Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Çok dertliyim Paticik, nereden başlasam bilemiyorum. En iyisi bodoslama gireyim. İki arkadaşım var, biri kız biri erkek, kızdan uzun süredir hoşlanıyorum, ama bir türlü açılamıyorum, aksi gibi erkekle sevgili oldular, işler iyice karıştı. Çocuk pek mülayim, pek sevdiğim birisi, kız da taş, sesimi çıkarmayayım diyorum ama içim içimi yiyor, geceleri uyku uyuyamıyorum. Birazdan buluşmaya gidicem ikisiyle ama hazır 14 Şubat da gelmişken diyorum ki artık kıza açılsam mı? Bir adet gülle gitsem, kıza versem nasıl olur acaba? Ne yapmalıyım Paticik, bana yardım edin lütfen :( Not: Kavga çıkarsa çocuğun ağzını burnunu kırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hislerini bırak, yolunu bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 1- çocugu döv 2- kızı dağa kaldır 3- ??? 4- profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Kızı dağa kaldırmama gerek yok, onun da gönlü bende gizliden gizliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ee ne bekliyorsun acıklamak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cons said: hislerini bırak, yolunu bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pirates2 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ulan şu patide bu tip o kadar çok topik açıldı ki bi gün olur da sevgilim ve benle arkadaş hesabı takılan 3. bir tekil şahıs olursa sorgusuz sualsiz ağzını kıracağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 blöd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dummkopf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ver ayarı kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dostum önce kızın ilgilendiği alanlara yönelmelisin örneğin normal bir gül vermek yerine poposuna gül kaçmış bir balık vermen çılgın olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bence üstünde gözyaşı olan güllerden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 basınca şarkı çalandan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Asteroth said: İki arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 mıhı mıhı aylavyu diyip öpücük atan goril oyuncağı da alabilirsin. kızlar sever böyle şirin şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çocuğu dövme, kızı da unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bence mıhı mıhı'dan tedirgin olabilir dostum, alma firi vili oyuncağı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 video çek youtube'a koy, fonunda "senden çocuğum olsun istiyorum" çalsın. kız niyetinin ciddiyetini anlayınca sana koşacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bence kobrayı sal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şu konsept de baya gidiyor emre bunu da düşünebilirsin. hem silah çok amaçlı, ben çocuğu vur direkt derim şahsen. http://img.blogcu.com/uploads/macirlikiz_Data_photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ZaugnaKhaldun said: bence kobrayı sal DFGDSFGDG SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 burtonesk. gerçekten delikanlı bir insanmışsın. foruma kadar taşıyor. güzel değil ama şirin kızlarla ilgiliysen bana pm atmanı dilerim. eminim bu şiir birçok insanın kalbini çalmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 benden önce biri davranmasın diye burdan belirtiyorum; vingthor, şirin bir kızsan seninle ilgilenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o zaman , sevgililer gününüz kutlu olsun nian :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar