DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 böle bi bilgisayar parçası ile ilgili. bunu en kolay şekilde bir üretici firmayla paylaşıp bişeyler koparabilir miyim? yoksa çok zengin oluncaya ve ben yapıncaya dek bekleyecek ve dünya bu muhteşem buluştan daha az süre yararlanmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 google aç, business plan ve venture capitalist yaz. hayatta başarılar. ayrı ayrı yaz tabi. eheremehere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 öm den at, ben hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 aynı tüpde mayonez ketçap karışımını yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ilk bakılası yer vede google da how to sell my idea şeklinde yapılmış bir seach :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 utku bizim eski konuştuumuz sök tak procesini adamın biri yapmş meh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oha harbimi lan ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 evet te biraz daha farklısı yani tam olarak bizimki diil de sök tak mantıı aynı. işte işlevselliğne göre sök tak yapmş bu bi nevi işte system upgrade olayını basitleştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Laorx said: aynı tüpde mayonez ketçap karışımını yap. Yapılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 benimde aklıma bi icat geldi ama yapılması zor.. yani anca 10 sene sonra filan yapılır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben ışınlanmayı bulucam. hala gözlem aşamasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 şerefsizim benim aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar