Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 evet farkettim ki son winstonumu içiyorum. AMA NE GAM! zulam var. 1 hafta önce zor günler için zulaladığım efsane sigara. parçalanmaya hazır mısınız boğaz, ciğerler?önemli not: SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR.
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ondan bişi olmaz sana bunu öneririm.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Parliement SURPRISE BUTTSECHS! diye çıkmaya hazır, sinsice bekliyor.
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Asteroth said: Parliement SURPRISE BUTTSECHS! diye çıkmaya hazır, sinsice bekliyor. parliament olacak bilmediğin kelimeleri cümle içinde kullanma
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 vivavale said: ondan bişi olmaz sana bunu öneririm. bu okadar yumuşak bi sigaraki bi cacık anlamıyosun içtiğinden bildiğin havadan farkı yok
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 mahvolmuş durumdayım şuan. resmen yaktı geçti ya. sigaraya başladıgım günün allah belasını versin. onu da belirticem dayanamadım.
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sigara içen insan akıllıyım diye gezmesin bu krizde okadar para verilir mi lan üstünde gebertir yazan tütüne
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Phyxantar said: Asteroth said: Parliement SURPRISE BUTTSECHS! diye çıkmaya hazır, sinsice bekliyor. parliament olacak bilmediğin kelimeleri cümle içinde kullanma ikiside aynı bok değilmi lan parlement dir zaten o halk dilinde "abi bi kısa parlement versene"
Öne çıkan mesajlar