SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 xwhiplashx said: benim dolgularım baya bi kral bu özel ve uzun ömürlü olanları varmış çürük gibi gözüküo bakınca ama uzun ömürlü ve daha dayanaklı siyah bişi böle. ii bişe. evet çürük gibi duruyo o kötü ve evet içinde bi metal vardı unuttum adını onun yüzünden çok güzel ve uzun ömürlü oluyo o güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Diş sağlığınıza dikkat ederseniz olmaz böyle şeyler sayın arkadaşlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 genetik felan sallamayın şimdi şurda ne gerek var hep beraberiz adam gibi fırçalayın felan bişi olmaz tmm benimde azı dişlerim sağlam değil dolgu felan yaptırmam lazım 3 senedir korkuyom gitmiyom kanal tedavisi felan korkuyom baya kötü durumdada ön dişlerim iyidir fırçalıyom günde 2 pakete yakın sigara içmeme rağmen üstüne günde ortalama 1 litre kola içmeme rağmen sağlamlar canım başkalarını görüyom kahverengileşmiş yani sararırda kahverengileşirmi yahu hiç mi fırça sürtmüyon dişlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 "tuvalet taşı gibi olmuş" diyoruz biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 thelegbra said: dory de benim dişimi kırmıştı yumruk atıp. Hak edilmişti. Another plan perfectly executed. Justice has been served. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar