SorroW Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Gerçekten deneyimli ve iyi bir coder aranıyor. İlglinenler bu başlığa msg atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Coder dan kastın ne yau Pat Diye Coder Yazmışsın hangi türde ? Többe töbe[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Arthur_HellsFire, 11 September 2003 22:39 tarihinde demiş ki: Coder dan kastın ne yau Pat Diye Coder Yazmışsın hangi türde ? Többe töbe[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Sphere bolumunde adam ne coder i ariyor olabilir sence...[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Seni Bi Güsel Pataklardım Ama Paticik Communityde olmas Biz Kendimize Sphere Scripter Diyoruz Coder Demek ise programlamaya girer bildiğim kadarıyla scripter arıyosa ben yardım etmem abi scripter la coder i ayırt edemiyen adama burda bi sürü herif var scripter ama beleşe çalışmazlar zuahahhaha[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 çok zekisin sen , scripter diyelim o zaman , parasını veriris scripttin ama iyi bir scripter olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sphere scripteriz diyen herkes sen gibi zuhahah diye mi gülüyo hayır öle ise orta okullarda artık ingce egitim yerine sphere script mi veriliyo 1 yıl hazırlık olarak anlaması zor olucak simdi ama neyse yazdım işte ...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sphere developer'dir o scripter degil.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Arthur_HellsFire, 11 September 2003 22:47 tarihinde demiş ki: Seni Bi Güsel Pataklardım Yavas..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Arthur seni isteyen mi var adam istede yapmam gibi laflar atıyorsun burda ciddi bir konu hakkında konuşuyoruz senin gibi kişilere böyle bir topicde ben sadece birkaç script isticem ve bunlar yapılması gerçekten zor , senin gibi amoterlen bişiy isteyen yok get işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Para mı veriosun yanlıs mı duydum ? Valla çok isterdim ama para bizi bozar abi ehuehu Baggio ne yappiim kafam döndü birden :) Siz Ne Derseniz diyin Ben Scripter diyorum Çünkü Adı Üstünde Scripting heh bütün hepsine birden cevap SorroW sen serveri ac biz sana bedava ya da yardım ederiz ölmedik daha kapı gibi burdayız sağlammısın filan dersen ne biliim taş gibiimdir herhalde :) bi prensip edindim görünürde bir şey yoksa kılımı kıpırdatmam :lol: Hah SorroW bana amatör demişsin ama kardeşim çok ayıp 1,5 yılı aşkın süredir script yazıorum beni tanıyanlara sor scripts arşivinde yaptığım jail sistemine bak sonra gel amatör de kabul ediyim olurmu ?[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 September 2003 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 şimdi bi açıklık getiriyim Coder demek her türlü kod türü şeyü yazana denir!yani ne demek bu java yazan da coder dır c++ yazan da coder'dır programcıdır.madem sen kendinin scripter olduunu düşünüosun peki java script yazanlar ne desin kendilerine ?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 java ayrıdır javascript ayrıdır daha 1 saat önce javascript hakkında makaleleri okuodum oda scripter olur yau ingilizce bunun yolu budur inat etmeyin ben böyle dicem siz nasıl bilirseniz bilin[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 script veya coder, tartıstıgınız şey üzüm cekirdegini doldurmaz walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dido Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 SorroW sana bir forum adresi veriyorum ordaki coderle konuşup isteyiğini alıcağına eminim adam profesionel giib diyebilirim işte Forum'a tıkla bak.Daha yeni bir yere benziyor ama radığını bulacaığna eminim.Herkeze başarılar dilerim [Bu mesaj dido tarafından 12 September 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bakın bir konuda iyi iseniz bırakın baskaları sizi anlatsın sen tutupta ben böleyim şöleyim diyip kendi kendinin reklamını yapma birde baskasının soledigini düzeltirken gülerek eglenerek alaycı tavırla yazdıgınız seyin dogru oldugundan emin olun 2 misli gülünç duruma düşüyorsunuz bu gibi durumlarda (gerçi tek bi kişiye söledim bu lafı anlamıştır)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ders Oldu bana heh saol dynamick ruh halim biraz bozuk bazen saçmalayabiliorum herkes bazen Allah allah bunu yapan bunları yazan benmiymişim diyebilior kendimi övme vs vs salakça şeyler ama bana acemi demesi garibime gitti acemi olmadığımı biliyorum hepsi o[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: CEDAY, 12 September 2003 21:08 tarihinde demiş ki: script veya coder, tartıstıgınız şey üzüm cekirdegini doldurmaz walla.. +1[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Aksini iddia etmedim üzüm çekirdeğini doldurmuyacak bi konu evt yukarki posttan cevabı verdim nedenleri konu kapanmıştır Coder varsa SorroW arkadışımıza yardım etcek buraya post atabilir İyi Geceler ![hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=coder+programci+farki[hline]i have no fears, there is only ryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hahah, bu arada aklıma geldi de o üzüm deil, incir cekirdegi olcaktı :) gerçi ha üzüm ha incir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 benim istediğim şeyi istesende yapamassın arthur bu öyle jail sistem scripti yazmaya benzemey yardımın için eyw ama ne diyim tartışmaıtn coder scripter kim ne isterse desin takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Bivrip, 12 Eylül 2003 18:08 tarihinde demiş ki: şimdi bi açıklık getiriyim Coder demek her türlü kod türü şeyü yazana denir!yani ne demek bu java yazan da coder dır c++ yazan da coder'dır programcıdır.madem sen kendinin scripter olduunu düşünüosun peki java script yazanlar ne desin kendilerine ?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında ultimada kullanılan htmlgumpu cod olarak değerlendiriyorsan zaten yazık :) Ayrıca Arthu istiaron dan beri tanırım türkiyede htmlgump kullanan 2-3 insandan birisi (prof olarak)... [Bu mesaj plus tarafından 15 Mayıs 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Arthur_HellsFire, 11 Eylül 2003 20:39 tarihinde demiş ki: Coder dan kastın ne yau Pat Diye Coder Yazmışsın hangi türde ? Többe töbe Kendimden utanıyorum yau bunları ben mi yazmışım töbe töbe zaman geçtikçe kendimi tanıyamıyorum Ek Olarak: Konu ile alakalı script bir program tarafından yorumlanarak o programın belirlediği sınırlarda işlemler yapması code ise self-execute denilen hede [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 15 Mayıs 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 http://www.google.com.tr/search?q=534rch1nq+f0r+coder&ie=UTF-8&hl=tr&btnG=Google%27da+Ara&meta=[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar