Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coder Aranıyor

SorroW

Öne çıkan mesajlar

said:
Arthur_HellsFire, 11 September 2003 22:39 tarihinde demiş ki:
Coder dan kastın ne yau Pat Diye Coder Yazmışsın hangi türde ? Többe töbe[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem !
Icq=176375932
MailMee

Sphere bolumunde adam ne coder i ariyor olabilir sence...[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

Seni Bi Güsel Pataklardım Ama Paticik Communityde olmas Biz Kendimize Sphere Scripter Diyoruz Coder Demek ise programlamaya girer bildiğim kadarıyla scripter arıyosa ben yardım etmem abi scripter la coder i ayırt edemiyen adama burda bi sürü herif var scripter ama beleşe çalışmazlar zuahahhaha[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem !
Icq=176375932
MailMee
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sphere scripteriz diyen herkes sen gibi zuhahah diye mi gülüyo
hayır öle ise orta okullarda artık ingce egitim yerine sphere script mi veriliyo 1 yıl hazırlık olarak
anlaması zor olucak simdi ama neyse yazdım işte ...[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Sosyal ağlarda paylaş

Arthur seni isteyen mi var adam istede yapmam gibi laflar atıyorsun burda ciddi bir konu hakkında konuşuyoruz senin gibi kişilere böyle bir topicde ben sadece birkaç script isticem ve bunlar yapılması gerçekten zor , senin gibi amoterlen bişiy isteyen yok get işine
Sosyal ağlarda paylaş

Para mı veriosun yanlıs mı duydum ? Valla çok isterdim ama para bizi bozar abi ehuehu Baggio ne yappiim kafam döndü birden :) Siz Ne Derseniz diyin Ben Scripter diyorum Çünkü Adı Üstünde Scripting heh bütün hepsine birden cevap SorroW sen serveri ac biz sana bedava ya da yardım ederiz ölmedik daha kapı gibi burdayız sağlammısın filan dersen ne biliim taş gibiimdir herhalde :) bi prensip edindim görünürde bir şey yoksa kılımı kıpırdatmam :lol:
Hah SorroW bana amatör demişsin ama kardeşim çok ayıp 1,5 yılı aşkın süredir script yazıorum beni tanıyanlara sor scripts arşivinde yaptığım jail sistemine bak sonra gel amatör de kabul ediyim olurmu ?[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem !
Icq=176375932
MailMee

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 September 2003 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi açıklık getiriyim
Coder demek her türlü kod türü şeyü yazana denir!yani ne demek bu java yazan da coder dır c++ yazan da coder'dır programcıdır.madem sen kendinin scripter olduunu düşünüosun peki java script yazanlar ne desin kendilerine ?[hline]Ardenia UO Shard
Bilmediğinize Yolculuk...
Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler...
Çok Yakında
Sosyal ağlarda paylaş

SorroW
sana bir forum adresi veriyorum ordaki coderle konuşup isteyiğini alıcağına eminim adam profesionel giib diyebilirim işte Forum'a tıkla bak.Daha yeni bir yere benziyor ama radığını bulacaığna eminim.Herkeze başarılar dilerim

[Bu mesaj dido tarafından 12 September 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bakın bir konuda iyi iseniz bırakın baskaları sizi anlatsın sen tutupta ben böleyim şöleyim diyip kendi kendinin reklamını yapma
birde baskasının soledigini düzeltirken gülerek eglenerek alaycı tavırla yazdıgınız seyin dogru oldugundan emin olun 2 misli gülünç duruma düşüyorsunuz bu gibi durumlarda
(gerçi tek bi kişiye söledim bu lafı anlamıştır)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Sosyal ağlarda paylaş

Ders Oldu bana heh saol dynamick ruh halim biraz bozuk bazen saçmalayabiliorum herkes bazen Allah allah bunu yapan bunları yazan benmiymişim diyebilior kendimi övme vs vs salakça şeyler ama bana acemi demesi garibime gitti acemi olmadığımı biliyorum hepsi o[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem !
Icq=176375932
MailMee
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
said:
Bivrip, 12 Eylül 2003 18:08 tarihinde demiş ki:
şimdi bi açıklık getiriyim
Coder demek her türlü kod türü şeyü yazana denir!yani ne demek bu java yazan da coder dır c++ yazan da coder'dır programcıdır.madem sen kendinin scripter olduunu düşünüosun peki java script yazanlar ne desin kendilerine ?[hline]Ardenia UO Shard
Bilmediğinize Yolculuk...
Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler...
Çok Yakında

ultimada kullanılan htmlgumpu cod olarak değerlendiriyorsan zaten yazık :) Ayrıca Arthu istiaron dan beri tanırım türkiyede htmlgump kullanan 2-3 insandan birisi (prof olarak)...

[Bu mesaj plus tarafından 15 Mayıs 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 11 Eylül 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
Coder dan kastın ne yau Pat Diye Coder Yazmışsın hangi türde ? Többe töbe

Kendimden utanıyorum yau bunları ben mi yazmışım töbe töbe zaman geçtikçe kendimi tanıyamıyorum
Ek Olarak: Konu ile alakalı script bir program tarafından yorumlanarak o programın belirlediği sınırlarda işlemler yapması code ise self-execute denilen hede

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 15 Mayıs 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...