Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

City of Heroes

tunch

Öne çıkan mesajlar

avrupa server populasyonu da öyle çok denecek durumda değil. ben sadece akşamları oynayabildiğim için , SG aktiviteleri yetiyor bana. her akşam en az 2 full grup dolduruyoruz , o da yetiyor bana. hem de ne yapacam acaba derdi olmuyor. gündüz saatleri BAYA boş oluyor ama , özellikle villain tarafı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
http://boards.cityofheroes.com/showthread.php?t=208993

4 mart perşembe akşamından 7 mart pazar akşamına kadar hem Double EXP hem de deaktif accountlara aktivasyon var. gelin bi bakın derim eski oyuncular.

ayrıca 14 günlük deneme sürümü de mevcut oyunda :)
Sosyal ağlarda paylaş

paticik genelinin MMOdan anlamıyor olduğunun göstergesi :P piyasadaki en iyi MMO bana göre.. WoW'un yavaş temposunu ve solo kasıp sonrasında son levele kadar neredeyse hiç görmediğin adamlarla item kasmasından nefret ettiğimi gözönünde bulundurmazsak WoW'dan sonra en iyi diyelim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
tunch said:

paticik genelinin MMOdan anlamıyor olduğunun göstergesi :P piyasadaki en iyi MMO bana göre.. WoW'un yavaş temposunu ve solo kasıp sonrasında son levele kadar neredeyse hiç görmediğin adamlarla item kasmasından nefret ettiğimi gözönünde bulundurmazsak WoW'dan sonra en iyi diyelim..

bu adam şu anda wow oynuyor. hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

yani archtype yok going rogueda. yeni powersetler var , bir de ek paketin ana teması , iki tarafı aynı karakterle oynıyabiliyor olman. ilk aşama olarak "ortada kalmış" olup , sonra istersen tamamen karşı tarafa geçebiliyosun.

grafikler yenilendi baya , zaten eski haliyle bile wowdan falan iyiydi kendi görüşüm. en azından level 1-80 arasında bütün ataklarını 3 tane animasyonla yapmıyorsun :)

level 50den beri oynamadıysan helcar , biraz incelediğinde görüceksin ki oyun coh2 gibi bişey aslında.. bildiğin herşey değişmiş durumda şu anda oyunda :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla trial da takılıyorum öle paso karakter yaratıyorum level 4-5 e kadar :D yeni ek pakette şöle güzel bi olay var

Preatorian yaratıp bütün Cov,Coh ( epic archtypelar dışında )

hepsini açabiliyorsun yani Dominator, Scrapper, Stalker hepsi seçilebiliyor.

Yeni powersetlere hep yeni şeyler eklenmiş ki güzel olmuş.

çok değişik şeyler var mesela Blaster daki rifle'ı değiştirebiliyorsun customization dan isterse m4a1 bile yapabiliyorsun silahını, karakter yaratmada çok güzel olmuş.

Görevler güzelleşmiş, dungeon dan direk exit yapabiliyorsun falan. Görevlere bazı yerlerde cinematic tarzı şeyler eklenmiş. Contacts falan var telefonla görev alıp veriyon. Belki bunlar eski şeyler ama ben oyunu ilk çıktıgında oynadıgım için bunları hatırlamıyorum.

US serverında hala 2 tane level 50im duruyordur belki hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
türk populasyonu yok denecek kadar az ; hoş türk populasyonunu kılıç kalkan olmayan bi oyunda bulmak gayet zor.

onun dışında kalan , ingiltere tabanlı populasyon gayet tatmin edici düzeyde. ki zaten oyun kalabalık gerektirmeyen , 10 kişilik bi arkadaş grubuyla bile görülmemiş yer bırakmayacağın bi oyun

canın çektiyse populasyon engel olmasın oynamana
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
jonq said:

öyle yada böyle Korelilerin yıllardır yaptığı F2P MMO olayı artık dünya geneline iyice yayılmaya başladı. Kaliteli mmoların sayısı da gitgide azalacak demektir...

F2p olması başka nedenden beyahu, lotro da yazdim fikrimi, kazanmıyorsa f2p, kazanıyorsa subs devam. Sonradan ftpler boyle. Sıçtık sıvıyoruz misali.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...