burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 topic hayırlara vesile oldu hep birlikte kutlayalımo/ kime niyet kime kısmet emre, ben forumdan gül gibi kız kaldırıyorum sen daha en yakın arkadaşını kaldıramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ağır şirinim. 16 buçuk yaşında olmamın fayda var tabi ^__^ (bunu mortisten öğrendim aslında daha şirin bir kız ama bilemiyorum kimi seçersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 inb4 4s kuralı, ginaly grafiği sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o değilde kırk yılda bir 14 şubatta sevgili olayına girdik. oda istanbulda ben izmirdeyim. böyle iş mi olur lan. birde dün falan oldu olay. bari gideydim yanına ))): (masquarade söylemeden söyleyeyim şu anda hatunum var bi falan demeye çalışıyorum sjgfjh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Werewolf said: inb4 4s kuralı, ginaly grafiği sdfsdfsd evet bunu yapmaya gelmiştim ama gerek kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 plazma hediye etsen evlenir bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sevgilisi varsa başkasına yönel sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Çıkmayın lan kimseyle :( Ayrıldğım sevgilimle bu sabah barıştık buluştuk herşey güzeldi çok mutluydum düzelmişti çünkü... Sonra noldu dolmuşa bindirdim aşkm seni çok seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim gitti.Aradan 30dk geçti mesaj geldi Tolga yürümüyo işte olmuyo bitsin.. Saolun içimi döktüm kötüyüm izmir/ksk'da içicek adam arıyorum hesap alman usulüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ona küçük sürprizler yapıp mutlu edin:)mERHABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 aşk oyunu buna derler güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 giden geleni taratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 secmelisin birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çek git bebeğim uzaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bebeğim sabah akşam yanındaydım hep çevrendeydim gördüklerime inanamadım keşke yanılsaydım sensiz olurum deme unutma camın altında beklediğin günleri hatıları sakın unutiyim deme o günleri seni çok ama çok seviyorum ama diyemem artık dön geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben en çok burasını seviyorum bebeğim sen benim her şeyimdin gözümün nuru şuurumu kaybettim ben sensiz yaşamak yanmaktanda beter bunu haketmedim ben çoğu kişi demişti zaten bu kız seni şöhret için,lüks hayat için satar sen sevmedin kızım sevdirdim ben severim hemde allah'ına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 özellikle şuurumu kaybettim deyince bi ağlama tutuyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 burası da güzelmiş bak geriye kalan sadece anılar meleklere derdimi anlatsam hepsi ağlarlar yanarlar tabi eğer ortada bir ayrılık söz konuysa oysa ben ağlar sanki rüyadayım biri gelipte beni keşke kaldırsa bebeğim o kadar çaresizim ki inan aşkımızın karanlık yollarında bir kedi gibi deli gibi aşığım ben sana seni aldatan ölsün hadi gel yanıma ben nice ayrılıklar gördüm ömrümce nice kuşlar gördüm kırılmış kolu kanadı yeryüzü çekildi ayaklarımın altından gökyüzü düştü başıma aynen bir taban gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 olmaz böyle şey yoksa rüyaa mı? tam mutlu oldum derken silktin attın belaaamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 SENİ SEVİYORUM seni seviyorum SENİ SEVİYORUM ÇEK GİT BEBEĞİM UZAKLARAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Sevgi...Son yıllarda unuttuğumuz bir değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Olmaz olsun zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hiç bişeyi erteleme birader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Dartanian said: Çıkmayın lan kimseyle :( Ayrıldğım sevgilimle bu sabah barıştık buluştuk herşey güzeldi çok mutluydum düzelmişti çünkü... Sonra noldu dolmuşa bindirdim aşkm seni çok seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim gitti.Aradan 30dk geçti mesaj geldi Tolga yürümüyo işte olmuyo bitsin.. Saolun içimi döktüm kötüyüm izmir/ksk'da içicek adam arıyorum hesap alman usulüdür kızda 14 şubatı yalnız gecirememe fobisi olabilir. ve bu yüzden seni kullanmıs sonra da sepetlemis olabilir sdf saka bi yana kötü olmus yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dolmuşta birine aşık olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yok be beyler detaya inmek istemedm türk flmi tadnda bşi yaşadk.. kısacası btti ve onsuz yaşamaya alışmam gerektiğini hssediyorum hayatnzda herşeyin yolnda giderken bi anda bi msjla toslamak kötü be haketmedim.Ve 3aylık pati üyesi Darta(Tolga) bi kız için ağlıyo şuanda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar