Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 arkadaşın teki hep yanımda yerdi bunu bayada överdi süper fln diye.. bugun merak edip söyledim eve, aldım paketi geçtim odama kuruldum bi güzel sonra hamburgeri çıkardım koydum önüme hart diye ısırdım... şaka yapmıyorum az daha kusuyordum nası miğdem bulandı bi baharat kokusu soğan kokusu geldi burnuma aptal oldum böyle hala miğdem bulanıyor ya. kaç saat geçti bide deli gibi aç olduğum için yemek zorunda kaldım :( bana yardım edin
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 hiç bi bilgi yok. nerden aldın? hangi şartlar altında aldın? neden aldın? bilgi verirmisin biraz daha? misin ayrı
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 soğan baharat kokusu geldi diye ilk ısırıktan miden bulayöoöğaaarkhğ
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 mokoko said: mcdonalds (td) burger king (tu) Burger King-Big King XXL. Kralını tanımaz.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 big king xxl kötü. big king iyi. öyle niyeyse.
Öne çıkan mesajlar