Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kim ne kadar aç ayı görelim bakalım 1.5 ekmek ve kıymalı patlıcan 2 bigmac 1 mcchicken 1 büyük boy patates 1 büyük boy cola 2 whooper yarım steak house 0.5 lt cola 2 sosisli 2 hamburger marmaris 2 ayran orta boy pizzadan biraz daha fazlası.bilmiyorum kaç adetti evet benden daha açların rekorlarını da görmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 tam ekmek tavuk döner, 1 litre cola, 1.5 porsiyon ekmek kadayıfı yiyen bir arkadaşım var. 1 tam 1 yarım da kaldım ben. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hayvanlik degil aslinda ama dun bi bigmac menuyle 2 cheeseburger yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 arkadaşın gelsin yazsın o zmaan sdf.kendi yediklerinizi yazın.1 kova yiyen arkadaşlarm var benmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kova mı? atlarla mı arkadaşlık yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pizza hut sınırsız. 23 dilim. kalktığımda tuvalete gittim direk öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sınırsız pizza olduğu zaman geçiyorum bi büyük pizzayı galiba. Üzerine spagetti yiyorum bide. Acayip hayvanlara benziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 valla dışardada cok deli yediğim, pizza hut-iskender döner-pide gibi maceralarım oldu. ama en manyağını evde bu yılbaşı gecesi yaşadım. okadar cok yedimki sonunda yıllar sonra ilk kez kustum:D hemde içkiden falan değil direk aşırı yemekten patlama tehlikesi geçirdim ve dayanamadı midem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 en büyük boydan 1 tane yiyebiliyorum rahat dominos'tan,little cesarlarda falan onunda üstü var hatta :D böyle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 geçen sene: 1 jumbo megamac 2 cheeseburger menu bonibonlu mcflurry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 zirve yaptığım bir zamandı , 4 çift dürüm 2 kutu kola artık emekli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mr_Hand said: kova mı? atlarla mı arkadaşlık yapıyosun? Heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben zamanında (lisede) 15 dilim pizza 4-5 tabak kıymalı makarna falan yemişyim neden yaptım bunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 1 big king xxl mega seçimli menü, chicken fries en büyüğünden , onion rings en büyüğünden, milkshake, tart marifet değil öte yandan 130 kiloluk bir duba olmak. daha normal insan ebatlarına indikten sonra dün bi whopper yedim, patatese falan davranasım gelmedi tıkandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 direk rekorlarımı yazıyorum hepsi yüzde yüz gercek pizzahut 25 dilim kenarlar dahil + makarna 2 adet kola 1 adet su burgerking triple whopper mega seçim + 2 adet bigking + 2 mega patates + 2lt kola tek başıma kfc bucket 30lu da yiyebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 jabba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yemeğe giderken yanında shitter ile gidiyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oogah win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 OogahBoogah said: direk rekorlarımı yazıyorum hepsi yüzde yüz gercek pizzahut 25 dilim kenarlar dahil + makarna 2 adet kola 1 adet su burgerking triple whopper mega seçim + 2 adet bigking + 2 mega patates + 2lt kola tek başıma kfc bucket 30lu da yiyebiliyorum midene saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 geçen ay, pizza hutta sınırsız 19dilim (kendimi aştım 12-13gibi tıkanırdım, bu aralar var bişe) 2gün öncede gnctrkcll gazına gelip mcdonalds yaptık 3mcchicken menü(patates kola fln)çatur çutur yedim sdfsd son zamanlarda feci bi iştahım açıldı ama buna rahmen bi 80kg olamadım , hala 75lerde gezinioz :( bilekler fln incecik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Killer said: kim ne kadar aç ayı görelim bakalım 1.5 ekmek ve kıymalı patlıcan 2 bigmac 1 mcchicken 1 büyük boy patates 1 büyük boy cola 2 whooper yarım steak house 0.5 lt cola 2 sosisli 2 hamburger marmaris 2 ayran orta boy pizzadan biraz daha fazlası.bilmiyorum kaç adetti evet benden daha açların rekorlarını da görmek isterim nesin sen ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dominos orta boy pizza+kickers yiyodum ben zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 dilim pizza VE TAM 1 BARDAK KOLAAAA! arttıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 orta boy patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 27 büyük dilim pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar