Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

City of Heroes


tunch

Öne çıkan mesajlar

madem muhabbeti dönüyor topikini açalım .. her ne kadar arşiv de kendi konusu olsa da..

http://eu.cityofheroes.com/en/

adres bu efendim.. 14 günlük bedava deneme süresi mevcut. client 2.7 gb. ayrıca hani olur da oyunu alıcak olursanız refer a friend sistemi var , bana da katkınız olsun , haberleşelim :)

diğer topikte bir-iki soru sorulmuş.. öncelikle basit de olsa crafting ve loot var. craft edilebilen set enhancmentları üretmeniz için loot biriktirmeniz veya diğer oyunculardan satın almanız lazım. ciddi bir ekonomi oluştu oyun içinde.

server olarak "union"dayız.. en kalabalık server bu. 15 gün sonra sıkılmak da city of heroesda HİÇ arkadaş edinmemeye veya iyi bir supergroupa katılmamakla alakalı.. olur da başlarsanız www.thehandprints.com adresinden benim de üye olduğum SGye beklerim. oyunda sıkılmanız imkan bırakmıycak şekilde aksiyon oluyor. her akşam benim veya grup liderlerinin düzenlediği atraksiyonlar mevcut. genelde 2-3 grup oluşturuluyor 8 kişilik takım limiti yetmediği için.

başlarsanız oyun içi haberleşme için @tunch handleından ulaşabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyuna ne zaman craft geldi yahu? Loot sistemide kıytırık random chance ile cebine Enhancement atıyor bumudur loot :D REpise atıyor yada işte neyse unuttum adını ya :D GElebilirim ama gelmem büyük ihtimal :( Tabula rasa yı bedava yapacaklarına Coh u yapsalardı keşke :D pişkin pişkin sırıtıyorum birde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tunch çok fena özelden kanıma girdi.
Sanırım ki bir EU da ben edineceğim ve umuyorum ki bir kaç güzel ay geçireceğim.Bu gün baktım 2004 US accim.5 yıl geçmiş, şaka gibi.Oyunada girdim baktım suratlar biraz karton gibi geldi ama.. =) Zamanında US saatleri e nedeniyle bir eksiklik hissetmiştim bende.

Her tarafımda mmorpg doldu şu aralar, iyi para gitti bu işe valla.Toptan bir ara bütün oyunları satsam acaba, hmm iyi para gelir be.

Champs çıkış tarihi konusunda ise 2009 bahar denmiş ama daha open betaya geçmemiş oyun.Bu nedenle zamanında çıkacak diyende çok, çıkamayacak diyende çok.Bir sitedede 36 gün kaldı gibi bir duyum var.bilemiyorum ne olur araştırmak lazım daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

us alın , ondan sonra task force tu trialdi bulmak için gece 12-1 olmasını bekleyin en aşağı :)

EUda gündüz vakti bile 3-5 tf bulunabiliyo , çevrenizin genişliğine ve üye olduğunu chat kanallarına göre , akşamları ise her saat her tfyi bulmak mümkün. hele 1 ay oynayıp çeşitli levellerde karakteriniz olmaya başladıktan sonra , yapacak şey yok diye şikayet etmenizi imkansız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...