Venus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ben Venus, Patiyi yıllardır biliyordum buraya üyeydim aslında ama kim bilir hangi mail adresiyle hangi isimle dahası hangi şifreyle olayından dolayı yeni bir üyelikle tekrar merhaba diyorum. RunUO tabanlı biri olarak adımı şu Ultima Online shardlarından duymuş olabilme ihtimaliniz var: Dark Venue (Oyuncu), AvaTürk - Avalon Dünyası (Oyuncu), Mystra, World of UO 1 (Oyuncu, Sonradan Yönetim), Avalon II (Yönetim), World of UO II (Yönetim). 3 yıldır bıraktığım Ultima Online ile ilgili merakım halen devam etmekle birlikte hakkımda daha çok bilgi için Google'a Ultima Online yazıp aratabilirsiniz (Az havamız olsun haha XD). Neyse özellikle Ultima Online / RunUO ile ilgili yararlı paylaşımlarım olacağına inanıyorum, arasıra Edebiyat bölümüne de bir iki çizik atarım. Hoşgeldim mi ben? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Venus said: Hoşgeldim mi ben? bakalım panomuzda var mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 IIIIIIIII yanlış cevap. sıra mavi masada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hoşgeldin=) diyen olmamıs ben diyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hoşgeldin ^_^^_^_^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sen wou'nun ownerı diil miydin yahu:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Black-ice said: sen wou'nun ownerı diil miydin yahu:) 2 gündür bunu düşündüm ben =) Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Black-ice said: sen wou'nun ownerı diil miydin yahu:) Bir zamanlar öyleydim ^^, hoşbulduk arkadaşlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hoş geldin umarım aradğını bulur hemen kaçmazsın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yeniden hoşgeldin madem.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o zaman hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kohran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 neptün felan vardı üranis satürn uzaya merakım kadar hic biseye merakım yokdur. bu arada hosgeldin hehehheuaehuha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kohran said: neptün felan vardı üranis satürn uzaya merakım kadar hic biseye merakım yokdur. Bu nasıl bir cümle abi, beynim evrim geçirdi anlamaya zorlarken.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Selam umarım ismin gibi yörüngeye uçmassın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 istanbulda aramıza hoşgelding Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hoşgedin penth. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.