elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu arada cohda makinam göçmedi, ilk defa oynıcaktım,fps falan sandım bi baktım oyun başlayınca strateji. hemde kazık bişeye benziyodu küfür yememek için ctrl+alt+dele giristim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 axedice said: Fallout3ü görüp aa flatout3 çıkmış diyen biri vardı. Kimdi o çıksın ortaya. <--- :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Screwy de yaptı onu, herkes bir kere fail olmuş galiba onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o benimdir.. axedicce ın bi de tam yanıdna oturuyodum faillarımı gozluyodu.. bi de sesim kalın bagıra bagıra konusuyorum.. failleyince de goze batmadan kacma sansım kalmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sesten ziyade kükreyen kahkahadan dolayı daha net anlaşılıyor failların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 en guzel fail ama spidee'nindi.. kaede ile arasında gecen diyalog.. en fail kisilik ise efe idi adam bi turlu flatout oynayamadı :D anca sabah 7 de falan girebildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 BF'DEKİ DEFAULTPLAYER'LAR ÇIKSIN ORTAYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 screwy said: en guzel fail ama spidee'nindi.. kaede ile arasında gecen diyalog.. en fail kisilik ise efe idi adam bi turlu flatout oynayamadı :D anca sabah 7 de falan girebildi :D 2. pcye oturdum o bile hata verdi be yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 BF'de snipera nerf gelecekmiş, öyle bir rencide ettim ki, dayanamadı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 affliction mı oldun peki BF de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 BF'de affli iş yapmıyor, çok çabuk ölüyor bu kırolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Arapları oynarken defaultplayer'ların tank kullanmasını izlemekten oynamadım ahah kimsiniz çıkın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Holy said: BF'DEKİ DEFAULTPLAYER'LAR ÇIKSIN ORTAYA! bi tanesi benim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ama asıl katil benim yanımda oturan beyaz t-shirt lü çocuk eueuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 BFde iş yapan sınıf medicmiş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Holy said: BF'DEKİ DEFAULTPLAYER'LAR ÇIKSIN ORTAYA! onlar bizim anon sniper takımımızdı, kimliklerinin gizli kalması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bende defaulttumda defaulplayer elesso yazıyodu saçma bi şekilde anlamadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Üzerindn çok zaman geçti ama bana Dota öğretmeye çalışırken ömründen 4-5 ay çaldığım arkadaştan bir kez daha özürlerimi sunuyor ve teşekkür ediyorum. =) Tabii 10 dakikada 10lu rakamlara varan death sayımla, her seferinde kafenin çeşitli taraflarından gelen sevgi(!?) dolu "APİİİSSSSS!!!!!" seslerinin sahipleri takım arkadaşlarıma da ayrıca tekrardan tesüflerimi sunuyorum. (Yok lan, haklılardı. Zengin ettim karşı takımı, onlardanda özür.) =D Ama çok iyi bir geceydi. BF de iki cümleden ibaret ("dur bekle"-"devam et" şeklinde) bir diyalog ve bir jiple tüm haritayı madcow'la beraber dolandık, dota öğrendim, bol bol araba ve kafa dağıttık işte. Not: Sadece minimap'e bakarak oynayan ve Flatoutta 1. gelen kimdi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 screwydi, screwy feci sempatik bu arada belirtiyim adı geçmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Screwy tam dayaklık bi adam. Kol mesafesinde oturmuyorken belirtmek istedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Sol omzu ve sol diz kapağı zayıf noktaları. Yakın mesafede yerse artık denemesi bedava. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar