tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 avrupa server populasyonu da öyle çok denecek durumda değil. ben sadece akşamları oynayabildiğim için , SG aktiviteleri yetiyor bana. her akşam en az 2 full grup dolduruyoruz , o da yetiyor bana. hem de ne yapacam acaba derdi olmuyor. gündüz saatleri BAYA boş oluyor ama , özellikle villain tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://boards.cityofheroes.com/showthread.php?t=208993 4 mart perşembe akşamından 7 mart pazar akşamına kadar hem Double EXP hem de deaktif accountlara aktivasyon var. gelin bi bakın derim eski oyuncular. ayrıca 14 günlük deneme sürümü de mevcut oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu konu coh bolumune tasinsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 coh bölmü arşivde diye bu konu burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Evet zaten 2-3 kişi yok ilgilenen, hiç olmazsa göz önünde olsun sayıları artar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 o deilde double pistol gelicekmiş, ne güzel olur bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 paticik genelinin MMOdan anlamıyor olduğunun göstergesi :P piyasadaki en iyi MMO bana göre.. WoW'un yavaş temposunu ve solo kasıp sonrasında son levele kadar neredeyse hiç görmediğin adamlarla item kasmasından nefret ettiğimi gözönünde bulundurmazsak WoW'dan sonra en iyi diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yeni expansion çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tunch said: paticik genelinin MMOdan anlamıyor olduğunun göstergesi :P piyasadaki en iyi MMO bana göre.. WoW'un yavaş temposunu ve solo kasıp sonrasında son levele kadar neredeyse hiç görmediğin adamlarla item kasmasından nefret ettiğimi gözönünde bulundurmazsak WoW'dan sonra en iyi diyelim.. bu adam şu anda wow oynuyor. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 20 sene sonra torunlarıma anlatırken wow eksik kalmasın dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o deilde tunch bu coh : going rogue diye 7 day trial çektim dün oyunun en son haline bakmak için çok değişmiş yani ben city of villians dan önce bırakmıştım. Çok komplike olmuş biraz UI ama yeni power setler hoşuma gitti, mastermind falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 mastermind yeni değil ki cov seti. going rogue da ne var acaba? grafikleri yenilemişler mi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben cov oynamadımki ben en son level 50 ye gelince çıkan archtypeları biliyorum hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 valla eskiden görmediğim, dual pistols, dual blades, shield defense, kinetic meele, earth control falan tarzı powersetler gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yani archtype yok going rogueda. yeni powersetler var , bir de ek paketin ana teması , iki tarafı aynı karakterle oynıyabiliyor olman. ilk aşama olarak "ortada kalmış" olup , sonra istersen tamamen karşı tarafa geçebiliyosun. grafikler yenilendi baya , zaten eski haliyle bile wowdan falan iyiydi kendi görüşüm. en azından level 1-80 arasında bütün ataklarını 3 tane animasyonla yapmıyorsun :) level 50den beri oynamadıysan helcar , biraz incelediğinde görüceksin ki oyun coh2 gibi bişey aslında.. bildiğin herşey değişmiş durumda şu anda oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 valla trial da takılıyorum öle paso karakter yaratıyorum level 4-5 e kadar :D yeni ek pakette şöle güzel bi olay var Preatorian yaratıp bütün Cov,Coh ( epic archtypelar dışında ) hepsini açabiliyorsun yani Dominator, Scrapper, Stalker hepsi seçilebiliyor. Yeni powersetlere hep yeni şeyler eklenmiş ki güzel olmuş. çok değişik şeyler var mesela Blaster daki rifle'ı değiştirebiliyorsun customization dan isterse m4a1 bile yapabiliyorsun silahını, karakter yaratmada çok güzel olmuş. Görevler güzelleşmiş, dungeon dan direk exit yapabiliyorsun falan. Görevlere bazı yerlerde cinematic tarzı şeyler eklenmiş. Contacts falan var telefonla görev alıp veriyon. Belki bunlar eski şeyler ama ben oyunu ilk çıktıgında oynadıgım için bunları hatırlamıyorum. US serverında hala 2 tane level 50im duruyordur belki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 oynayan varmı populasyon nasıl bilgi lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Zerodan hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 hadi ya çokta canım çekmişti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 türk populasyonu yok denecek kadar az ; hoş türk populasyonunu kılıç kalkan olmayan bi oyunda bulmak gayet zor. onun dışında kalan , ingiltere tabanlı populasyon gayet tatmin edici düzeyde. ki zaten oyun kalabalık gerektirmeyen , 10 kişilik bi arkadaş grubuyla bile görülmemiş yer bırakmayacağın bi oyun canın çektiyse populasyon engel olmasın oynamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 tamamdır hallettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 free oluyormuş bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 öyle yada böyle Korelilerin yıllardır yaptığı F2P MMO olayı artık dünya geneline iyice yayılmaya başladı. Kaliteli mmoların sayısı da gitgide azalacak demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 super group free oyuncuya verilmiycekse , oyuna hiçbi katkısı olmaz free olmanın. tek başına sokaktan geçen çöpçüyü bile dövemediğin bi oyun sonuçta coh (benim için sorun değil de wow gençliği o işi sevmediği için çöp olmultu zamanında oyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 jonq said: öyle yada böyle Korelilerin yıllardır yaptığı F2P MMO olayı artık dünya geneline iyice yayılmaya başladı. Kaliteli mmoların sayısı da gitgide azalacak demektir... F2p olması başka nedenden beyahu, lotro da yazdim fikrimi, kazanmıyorsa f2p, kazanıyorsa subs devam. Sonradan ftpler boyle. Sıçtık sıvıyoruz misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar