sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 öyle oldu di mi birde erkekler osbire vurmuş kendini evde herhalde, her tarafta 1y erkeke 3x kız vardı hiç etkileşim olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 14 şubata ayrı muamele yapıldığı için hala devam ediyor bu saçmalık 1 sene kimse takmasa alışveriş cart curt yapılmasa kaldırıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 mümkünmü lan öyle bişey :D sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 lan MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM GRUP YAPIN (boykot grubu) RERÖRERÖ diye milleti galeyana getirmeyi başarıyorlar şu konuda başarsalar bide olcak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 y=3x ise sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 allaha şkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 14 Şubat ülkeyi teğet geçti hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 teğet meğet değil direk üstümüzden geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bi daha da gelmem 14şubata sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Sanırım benim üstümden geçti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben görmedim nerden geçtiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ama 15 şubat birazdan gidip gireceğim 2 sınavla içimden geçecek o belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Hamdolsun en güzel 14 şubatımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nileppezdel said: Hamdolsun en güzel 14 şubatımdı :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oha ne sınavı ya bu zamanda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Dartanian said: nileppezdel said: Hamdolsun en güzel 14 şubatımdı :) :( Sap geçirdim her zamanki gibi, ama çok güzeldi o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nileppezdel said: Dartanian said: nileppezdel said: Hamdolsun en güzel 14 şubatımdı :) :( Sap geçirdim her zamanki gibi, ama çok güzeldi o ayrı :) İlişkide başlayıp sap bitirmekte var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 fede said: ama 15 şubat birazdan gidip gireceğim 2 sınavla içimden geçecek o belli nasıl bir okul 15 şubata sınav koyar abi resmen "14 şubatta sevgilinizle sabaha kadar eğlenemeyin diye koyduk" demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ben en yakın dostum olan kıza zamanında ona aşık olduumu itiraf ettim valla :D PS: Geçmiş olsun Dartanian :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 O ne dedi? saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Sevgimin çok değerli olduğunu biliyorum beni layık gördüğün için çok mutlu oldum dedi :) Zaten kardeşimdir yani, öyle bi hissim de yok şu an. Ama böyle hayatımın en dobra haftasını yaşıyodum o da bilsin istedim saklamanın ne anlamı var. Hep merak ederdi benim nası bi kıza aşık olduğumu, o kız çok şanslı derdi. Kendi de öyle şanslı olduunu bilsin istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ahahaha kaldırmş senin kaba eti :D neyse kaçtm ben :( içmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 :D hüzünle içme be abi. Çözüm diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Dartanian said: nileppezdel said: Hamdolsun en güzel 14 şubatımdı :) :( :) Dartanian said: nileppezdel said: Dartanian said: nileppezdel said: Hamdolsun en güzel 14 şubatımdı :) :( Sap geçirdim her zamanki gibi, ama çok güzeldi o ayrı :) İlişkide başlayıp sap bitirmekte var :( :( Dartanian said: ahahaha kaldırmş senin kaba eti :D neyse kaçtm ben :( içmeye :( nileppezdel said: :D hüzünle içme be abi. Çözüm diil hesabı gönüce birşeylerin ters gittiğini anlıyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sevgili bulmak için en uygun döneme girdim. 14 şubatı atlattım, 24 şubat doğumgünüm. bu 10 günlük süre içerisinde sevgili bulursam hem 14 şubat masrafından kurtulmuş olacam, hem de doğumgünümde hediye alacam. özel bişeyler de yapar heralde, verir falan. tamamdır. 25 şubatta da ayrılırsam maksimum faydayı elde etmiş olurum. tabi sevgilimin doğumgününün 24 şubattan sonra olması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar