BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 İstanbul İnönü stadında maç 19:00 da başlayacak. Maçı Yunus Yıldırım yöneticek. bjk kaybederse puan farkı 9 a çıkıcak. çok zor olur yakalamak birdaha ama bu sene trabzona kaybetmedik gene kaybediceğimizi düşünmüyorum aptal anketli halde açılmadan önce kuratıyım istedim topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ts'yi ilk yarıda büyük maçlarda sevmedim ben hatırladığım kadarıyla.bjk şanslı öyle bakarsak. ama onlar da kötü oynuyor.can havliyle oynayacaklar gibi. zevkli olabilirliği yüksek bir maç,beşiktaş saldıracak çünkü.trabzon'un da fener karşısındaki son oyununu biliyoruz. babam ligtv kartını almasaydı kesin izlerdim, pff =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kaveye falan gitmiceksen, justintvden izle derim. hernekadar paso donsada, radyodan iyidir:D valla 2 takımda açık oynasın maçta 5-5 bitsin, 2 tarafta puan kaybetsin yani yiyin birbirinizi(:P) 3-2-1 FİGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 lig radyodan dinlemenizi öneririm. ümit aktan yardırır gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Trabzon zorlanmaz. 3-1 falan alır üst biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Trabzon zorlanmaz ne ya lol .. Daha gecen hafta kendi sahalarinda Ankaragucu got zoruyla yendiler son dk golu ile .. Az biraz mantik ya.. Mac ust biter gibi geliyo bana da .. Ama bjk yenilmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 abii anket pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dEaThMooN said: Trabzon zorlanmaz ne ya lol .. Daha gecen hafta kendi sahalarinda Ankaragucu got zoruyla yendiler son dk golu ile .. Az biraz mantik ya.. Mac ust biter gibi geliyo bana da .. Ama bjk yenilmez .. e siz kayseri got zoruyla bile yenemediniz? got it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 trabzon kendi sahasında daha çok zorlanıyo taraftar baskısı var hahaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 lan maça gitsem mi acaba? 50 lira da koyar bana ama acaip de gitmek istiyorum. hayır giderim ve kıyarım paraya da anasını satim (olm yola çıkıom 50 lira önemli yani:)) ammavelakin denizli gelir çıkartır 4 defans iki defansif ortasaha sıçar maçın içine boku bokuna para vermiş olurum, hevesim kursağımda kalır diye çekiniyorum. gideyim mi lan sizce? cevap verin anket açarım bak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dEaThMooN said: Trabzon zorlanmaz ne ya lol .. Daha gecen hafta kendi sahalarinda Ankaragucu got zoruyla yendiler son dk golu ile .. Az biraz mantik ya.. Mac ust biter gibi geliyo bana da .. Ama bjk yenilmez ..Ha Beşiktaş çok kral oynuyo di mi? Her hafta sanki 5-0 geçiyosunuz anasını satıym nasıl bir özgüven varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Her iki tarafında isi zor. Stresli mac olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 trabzonspor maçı ne olur bilemiyorum ama fenerbahçe'den iyi olduğumuz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mumu said: trabzonspor maçı ne olur bilemiyorum ama fenerbahçe'den iyi olduğumuz kesin. ağr laf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fenerdeb iyi olmakla övünen beşiktaşlı taraftar istemiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pazar akşamı hamis buğulama var :D bunu quotelayıp kartal yahniside güzel oluyor filan yazmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 övünmüyorum kesinlikle yanlış anlama olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 eheh takılıyorum mumu :D sevgililer günü mesajlarını bile bizden araklıyolar , eğlence çıksın istedim :D maç zorlu olucak ama.. ümitli de değilim açıkçası pek fazla.. delgado nasıl dönücek onu merak ediyorum en çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 beşiktaş ve bursa yenerse lig fena olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yenersek şampiyonuz daha bizi kimse durduramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 CthuLhu said: dEaThMooN said: Trabzon zorlanmaz ne ya lol .. Daha gecen hafta kendi sahalarinda Ankaragucu got zoruyla yendiler son dk golu ile .. Az biraz mantik ya.. Mac ust biter gibi geliyo bana da .. Ama bjk yenilmez .. e siz kayseri got zoruyla bile yenemediniz? got it? sen kayseriyle ankaragucunu su ligde bir tutuyosan konusma lutfen.. Sonra adam gitmis oraya ts zorlanmaz yazmis .. Ben bjk zorlanmaz gibi bisi yazmis miyim? Valla bu son post ya daha bu bolumde hicbisey yazmam ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 PZero said: yenersek şampiyonuz daha bizi kimse durduramaz bjk ilk 3e giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dEaThMooN said: CthuLhu said: dEaThMooN said: Trabzon zorlanmaz ne ya lol .. Daha gecen hafta kendi sahalarinda Ankaragucu got zoruyla yendiler son dk golu ile .. Az biraz mantik ya.. Mac ust biter gibi geliyo bana da .. Ama bjk yenilmez .. e siz kayseri got zoruyla bile yenemediniz? got it? sen kayseriyle ankaragucunu su ligde bir tutuyosan konusma lutfen.. Sonra adam gitmis oraya ts zorlanmaz yazmis .. Ben bjk zorlanmaz gibi bisi yazmis miyim? Valla bu son post ya daha bu bolumde hicbisey yazmam ben..yazma zaten isabet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar