kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 taksimde de karı kız varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cray gelsin, helikopter kullansın lütfen. Çok eğleniyorum Cray'in kullandığı helikopterde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 benim gelmem tehlikeye girdi :( hocadan mail bekliyorum. akşama kadar gelir inşallah. ona göre bakacaz. aktiftablet gelmiyosa gelmem ulaaan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 off satışlar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 benım gelıymıy tehlikeli pek hoca rektor basakan mıymıy, sevgilim öldü ona gidicem mıymıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben daha öncekilere satışsız katıldığım için, satış hakkım gizlidir :P durun lan daha satmadık... axe i salla da kaede kızar satarsam zaten :P ya bi de lan party de kendi aralarında strateji oynayanlar laf etmesin lütfen. bütün lan party satsa onlara fark etmez... " biz allt tarafı iki el attık mıymıy... yok o kadardan bişey olmaz bikbik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kermit said: taksimde de karı kız varmış Karı kız her zaman var. Lan parti senede bir iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 akşam gelenler listesini yenileyin baya bi kalabalık olduk gibi. yanlız bir ricam var, lütfen herkes gelmeden cod4e başlamayın, 14 haziran '08den sonraki lan partide kaçırdım cod4 safhasını hala da ukte kaldı cod4. kalabalık kalabalık bi oynayalım, 10 gibi falan başlansın cod4e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 fenris said: ben daha öncekilere satışsız katıldığım için, satış hakkım gizlidir :P durun lan daha satmadık... axe i salla da kaede kızar satarsam zaten :P ya bi de lan party de kendi aralarında strateji oynayanlar laf etmesin lütfen. bütün lan party satsa onlara fark etmez... " biz allt tarafı iki el attık mıymıy... yok o kadardan bişey olmaz bikbik" 2 elde atarız 5 elde atarız. kafası taktıge stratejıye basmıyan dıkşın dıkşıncılar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 multi civ yapmak lazım huge harita 10 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Oluyor di mi bu olay? geliyorum bu sefer bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cuce said: fenris said: ben daha öncekilere satışsız katıldığım için, satış hakkım gizlidir :P durun lan daha satmadık... axe i salla da kaede kızar satarsam zaten :P ya bi de lan party de kendi aralarında strateji oynayanlar laf etmesin lütfen. bütün lan party satsa onlara fark etmez... " biz allt tarafı iki el attık mıymıy... yok o kadardan bişey olmaz bikbik" 2 elde atarız 5 elde atarız. kafası taktıge stratejıye basmıyan dıkşın dıkşıncılar utansın Hem suçlu hem cüce arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 vay organizasyo yapmışsınız? :) Size iyi eğlenceler dilerken, eğer ki hep beraber, önceden belirlenmiş bi emo forumunu falan trolleme gibi bi aktiviteye girerseniz, telefon edin, remote olarak katılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kesin Gelenler Zaugna Chastise Kaede Axedice Phyxantar Mulgear Holy Cuce Zeppelin Crematorium Apis Ardeth Madboy Xunn Finkel Viktor Griswold Spidee Screwy Custodem +1 Ekmek Gelebilitesi olanlar: Saeros Sly-One Elesso Syn Fenris Asteroth Sparkcaster (??) Xaenin (geç gelecek ama çok yüksek ihtimal geliyor) Madcow (gelir diye tahmin ediyorum yüksek ihtimal) 22 Kesin, 9 kesin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 benim gelicegim kesin degildi simdi kesinleşti geliyorum kesin ama erken davranmışın İŞTE BÖYLE İLERİ GÖRÜŞLÜ MOD İSTİYORUZ !!! YÖNETİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 gelemıyosan getiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sen gelemiyosan biz izmire geliriz!!! yok artık la okadar da degil de gelir wow dan slm der cıkarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben gelmiyorum taksime gidicem karıkarıkarıkarı saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çok merak ediyoduk gelmeyip de ne yapcağını zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bana göre geçerli bir sebep :P ama onlarıda getirirdim ben nioehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 madcow geliyor. canı da iplemiyoruz, testislerime kadar yolu var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 espriden ya da seksten anlamayan testosteronsuzlarla oynamam ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 veletler büyümüş de bizi iplemez olmuş ayrıca, benim için lan parti bitmiştir. daha da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar