Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba 13, anne 15 yaşında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çocuklara karışmamak eğitimle alakalı değil bence.

Prof. olduğu halde çocuğuna karışmaz mesela.

Bunun daha farklı nitelikte bi eksiklik olduğunu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
-007- said:
Çocuklara karışmamak eğitimle alakalı değil bence.

Prof. olduğu halde çocuğuna karışmaz mesela.

Bunun daha farklı nitelikte bi eksiklik olduğunu düşünüyorum.

Çocuğa karışacaksın tabi, doğruyu ve yanlışı öğreteceksin, ebeveynlerin görevi bu. Prof da karışacak çocuğuna, karışmıyorsa ilgilenmiyorsa bu onun sorunu ve hatası olur. O açıdan bizim ülkemizdeki aile bağları çok iyi, çocuk 30 yaşınada gelse yine anne baba çocuğunu kollar korur.
Mesaj tarihi:
Aynen öyle.

Ama süper eğitimli dediğimiz adam da çocuğuna karışmayabiliyor. Cahil olmadığı halde yapabiliyor yani.

Bence olay eğitimin dışında kültür ve ahlakla..vs. alakalı. Yabancılardaki problem eğitimsizlik değil kültürleri olabilir bence.
Mesaj tarihi:
Elbette okumuş her adam cahil değildir diyemeyiz aynı şekilde tahsil almamış her insan içinde cahil diyemeyiz.

Yani olay birazda kültürle alakalı veya aslında kültürde değil ingilterede sonuçda böyle vakalar istisna ama bize göre yüksek bir oran. Sonuçda elde kalan esas faktör bence salak ebeveynler.
Mesaj tarihi:
İngiltere'de aile olayı fena durumda,burada insanlar hükümetten para almak için 17-18 yaşında hamile kalıyorlar sonra o çocuklara nasıl baktıklarını bir görmeniz lazım...
Henüz ebeveynlik olgunluğuna ulaşmamış o kadar çok anne baba var ki o çocukların ilerde düzgün bireyler olmaları imkansız...Çok kötü aile durumu burda,çocukları bir oyuncak gibi görüyorlar salıyorlar,umurlarında değil kimsenin...Herkes böyle değil ama genel böyle maalesef...
Mesaj tarihi:
kiz 15 yasindadir ingiltere'de falan dev gibiler
ben 13 yasinda ingiltere'ye gitmistim yaz okuluna, 15 yasinda 2 turk vardi bizim grupta, orgy den orgy'e kostular italyan ve ingilizlerle. bizim aklimiz anca pokemona falan eriyodu tabi.

cocuga da helal olsun 13 yasinda hamile birakacak kadar ergenlesmis olmak da kolay is degil sdfs
Mesaj tarihi:
16 yasındayken ben de hamile olma tehlikesi geçirmiştim
çok korkunç bişeydi simdi dusununce o yasta anne olmak
gerçi o zamanlar gayet de iyi karsılamıstım ailemin hala haberi yok bu durumdan
Mesaj tarihi:
kız 16 gibi falan gösteriyor.
bence kız kendinden büyük biriyle bi atraksiyona girişti. bu ufak çocuk ta 8-9 yaşında falandır en fazla, ona da bi ellettirmiş öpüşmüştür, sonra al bu çocuk senin diye kekledi ufağı. diğer büyük olan da yırttı. son teorim budur. ama mantıksız olduğunu yazdıktan sonra farkettim.

ahahah gökçe. çok tehlikeli laflar bunlar patide dsfdsfsdfsdfs
Mesaj tarihi:
Aile olayi burda cidden garip. Bende yavastan farkediyorum. Hangi kesimden olmasi farketmiyor. Oldukca classy olsun yine aile baglari cok guclu degil, ailenin sozu gecmiyor kesinlikle. Hersey cocugun akilli olup olmadigina bagli yani. Bilen dikkatli davraniyor, bilmeyen hafif sacmalasa acaip islerin icine giriyor.
Mesaj tarihi:
gOkche said:

merhaba, biraz daha açar mısın?
Mesaj tarihi:
gOkche said:

eğer sen bağyansan, bende dokkuz buççuk aylık hamileyim:D
Mesaj tarihi:
roket adam said:
bence kız kendinden büyük biriyle bi atraksiyona girişti. bu ufak çocuk ta 8-9 yaşında falandır en fazla, ona da bi ellettirmiş öpüşmüştür, sonra al bu çocuk senin diye kekledi ufağı. diğer büyük olan da yırttı. son teorim budur. ama mantıksız olduğunu yazdıktan sonra farkettim.

Bence bu kadar bizans oyunu Türk kızlarında vardır ancak, yabancıların basmaz o kadar. (yazdım tamamen :P)
Mesaj tarihi:
-007- said:

oha!
yok artık ya annesi gibi duruyo resmen kız.
ayrıca aklım almıo nasıl 3 yaşındaki veledle beraber olabiliyo o kız..
(abartmiyim ama öyle duruyo çocuk:p)
Mesaj tarihi:
Cons said:
gOkche said:

merhaba, biraz daha açar mısın?

sudhuasha
Mesaj tarihi:
roket adam said:
kız 16 gibi falan gösteriyor.

ahahah gökçe. çok tehlikeli laflar bunlar patide dsfdsfsdfsdfs

Böyle olabilir bence de, en mantıklısı bu geldi bana.

g0kche de fake bu arada.
Mesaj tarihi:
cnntürkte 360 derece haberler başladı, bu konuyu kapak yapmışlar birazdan tartışcaklar. bakalım uzmanlar ne diyo bu saçmalığa? bu bacak kadar velet, bu kızı gerçekten ii etmiş olabilirmi görecez... Az Sonraaaa!:D
  • Yeni Oluştur...