Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halimize şükredelim - Japonya da çılgın moda akımı

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
helm hepimizi japonların fantazilerinden korusun diyorum başka bir şey demiyorum. her şeyin fazlası zarar.

gerçek dünyada yasal olarak yasak olduğu için tecavüz ve çocuk fantazilerini animelere,oyunlara aktaran japonların sayısı önemsenemeyecek kadar az değil.

"fallout 3'te çocuk öldüremiyoruz, böyle oyun olmaz!" diye düzinelerce insanın isyan ettiği bir forumda diyorsun şunu. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
yanliz su japon hatunlarin her resimde zafer isareti yapmasina sinir olmaya basladim

dasaaa said:
alışkanlık.. caponlarda hep ööledir..

bunlar foto çekmeye bağımlılar.. foto çekme bağımlılığından kurtulanların ancak fotoğrafları çekilebiliyor.

kamera karşısına geçen kız veyahut erkişi, "bakın ben bu bağımlılıktan kurtuldum! artıkın foto çekmiyorum! SİZ DE YAPABİLİRSİNİZ!!!" diye zafer işareti yapıyor.

olay bundan ibaret...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
Ardeth said:
helm hepimizi japonların fantazilerinden korusun diyorum başka bir şey demiyorum. her şeyin fazlası zarar.

gerçek dünyada yasal olarak yasak olduğu için tecavüz ve çocuk fantazilerini animelere,oyunlara aktaran japonların sayısı önemsenemeyecek kadar az değil.

"fallout 3'te çocuk öldüremiyoruz, böyle oyun olmaz!" diye düzinelerce insanın isyan ettiği bir forumda diyorsun şunu. (:P)

yok be.. dediler mi gerçekten?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...