Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yahu clint eastwood'un filmi oynuyor ne güzel, oturur izlerdim. insan paticiğe yazar da haberimiz olur. Tesadüfen açmasam farkında olmuycam.. :D gidip izliyim ben, haberi olanları da haber vermedi diye kınıyorum... :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sen yazdın da seyredebildim, çok sağol ama sonuna doğru uyuyakalmışım.. :([signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Çok güzel filmdir.. Bu gün yine izledim sıkılmadan...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Şu şapka sektirme sahnesi ve Lee van cleef in silahının arkasında taktığı destek ile uzun atışlar yapmasına hastayım =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 for a few dollars more'un başını ve sonunu kaçırdım :D tüh.. ya bi de az önce atv'de space cowboy vardı clint eastwood'un filmi.. ama çok sıkıcıydı ya. bu filmin yanına bile yaklaşamamış bence.. good bad ugly bence serinin en iyisi.. müziği bile diğerlerinden kat kat iyi :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben biliyodum da yazmayı unutmuşum filmi de arkadaşın evde izledim onun da hard disk yanmış ama yine izledim yine sevindim:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar