fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 FORWARD MAİLLER GELDİ PAYLAŞIM YAPAYIM DEDİM Yılın Fıkrası:) Adamın biri yeni aldığı arabasıyla ilk defa yola çıkmış. Araba son model,radyo dinlemek için radyo düğmesini aramış ama bulamamış. Hemen servisi arayıp durumu bildirmiş,servis elemanı: 'Beyefendi;endişelenmeyin!.. Bu araba son model,kanal ayarı otomatik.Siz ne dinlemek istediğinizi söyleyin o size uygun kanalı bulur'demiş. Adam hemen kanala seslenmiş: -'Iglesias!' Radyodan bir ses duyulmuş: -'Julio mu,Enrique mi? Adam: 'Julio' der demez radyodan kadife bir ses yükselmiş ve karşısında julio Iglesias' ın en sevdiği şarkısı... Yola devam etmiş,bir ara: -'Jackson'demiş. Radyo sormuş: -' Michael mi?Janet mi?Jennifer mi?' Adam;'Michael' demiş ve karşısında Michael Jackson... Arabadan memnun, adam keyifle yola devam ederken yanından hızla geçen kamyon arabaya çamur sıçratmış. Adam sinirle: 'şerrrefffsizz ' diye bağırmış. Radyo hemen sormuş: -Erdoğan mı?Unakıtan mı?Gül mÜ? Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla! Tamamıyla yeni Windows Live Messenger ailesine katıl Buraya tıkla! Connect to the next generation of MSN Messenger Get it now! Invite your mail contacts to join your friends list with Windows Live Spaces. It's easy! Try it!
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sadfsaashd kariyerimin en salak mesajlarından birini daha siliyorum
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 fede said: Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla! fıkranın sonunda espiriyi patlatmış adamlar eheh.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 fsdflkdsjfs ahaha fıkradan çok cinaliye güldüm.
Romario Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bir an windows live messenger ile fıkranın bağlantısını kurmaya çalıştım. Sonra geçti...
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ehuaeuha gayet güzelmiş fıkra
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Romario said: Bir an windows live messenger ile fıkranın bağlantısını kurmaya çalıştım. Sonra geçti... ben hala kurucam...
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Eralp said: 7/10 olmasın o :D . yok ben çok beendim 7 üzerinden 10 verdim =) ya bi hata olmuş işte hepsi müslüman sayısı =)
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Anatomi çalış fede onun dışında herşey güzel dsfg.
Öne çıkan mesajlar