Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Nisan Opeth İstanbul Konseri

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:
ULEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
18th - Izmir, Cool Events - TURKEY

ay bayılazam
çok mutluyum

hooobaa :F

Apocalyptica da bu cool denilen yerde verdi konserini. Çıkışta MÜTHİŞ bir vestiyer krizi olmuştu. Hoş, mevsim nedeniyle böyle bir sorun olmaz ama nolursa olsun ceketinizi vermeyin o mekana.

Çok sevindim be, burnumun dibine geliyorlar 3 sokak arkası bizim okul eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
said:
Kapı Açılışı: 19.30
Neoma: 20.15
Opeth: 21.30

Ben sap gibi kaldım ortada, herkesler ekti. O yüzden biraz geç gidip sadece Opeth'i dinlemeyi düşünüyorum böyle, hava da kararsın hem. Gaziosmanpaşa'dan 19.40 gibi çıksam konser alanına 45-50 dakika da ulaşırım sanırım. Birileri bağırırsa paticik diye onların yanına da kayabilirim. Aciz durumdayım evet.
Sosyal ağlarda paylaş

muhaha çok eğlenceliydi konser lan. opeth halısı ve karakalem çizime falan baya şaşırdı mikail abimiz, eyvallah çekti falan. bütün salona bakın bu dio hareketi deyip de fotoraf çekme tribi yaptırması komediydi. pogo yapan liseli yoktu, herkes kendi çapında headbang yaptı çoştu. güzeldi, iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlam konserdi, çok haykırdık Blackwater diye gerçi ama. Halı gerçekten çok orjinal bir fikir olmuş, resim hediye eden kişiyi de tebrik ederim sahne önü olmamamıza rağmen hoş bir resim olduğu belliydi.

O kadar küçük bir yer için gayet iyi bir seyirci vardı, Opeth'in performansı da son derece iyiydi. Headbangimizi yaptık, biramızı içtik, çıkışta dürümümüzü yedik. Daha ne olsun oh oh..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Opeth'den önce çıkan gruba ( neoma heralde adını bilmemekteyim ) sesleniyorum : Gittiniz o kadar Fatal Tragedy çaldınız, daha da önemlisi Metallica'nın şarkılarından o kadar süpersonik bir olay çıkarmışsınız, her ne kadar gösterip vermemek gibi olduysa da, ama gidin şu solistinize başka bir gömlek bulun ya. Cart kırmızı gömlek nedir yahu. Bir de mümkünse Bioxcin kullansın. Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

heir apparent
ghost of perdition
godhead's lament
the leper affinity
credence
hessian peel
closure
the night and the silent water
the lotus eater

deliverance

benim içim gayet güzeldi konser. en önden izledim opeth elemanlarını. bu akdar yakından gördüm dha ne olsun. ancak en önde olmanın dezavantajı galiba sesin kötü olmasıydı. herhalde arkadakiler daha net dinlemişlerdir.
ayrıca opeth sound check yaparken 20-30 dk izleme şansı buldum gayet güzeldi mikaele slm çaktım o da slm verdi daha ne olsun ya :)
bi de neoma ya süresini aştı ya da zorla indirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyidi
playlisti o kadar beğenmedim aslında ama
biste deliverance çalarak beni de kazandılar

vip bilet alanlar sahne önünde gereksiz gürültü çektiler. ben normal biletle onların 10 metre arkasında ve ilk merdivende, ki baya uzunum tüm sahne önümde ses de mükemmel bir şekilde izledim. etrafımda da sıkışıklık yoktu millet uzak durdu. oh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...