Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Selam; Öğrenci Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve KAL ruhunu simgeleyen etkenlerden biri olan Kadıköy Anadolu Lisesi Kültür ve Sanat Festivali bu yıl çok renkli geçicek.Öğrenci Birliği Yönetim Kurulu olarak , öğrenci ve mezunlarımıza hatta kal ruhu taşıyan herkese güzel , eglenceli ve unutulmaz bir kalfest yapmak icin elimizden geleni yaptık..Bir kaç küçük aksilik ve aksaklık olsa da hepinizi aramızda görmekten mutluluk ve onur duyarız.. 13-Mayıs 2004 Perşembe ; Okul grupları konseri , Acun Ilıcalı 14-Mayıs 2004 Cuma ; Okul grupları konseri , eglenceli oyun ve yarışmalar ve BULUTSUZLUK ÖZLEMİ ve onun alt gurubu olan KLİK konserleri 17-Mayıs 2004 Pazartesi ; Okul filmi ekibi ( kesin ) ve Kevin Moore ( kesin diil %90 ) , Streetball Turnuvası ( herkese açık ve cok iyi bir organizasyon oluyor bu seneki , boyalı saha-yeni pota ve fileli cember , müzik , tarafsız kulüp hakemleri , sağlam ödül ve yarışmalar ) Hülya Avsar, İbrahim Kutluay, Hasan Kasap , Metin Tükenmez.. 18-Mayıs 2004 Salı Streetball , Hamdi Alkan ve Leman Kültür ekibi Film gösterimleri 19-Mayıs 2004 Carsamba Streetball , Winning Eleven Turnuvası vs.. Konserler ve Streetball ve Winning turnuvası herkese acık..Katılım Sartları ve gerekli bilgi icin bana ulasabilirsiniz.. icq : 9993860[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 izmirdeyim bana uzaq o işler :) gidenlere ii eglenceler :)[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 walla ben winning e katılıyom süper olcak.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 izmirde olsa wining eleven da finalde görusurduk :) 4-5 senelık mazim var ps de :)[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ben o duman konserini hâlâ unutamıyorum kabusum olup rüyalarıma giriyorlar hayııır hayııırrr!!![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Pyr0, 07 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: izmirde olsa wining eleven da finalde görusurduk :) 4-5 senelık mazim var ps de :) aman yesinler adam tanımam :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Basket turnuvası ve Konser icin bana ulasabilirsiniz... Pati de sürüyle adam vardı basketbolcu..;)[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 king keske ist.te olsaydım harbıcı görusurduk finalde (tabi ii biliosan :D )[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bulutsuzluk özlemi maşallah kimseyi kırmıyo geçen sene H.Avni Sözen'de izlemiştik :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bulutsuzluk özleminden başka büyük bi grup gelecek mi? yoksa festival programı tamamiyle böyle mi?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 vay anasını geliştirmişler olayı Hülya Avsar falan.. iiymiş winning turnuvası katılınılası.. (e zevkine tabii :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 okul grupları konseri kaç saat sürücek acaba? biz lise 2'deyken mi 3'teyken mi ne uzun sürmüştü baya.gene sabahtan akşama kadar olursa çok şık olur...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Kevin Moore'un gelmesi olay olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Kevin Moore gelip neapıcak ?keyboarda show falan yapıcak heraldede konsermi ne bellimi bişeyler öle sap sap durcaksa hiç gelmielim yani:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 giriş bedava mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 tabii ki de gariban okul8nda parayla girilş olurmu (konserler hariç)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Katılım Sartları ve gerekli bilgi icin icq : 9993860[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Doğru anımsıyorsun[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 baskete katılırım takımımı getirip[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 oha diyebilirmiyim affınıza sığınıp kodumunun devamsızlıgı (18) nı ve sınavları halledebilirsem hergün gelirim de o mümkün olmayacak herhalde tahminimce 14 mayıs ta kesin ve 18-19 mayıs ta belki oralardayım belki bunların yaklaşık saatlerini öğrenirsem yukarıdaki sıkıntıları çekmeme hiç gerek kalmaz bir saat bilgisi verebilecekmisiniz???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Arkadaşlar direk yetkili benim her türlü sorun ve önerileriniz icin icq dan bana ulasabilirsiniz.. Okul grupları konserleri sabahtan başlıyor ve uzun sürüyor.. Bulutsuzluk özlemi konseri 17.30 fakat saat 16.00 da alt grupları KLİK Sahne alıyor..Ayrıca konser bitimi sonrası tüm okulun katılacagı ve sadece standlarda satılan "su tabancarıyla" büyük bir su savaşı organizasyonu hazırlıyoruz.. Basketbol turnuvası saat 13.00 ve 19.00 arasında olucak..Bizim okul ögrencilerinin maclarını erken saate alıcaz duşardan gelenleri sonlara dogru ayarlıcaz ki okul saati sorunu olmasın.. Kevin Moore söyleşi için gelicek okul filmi ekibiyle birlikte..Ayrıca bilet almak isteyenler Rexx'in orda duruyorum ben sefil bi şekilde gelip ordaki küçük standımızdan bilet alabilirler..Tekrar söylüyorum bana ; icq : 9993860 ulaşabilirsiniz..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 b.ö gelinesi...h.avni de ii olmuştu coşmuştuk heralde gelirim...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 B.Ö den önce alt grupları olan " KLİK " cıkıcak saat 16.00 da Alternative fln calıyolarmıs sanırım baya iyi grupmus diye duydum.. Konser sonrası standlarımızdan satılan Su tabancalarıyla su savaşımız da baya zevkli gecicek gibi görünüyor.. Ayrıca basketbol turnuvasına katılacak olanların okulda benden gelip katılım formu alması gerekiyor.. Herkesi bekliyoruz..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... [Bu mesaj abuzittin tarafından 08 Mayıs 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bilet almak isteyenler Rexx sinemasının önündeki kücük standımızı kullanabilirler..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Cthulhu_, 08 Mayıs 2004 15:31 tarihinde demiş ki: b.ö gelinesi...h.avni de ii olmuştu coşmuştuk heralde gelirim... kafanın rüzgarından uçmuştum :) bu arada zaugna khaldun,devamsızlık senin için bahane olmasın ,bilion ya.. :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar