Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 E.T gibi kıza ne olmuş öyle nereli o :(
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Archangel_ said: UK de 3 yaşında regl olan kız haberi okumuştum sanki bi ara Regl olan bebek vakası öğrendim. Bezde anlamsız bi kan bulunuyo, hocam tüm tetkikleri yaptırmasına rağmen bişey bulamıyo, sonra fark ediyolar ki bebek menstruasyona başlamış. hormonal dengesizliği varmış.
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 taksimde sallandır 2 tane bak bidaha oluyomu..
Thugsta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Asteroth said: Yiyosa bu arkadaş Türkiye'de şova cıksın.Programın bitişinde daha arabaya gidemeden hamile bırakırlar kızı.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o değil de carmen electra var kanaldde şuan. kaçırıyosunuz.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oha çocuğa acil nerf lazım. baba olan çocuğa. yanlış anlama olmasın.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gOkche said: 16 yasındayken ben de hamile olma tehlikesi geçirmiştim çok korkunç bişeydi simdi dusununce o yasta anne olmak gerçi o zamanlar gayet de iyi karsılamıstım ailemin hala haberi yok bu durumdan Obvious troll is obvious.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 11 yaşında sevişmeye başlamak ne lan bildiğin ilkokul 5
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu cocugu bir döverim valla elimde kalır tipe bakya problem cocuk it.
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 öncelikle elemanı tebrik ediyorum lan..annesi gibi duran kızı tavlamış koymuş çocuğu..helal olsun.. kızada yuh diyorum annesi gibi duruyo yanında nası o elemanla birlikte oldu .. yuh ! çocuk dünyadan habersiz bakıyo öyle aval aval.. :D sdfadf naptığından habersiz gibi duruyo sdf söylenicek tek bi kelime var ikisine de yuh.. eleman o yaşta nası performans yapmış onuda tebrik ediyorum canı gönülden yine :D sdfsd
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 gOkche said: 16 yasındayken ben de hamile olma tehlikesi geçirmiştim çok korkunç bişeydi simdi dusununce o yasta anne olmak gerçi o zamanlar gayet de iyi karsılamıstım ailemin hala haberi yok bu durumdan kimin feykisin
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 eisenheim said: öncelikle elemanı tebrik ediyorum lan..annesi gibi duran kızı tavlamış koymuş çocuğu..helal olsun.. kızada yuh diyorum annesi gibi duruyo yanında nası o elemanla birlikte oldu .. yuh ! çocuk dünyadan habersiz bakıyo öyle aval aval.. :D sdfadf naptığından habersiz gibi duruyo sdf söylenicek tek bi kelime var ikisine de yuh.. eleman o yaşta nası performans yapmış onuda tebrik ediyorum canı gönülden yine :D sdfsd elemanda karşı koyamadıgı birşey var demekki elemanın boyuda kısa tıfıl bişey acaba bütün protein emanete mi gitmiş (:P)
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Denn said: -007- said: oha! yok artık ya annesi gibi duruyo resmen kız. ayrıca aklım almıo nasıl 3 yaşındaki veledle beraber olabiliyo o kız.. (abartmiyim ama öyle duruyo çocuk:p) ya hormonlu besinler sonucu işte böle şeyler oluyor bu kız 15 yaşında ergenligi atlatmış helal olsun zaten tipe bak yolda görsem bayan derim yane :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 herkes kızın boyutuna şaşırıyorda arkadaşlar unutmayın 9 ay 15 gün şişti o kız şişti :D herkes heidi klum değil, belki bu kız eskiden çok inceydi
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o cocuk bi kızı hamile bırakamaz. bırak hamileligi kuş otüyo mu kuş diye sorarlar :D biraz fake kokuyo sanki ya olcak iş deil vallahi...
Slat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pasaktaylan said: elemanda karşı koyamadıgı birşey var demekki elemanın boyuda kısa tıfıl bişey acaba bütün protein emanete mi gitmiş (:P) Ahah bu ne abi
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ellerinde kapı gibi çocuk olduğuna göre başarmışlar :D Ayvayı yiyecekler tabi o kesin eheh.
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Masquerade said: gOkche said: 16 yasındayken ben de hamile olma tehlikesi geçirmiştim çok korkunç bişeydi simdi dusununce o yasta anne olmak gerçi o zamanlar gayet de iyi karsılamıstım ailemin hala haberi yok bu durumdan Obvious troll is obvious. muahah 4chan'ciler de kendini belli etmio deil :P
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kız tweety'nin mutasyon geçirmiş hali gibi. içim ürperdi
Öne çıkan mesajlar