bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Aristotle diye MM actim, thug/poison, hatta 12 oldum demin maintenance gelmeden once. Forumlardan okudugum kadariyla MA sisteminde sanirim bug falan olmus, millet tek gorevde 30 level falan almismis vs. Dogrusu bende 1 saatte 10 level almistim hero karakter ile 5 tane 50 vardi yanimda farmliyoduk deli gibi (veya farmliyolardi hehe). Oyun baya sardi ama ne biliyim ben trial'i US'de oynarken etraf o kadar doluydu ki, ne zaman LFT yazsam invite geliyordu, union'a girdim gireli toplam 3-4 gruba girdim, chat ekraninin 2.5 saat boyunca hic degismedigini biliyorum, EU'deki oyuncu sayisi mi az yoksa broadcast kanali bolgeye gore degisiklik mi gosteriyor? bu arada bir seyi merak ettim, oyunda bir turlu kimseye sorma firsatim olmadi burdan sorayim madem.. Oyunda target'inizin uzerindeki buff veya debufflari gorme gibi bir olay yok mudur? Ben poisonla bir suru debuff atiyorum, ama target uzerinde grupta oldugu gibi bir debuff veya buff secenegi eklentisi goremedim.. ayrica herhangi bir addon sistemi mevcut mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Global ın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 lütfen ama lütfen , yeni başlıyorsunuz oyuna , farm gruplarına falan girmeyin, gözünüzü seviyim. oyunun güzelliklerini , içeriğini göre göre yapın ilk 50nizi. oyunu ancak oynayarak öğrenebilirsiniz. soruları da kısaca cevaplandıralım : - add-on sistemi yok - rakip üzerindeki buff ve debuffları görmeniz mümkün değil , ancak etrafındaki auralardan anlıyabiliyorsunuz hangi effectler altında olduğunu. - şansın biraz da girdiğin gruba bağlı. çok eğlenceli gruplara da , çok sıkıcı gruplara da , malumdur çok aptak gruplara da giriceksin.. 3-4 grupla sınırlandırmamak lazım. oynadığın saate de bağlı , avrupa prime timeında , us serverları bomboş olurdu eski zmanlarda. adam akıllı grup bulamazdık. supergroup arıyorsanız , ingilizce durumunuz da mümkünse , tekrar ediyim SG sitemizi : www.thehandprints.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Evet fark olayinini yapmamaya bende katiliyorum. Dun yaptim ve o kadar cok skill aldim ki daha neyin ne oldugunu, nasil kullanilmasi gerektigini anlayamadan yenileri geldi ve karakterden sogudum bildigin.. Tunch bu arada guild sitesinde application tarzi bir sey yok, direk invite mi ediyorlar? Biriyla konusmamiz falan gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben pazara kadar istanbuldayım , o yüzden oyunda değilim. forumlara üye olup , "sign me up" topiğine bi başlık açıp , tunchun arkadaşıyım , böyle böyle oyuna yeni geldim vs. vs. şeklinde bi mesaj atıp, globalini yazarsan seninle bağlantı kurarlar. guild liderleri @von , @jacko , @princess darkstar , @enkil oyun içinde irtibata geçersen yardımcı olurlar. ek : forum adresi : http://handprints.phpbbhosts.co.uk/ forumda event saatleri ingiltere saatine göre veriliyor , izim saatten 2 saat gerideler. bilgi olsun. bu arada sitede yazıyor ama tekrar ediyim , SGde tek kural var , o da aylık 20000 prestige kazanmak. 1-2 saatlik oyun süresinde toplanıyor , ancak o sırada kazandığınız paranın yarısı prestige olarak kesiliyor. dediğim gibi gayet kolay toplanması. guilde girdikten sonra gerekli bilgilendirme yapılır zaten size. dregoth , seni de bekleriz bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ben farm yaptım bir kere, çok sıkıcı, level 20 yim keyfiyle levellıyorum şu anda. Group a nasıl başvuracağız hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yazdım yahu o kadar , sayfa sonu olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 tunch said: ben pazara kadar istanbuldayım , o yüzden oyunda değilim. forumlara üye olup , "sign me up" topiğine bi başlık açıp , tunchun arkadaşıyım , böyle böyle oyuna yeni geldim vs. vs. şeklinde bi mesaj atıp, globalini yazarsan seninle bağlantı kurarlar. guild liderleri @von , @jacko , @princess darkstar , @enkil oyun içinde irtibata geçersen yardımcı olurlar. ek : forum adresi : http://handprints.phpbbhosts.co.uk/ forumda event saatleri ingiltere saatine göre veriliyor , izim saatten 2 saat gerideler. bilgi olsun. bu arada sitede yazıyor ama tekrar ediyim , SGde tek kural var , o da aylık 20000 prestige kazanmak. 1-2 saatlik oyun süresinde toplanıyor , ancak o sırada kazandığınız paranın yarısı prestige olarak kesiliyor. dediğim gibi gayet kolay toplanması. guilde girdikten sonra gerekli bilgilendirme yapılır zaten size. dregoth , seni de bekleriz bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sayfa sonu değil aslında, aynı anda yazmışız, 23:12 tam ikimizde, o nedenle atlamışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kapı gibi qute yaptım hizmette sınır yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Farm mission larından sonra oyun birazcık benim için Mortal Kombat gibi bir oyun oldu.4 karakter kasıyorum şu anda aynı anda. 2 si bitmek üzere. Onlar biter bitmez daha falzasını açıcam. Gayette memnunum farm işinden ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 utanmaz ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Farm olayi bazi konularda ise yariyor dogrusu, ozellikle yeni oyuncular icin.. Bir suru denemek istedigim arch type var, karakteri yaratip 1 saat farma giriyorum 10+ olup skilleri aktif olarak test edebiliyorum... Ama onun disinda gercekten cok berbat bir sey, 4 gunde 1 tane normal mission yapan grup bulabildim, sordugum herkes "Farm?" diyor.. Bu arada turkce kanalinda kimsecikler yok buhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 hangi serverdasınız? ve villian mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben villian toplulugu sevmedim (oyuncu olarak daha az gibi geldi bana, ve duzgun grup bulamadim hic) ondan heroes oynuyorum. Server "union". @aristotle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 40+ levellara geldiğinizde farkediceksiniz ki , hero ve villain topluluğu aynı kişilerden oluşuyor.. heroes kısmı grupla takılmaya daha mecbur olduğu için , çok fazla grup kuruluyor , villain tarafı ise daha çok solo takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Şu aralar fazla giremiyorum. bi 10 gündür falan sanırım. Okul ve stajla uğraşıyorum.Hesabım açık hala, rahatlayınca geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 city of heroes going rogue! yeni expansion açıklandı. grafik motoru da değişiyor söylentilere göre. http://www.cityofheroes.com/goingrogue/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Oyun ararken dikkatimi çekti trial indirmeye başladım. Sabaha bitmiş olur yarın akşam başlarım sanırım. Bir iki sorum var. Oyunun sitesinde iki versiyon satılıyor. Architect edition (15 euro) ve combined edition (25 euro). İkisinde de hem coh hem cov varmış. Hatta architect edition daha da gelişmiş galiba. Neden öbürü daha pahalı ki? Bir de en kalabalık EU sunucusu hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 union kalabalık olan server. architect edition ile ilgili bi bilgim yok , kazık mı atmışlar bize geçen yaz alırken? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Peki oyunda az bulunan ve çok sevilen bir class var mı? Healer olur tank olur falan.. Kararsız kaldım ona göre seçeyim bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hepsinden aynı oranda var , hepsi de aynı derecede önemli. oyundaki en sevdiğim özelliklerden biri ; eğer ki iyi oyuncuysanız , en işe yaramaz denicek powersetlerle bile farkınızı hissettirebiliyorsunuz. oyunu öğrenme aşamasında blaster veya scrapper gibi , sadece hasar verme amaçlı toonlar daha iyi olabilir. hem oyunun temel mekaniğini anlarsın , hem de diğer oyuncuların neler yaptığını , temek taktikleri kolayca gözlemleyebilirsin. ice/mental manipulation blaster için iyi bir seçim (kendi blasterım diye demiyorum :P) hem single target hem area olarak en yüksek dps sınıflarından biridir kendisi. ikisini birden aynı karakterde bulmak zordur. area dps için fire/fire veya fire/mental yine iyi bir seçenek. archery/energy ise benim yeni projem olucak. claws/regeneration scrapper başlangıç için iyi bir seçenek. özellikle düşük levellerde hiç zorlanmayan bir set /regen , 50ye yaklaştıkça biraz gücünü yitiriyor. yine /willpower /super reflexes ve /fire iyi seçenekler scrapper başlangıç setlerine. primarylerin ise hep iyi denebilir , ne istediğine bağlı olarak. spines en iyi AoE , martial arts ve broad sword en iyi singl target damage a sahip. claws ise en yüksek ortalama dpsye sahip. ayrıca claws ve spines , içlerinde ranged attack bulunduran 2 melee sınıf. tank için willpower ve invuln seçilebilir. stone armor en güçlü tank primarysi , ancak 32den sonra bu gücü ortaya çıkıyor , ve level 32de gelen granite armor sizi oldukça yavaşlatıyor. arkanızda bir "kinetic" yoksa zorlanabilirsiniz. shield defense ise biraz daha ofansif bir powerset olarak düşünülebilir. ofans olarak , tankların favorisi her zaman super strenghttir. level 38e kadar single target canavarı iken , 38de foot stomp ile beraber area canavarlığı da ekleniyor. tek kusuru 3 dakikada bir 15 saniyeliğine defansınızın ve damageınızın düşmesi. gül ve diken :) yine defender olarak da empathy oyundaki healer class. ayrıca yine cold domination oldukça az görünen ama bana kalırsa oyunda en etkili olan defender sınıflarından. ayrıca yine popüler seçimlerden radiaton , sonic ve kendine has "dark" powersetleri tercih edilebilir. defender iken secondary oalrak archery seçilebilir , tankerde olduğu gibi defenderında hücum yönü çok önemli değil controller içinse , oyunda çok fazla olmasına rağmen fire/kinetics oldukça iyi bir seçim. level 32 sonrası çok rahat sololayabiliyor bu kombinasyon. kendi adıma ice veya earth daha tercihimdir , fire her ne kadar fazla damage veriyor olasa da , debuff olarak bir etkisi yok. ice (slow) earth (-def) böyle değil ama. yine secondary olarak kinetics dışında sonic , thermal ve radiation iyi seçimler. ek: amma çok "ayrıca" ve "yine" kullanmışım ama kusura bakmayın editleyemiycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Saol döktürmüşsün. Oyunu bir kaç saat denedim ve pek sevemedim. Aslında güzele benziyor ama kimse yok etrafta. Tutorial alanında sadece bir player gördüm, o da player mıydı emin değilim. Tutorial alanı bitti Galaxy City diye bi yere gittim. Etrafta dolaştım 5-10 dakka (prime time'da), tek kişi göremedim. Chat'de falan da yazı yok, ıssız her taraf. Onun dışında, karakter yaratma ekranı mükemmel. Aklım başımdan gitti yarım saat kostüm yaptım. Sonra (yazdıklarını okumadan) stone ağırlıklı bir tanker açtım, kostüm de taştan falan güzel oldu. Oyundan ilk izlenimlerim: Interface çok zevksiz. Kullanılabiliyor ama yani estetik olarak çok yetersiz ve itici geldi. Grafiklerin kötülüğü bir yana, dünya çok detaysız tasarlanmış. Sanki böyle etrafa bir iki duvar koymuşlar, bir iki sandalye atmışlar, o kadar. Tutorial bitti, napcağımı şaşırdım. Quest falan vermedi, attı ortaya git bilmemnerden quest ara dedi. Dediğim gibi etrafa biraz bakındım. Tek kişi görmedim. Galaxy City denilen yer çok baştan savma tasarlanmış gibi geldi. Hevesim kaçtı yani. Para vereceğimi sanmıyorum. Genelde ilk izlenimim kötü olunca zorlasam da sevemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ah be abi :) yanlış yere gitmişsin.. oyun saçma şekilde start yerini soruyor hala. "atlas park" asıl curcunanın geçtiği yer. ama wowdan sonra pek tabii boş gelicektir , server yopunluğu en kalabalık zamanda bile light oyunun. ama oyunun yapısı gereği binlerce oyuncu gerekmiyor oyundan zevk alabilmek için , her an bişeyler bulabilmen mümkün oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben oynamistim ilk ciktiginda, 1-2 gun tekrar takilicam 14 gun deneme olayiyla. muhtemelen 3-4 saat sonra silerim gerci, mmo'lar sarmiyor artik beni pek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar