roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Selam canı sıkılan gençler. Size trollemelik güzel bir forum buldum. Hem küfür de serbest. Eğlenceli olacağından emin değilim ama yine de inceleyin bakalım. Gece 00.30 ve acayip canım sıkılıyor. linki sildim /gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 burası var ya abi. trollüyorüz işte. ne gerek var şimdi yabancı bi ortam, trolü anlamazlar etmezler zevkli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Site harbi enteresan ama. linki sildim /gr adresinde " Müdür Sitede Torpil mi var Lan?" başlıklı bi açmık var. Diyalog şöyle; khan648: s+%&+/+ lan bende torpil istiyorum^ GöTçü: torpiller bitmiş, istersen fitil var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 AHAHAHAHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 nerden buldun bunu ya ahah şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 RabbiT said: AHAHAHAHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 s2me1000 nasıl bi nicktir ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 abi yanlız sloganı tuttum. karanlığa küfredeceğine bir mum yak ve üstüne otur. (tu) trollemelik değil bence önünde eğilir saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ahaha bu nasıl site boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 linki sildim /gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha çok fantastik bi siteymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Site artık ücretli Site artık ücretli diye bir mesaj alsak üyeliğinizi devam ettirirmisiniz. Ücret aylık kaç TL olsa makul olur dense cavabınız ne olur. Ben cevabımı daha sonra vereceğim. İyi seneler lan çüküyle kanka takılan abazanlar. http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 aaaaabiiiiii... hemen hiç vakit kaybetmeden kardeşsite ilan edelim burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Masquerade said: http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=1241oha baya sağlam küfür yemişim haberim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 trollerin birbirini trollediği forumun nesini trolleyeceksin ? bir bakıma öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 lan çok komik bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Fly said: trollerin birbirini trollediği forumun nesini trolleyeceksin ? bir bakıma öyle. Konu bitmistir gayet, bu topik tez zamanda arka sayfalara atilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 1-2 ay önce falan oruspu die bi nick almıştım yanlış hatırlamıyosam. onay maili geldi. onaylamaya bile üşendim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 linki sildim /gr PATİCİK EVLADA SORRY SDFSDFDS of deli site ya helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 midem bulandı, tamam biz de küfrediyoruz da bi sınırı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Küfür etmeyi marifet sanan insanlardan nefret ediyorum ya . Bi sürü insanın arasında misal belediye otobüsünde arkadaşına SANANE LAN YAPRAAAAAM diye bağıran tipler ofof aynı ortamda bulunmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Geçen trendeyken bi canavar apaçisi tip bi amcaya bagırdı cagırdı bana laga luga yapma lan dedi.Üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 İnsan ne bağırıyon lan adama der cx cx cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Orada Troll göze batmaz ki herkes trolldür muhtemelen. Burada trolling çok keyifli (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar