yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Black-ice said: ULEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 18th - Izmir, Cool Events - TURKEY ay bayılazam çok mutluyum hooobaa :F Apocalyptica da bu cool denilen yerde verdi konserini. Çıkışta MÜTHİŞ bir vestiyer krizi olmuştu. Hoş, mevsim nedeniyle böyle bir sorun olmaz ama nolursa olsun ceketinizi vermeyin o mekana. Çok sevindim be, burnumun dibine geliyorlar 3 sokak arkası bizim okul eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 opeth.com düzeltti tarihleri.19 nisan istanbul küçük çiftlik park.eskişehire de gelmiomuş.onun yerine antalyaya gitcekmiş:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Aha gidicem muhtemelen. 19 Nisan güzel tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 56 tl sahne önü kaçmaz fiyat. 2 hafta önce aldığımda 150 tane falan sahne önü kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Antalya konserinin playlistini bilen var mı? ayrıca küçükçiftlik park nası bi yer daha önce giden var mı oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Amon Amarth İstanbul konserinde ' Paticikten biri var mı ' diye bağırdığımda 1 metre yanımda tunca ile karşılaşmıştım, bu konserde de patiler ile buluşmayı umuyorum bu metod ile sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Görüşürüz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bende bileti şimdi aldim yarin ordayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ben de ordayım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben de olucam inşallah ama hala bilet almadım sdf kapıdan alıcam bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 küçükçiftlik park nerede hiç bilmiyorum. metro ile osmanbey durağında inerim. geriside artık sora sora :) bilen varsa tarif etsin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 beşiktaş inönü stadının hemen karşısında lunaparkımsı bir yer var ya hani, işte orada. sora sora bulursun ordan, çok yakın oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 benle ghost boo da orada olucaz, hatta vip en ön sağ taraf olmayı planlıyorum:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben de gidiyorum ama vip almadım önde olmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bende normal aldim abi vip parasimi var euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 said: Kapı Açılışı: 19.30 Neoma: 20.15 Opeth: 21.30 Ben sap gibi kaldım ortada, herkesler ekti. O yüzden biraz geç gidip sadece Opeth'i dinlemeyi düşünüyorum böyle, hava da kararsın hem. Gaziosmanpaşa'dan 19.40 gibi çıksam konser alanına 45-50 dakika da ulaşırım sanırım. Birileri bağırırsa paticik diye onların yanına da kayabilirim. Aciz durumdayım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Negzeldi yahu, mikael duygusal yaptı iki dakikada; insanlar böyle tura çıkıp evlerine dönünce gerçekten pek arkadaşları kalmıyor ama sizler varsınız falan. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 muhaha çok eğlenceliydi konser lan. opeth halısı ve karakalem çizime falan baya şaşırdı mikail abimiz, eyvallah çekti falan. bütün salona bakın bu dio hareketi deyip de fotoraf çekme tribi yaptırması komediydi. pogo yapan liseli yoktu, herkes kendi çapında headbang yaptı çoştu. güzeldi, iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sağlam konserdi, çok haykırdık Blackwater diye gerçi ama. Halı gerçekten çok orjinal bir fikir olmuş, resim hediye eden kişiyi de tebrik ederim sahne önü olmamamıza rağmen hoş bir resim olduğu belliydi. O kadar küçük bir yer için gayet iyi bir seyirci vardı, Opeth'in performansı da son derece iyiydi. Headbangimizi yaptık, biramızı içtik, çıkışta dürümümüzü yedik. Daha ne olsun oh oh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bu arada Opeth'den önce çıkan gruba ( neoma heralde adını bilmemekteyim ) sesleniyorum : Gittiniz o kadar Fatal Tragedy çaldınız, daha da önemlisi Metallica'nın şarkılarından o kadar süpersonik bir olay çıkarmışsınız, her ne kadar gösterip vermemek gibi olduysa da, ama gidin şu solistinize başka bir gömlek bulun ya. Cart kırmızı gömlek nedir yahu. Bir de mümkünse Bioxcin kullansın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 playlisti yazın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 güzeldi. şimdilik sadece bunu yazabildim yorgunum zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 heir apparent ghost of perdition godhead's lament the leper affinity credence hessian peel closure the night and the silent water the lotus eater deliverance benim içim gayet güzeldi konser. en önden izledim opeth elemanlarını. bu akdar yakından gördüm dha ne olsun. ancak en önde olmanın dezavantajı galiba sesin kötü olmasıydı. herhalde arkadakiler daha net dinlemişlerdir. ayrıca opeth sound check yaparken 20-30 dk izleme şansı buldum gayet güzeldi mikaele slm çaktım o da slm verdi daha ne olsun ya :) bi de neoma ya süresini aştı ya da zorla indirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 çok iyidi playlisti o kadar beğenmedim aslında ama biste deliverance çalarak beni de kazandılar vip bilet alanlar sahne önünde gereksiz gürültü çektiler. ben normal biletle onların 10 metre arkasında ve ilk merdivende, ki baya uzunum tüm sahne önümde ses de mükemmel bir şekilde izledim. etrafımda da sıkışıklık yoktu millet uzak durdu. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ilginç olaylar birinin opeth paspası yapıp sahneye atmış olmasıydı mesela, dumur oldu herkes ama baya güzel bişeydi çok sevdiler. hook hareketi olayı da fena değildi, literally paying for shit esprisini de sevdim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar