiyata çıkıyorsa tartışmak manasız mecburen doğru düzgün bir şekilde attribute dağıtıp uzun bir süre o şekilde oynayacağız demektir. Ayrıca male achura char'lara gelmiş geçmiş en büyük nerf bu oldu. Female achuramdan memnunum da male olanlara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 güzel birşey aslında. çok insan biliorum keşke değiştirebilsem.. neyse parası ne kadar olcak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eski oyuncuların gonlunu kazanmak icin gayet basarılı bi yontem ccp yi taktir etmek gerekir gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 birde ırk değiştirme gelseymiş bununla beraber yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bence en azından bir kereye mahsus, herkese isim değiştirme hakkı verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 İsim değiştirme olmamamlı. Eve politics oyunu, isim değiştirirsen scamlerin önüne geçemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 isim değiştirme kesinlikle olmamalı. üzgünüm ama çok saçma bir öneri olmuş : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Onun zamanında çok güzel bir charı vardı ama adı Alex olunca hep primary oluyodu :D o yüzden satmak zorunda kaldı charı haliyle böyle bir talepte bulundu kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bu arada bütün attribute'lere eşit dağıtsam puanları, perc- int'in maximum olduğu hale göre skill train ederken nasıl bir zaman kaybı yaşarım? Açıkcası ambulation geleceği için karizmayı biraz yüksek tutmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Valla CCP en güzel çalışan MMORPG'ci. Ondan laf yok onlara. Benim de B ile başlıyor karakter adım ondan hep primary oluyorum. Of bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Eşit attribute genelde iyi olduğu görüşünde birleşiyolar çoğu oyuncular o yüzden etrafta çok fazla japon var (bakınız ben :P) uzun dönemde faydalı olabiliyor ama kısa dönemde süre kaybı olabiliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Benim isim artık F ile başlıyor. Bir de Fransızca olduğu için, telaffuzu neredeyse imkansız. Artık PvP'lerde çok rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 delikanlı adam per wp abanır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bah.. benim ki "1072", siz hayal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 benimde bas harf c primery deyilse secondery olmali ama amarr shipligime guveniyom arada sirada amarr shipleri teget geciyolarda sonra bob bizi teget gecti diyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 benimki L hiç primary filan olma durumum yok kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bir zamanlar Alex diye charım varken, girdiğim her savaşta ilk ben öldüğümde, "ya ben bu ismi değiştireceğim", derken, "ya ne alaka" diye karşı çıkanlara, yukarıda yazılanlar ithaf olunur. Zeten ben yeni başlayan her arkadaşa en az k ile başlayan isimleri öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 benim ki 1072.. siz dusunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 efe.hizar said: bah.. benim ki "1072", siz hayal edin ah efe ah.. ciddi hafiza sorunlari basladi sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bi daha yazsana efe hadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 efe'ninki 1072... siz bir de bunu hayal edin. (efe yorulmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Dejavuuuuu..... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kafamın icindekinin beyin oldugundan suphelerim var, beyin görünümlü dalak falan cıkarsa sasırmayacagım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 efe nin ki 1-0-7-2 o dusunemediginden siz dusunun :) (wtf? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar