-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hoca sen ne diyosun farklı bi dilde mi konuşuyoruz diye düşünüyorum her postunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 roket adam said: http://galeri.milliyet.com.tr/2009/1/25En_cilgin_moda_akimi/1.jpg dostum japon demişsin ama bu kız zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şurada da konuşmuşuz üstünkörü, http://forum.paticik.com/read.php?62,2101995,page=2#msg-2102015 bence güzel bişi lan. adamların hayatında en azından bi farklılık var, renk var.. bizimkilerde bi bok yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Lexius said: japonlara laf edioz da.. onlar kadar eğlenen memleket yok ki :( yorum yerine oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben buyuyunce gothic lolita olicaam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ardeth said: helm hepimizi japonların fantazilerinden korusun diyorum başka bir şey demiyorum. her şeyin fazlası zarar. gerçek dünyada yasal olarak yasak olduğu için tecavüz ve çocuk fantazilerini animelere,oyunlara aktaran japonların sayısı önemsenemeyecek kadar az değil. "fallout 3'te çocuk öldüremiyoruz, böyle oyun olmaz!" diye düzinelerce insanın isyan ettiği bir forumda diyorsun şunu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yanliz su japon hatunlarin her resimde zafer isareti yapmasina sinir olmaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ahahah oyleler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 2050 gibin bizde böle oluruz, en geç 2070ler. onlar GitS olmuş olur gerçi o zamana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Viktor said: yanliz su japon hatunlarin her resimde zafer isareti yapmasina sinir olmaya basladim dasaaa said: alışkanlık.. caponlarda hep ööledir.. bunlar foto çekmeye bağımlılar.. foto çekme bağımlılığından kurtulanların ancak fotoğrafları çekilebiliyor. kamera karşısına geçen kız veyahut erkişi, "bakın ben bu bağımlılıktan kurtuldum! artıkın foto çekmiyorum! SİZ DE YAPABİLİRSİNİZ!!!" diye zafer işareti yapıyor. olay bundan ibaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Sam said: Ardeth said: helm hepimizi japonların fantazilerinden korusun diyorum başka bir şey demiyorum. her şeyin fazlası zarar. gerçek dünyada yasal olarak yasak olduğu için tecavüz ve çocuk fantazilerini animelere,oyunlara aktaran japonların sayısı önemsenemeyecek kadar az değil. "fallout 3'te çocuk öldüremiyoruz, böyle oyun olmaz!" diye düzinelerce insanın isyan ettiği bir forumda diyorsun şunu. (:P) yok be.. dediler mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oyunun gerçekçiliğini baltalıyor ama çocuk öldürememek : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ardeth said: yok be.. dediler mi gerçekten? ohooo, sayfalar dolusu yakınma var çocuk öldürülemediği için. şekil 1-a. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 cihant said: Tipler şahane de bunlar nie esmer yav.Esmer capon mu olurmuş? işte olay orda zenci sarışın capon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 enjo kosai diyorum entresanlik konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 senko said: oyunun gerçekçiliğini baltalıyor ama çocuk öldürememek : +1 oyun lan o sonuçta niye istediğimizi yapamayalımki alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar