Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ben Undercity deki kuşcunun yanındaki adamdan aldım ve düştü orayı bir dene Viktor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben orgrimmar ın girişinde ki 2 tane guarddan sag tarafta duranından 2 tane dusurdum orayı dene istersen. :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Son bir tane kaldı ve hala çıkmıyor. Rng içine rng koyan mantığına sokim blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bu rng nin açılı nedir ya anlayamdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 random number generator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Viktor said: random number generator bunu senin açıklamanda ayrı bir komik olmuş , o cümlenin arkasında ne küfürler vardır şuanda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oha oha oha düştü! haydi kemik, ilk hakkımda tutmadı ama daha 9 hakkım var :D 1. edit: 5 hakkım kaldı hala çıkmadı :S zafer sarhoşu edit: sondan 2. de düştü! :D darısı Viktor'un başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 son paketide aldim dress dustu 3245324 defa elimde o kadar cok dress varki rahat bir raidi giydirebilirim sakin sakin yaziyorum cunki su an aklimdan gecenleri buraya kussam hic hos olmiycak ben bir sokaga cikip hava aliyim bari soyle karanlik noktalara filan daliyim belki bi tinerci filan cikar karsima su anda bana ilk bulasan insani 30sn de hastanelik edicek sinir birikmesi mevcut ayni zamanda birde fool title i istiyorum butun haftasonumun icine ettigim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi benimkini vericem sana, yuregim burkuldu bu haline vallahi, yardim kampanyalari filan baslatmak istiyorum. brew of the month kalkmazsa blizzardi basarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 viktor tamam cok ugrastın falanda bu kdr ciddiye alma ya. sonucta oyun yani. baya şanssızmıssın sende ama boswer yani. kendini hırpalamana değmez. yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Benim de 2 tanesi eksik kaldı. Hayır o değil uykumdan oldum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 cidden şaka gibi ya. bu kadar gün saat başı paket alıp tamamlayamayan insanlar var ve adamların bu konuda yaptıkları tek şey 3. gün drop rate'i sözde arttırmak. blizzard için tam anlamıyla bi epic fail. achievementı metadan çıkarmadıklarına mı küfredersin, rng içinde rng koymalarına mı.. sizin yerinizde olsam bu işin peşini bırakmam, zira akılları varsa kaldırırlar metadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 6 günde çıkmaması çok büyük şanssızlık cidden. 4 ayrı karaktere yaptım achievementı ve o kadar zor değildi bence. son güne bırakmasaydınız keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Son güne bırakma değil ki abi, ilk 1-2 gün insanlar tahmin edemedi bunun bu kadar ender olacağını. Ben 3. günden sonra saat başı açmaya başladım kutuları, 2 kere şeker paketi çıktı, onda da 2 tane eksik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ;/ muhtemelen çıkarılır Be Mine! ki çıkarılması gerekli. En az brewfest aylık içkiler kadar saçma bir olay. Brewfest olayı da kalksın, seneye Merrymaker mıdır nedir yapıp alayım drake'i. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bu Blizzard sırf insanları oyuna bağlamak içni böyle garip şeyler buluyor ya. Arkadaş bu kadar random birşey olamazki, çıkmayan bag of candy çıkmıyor, aha bekle gelecek seneye kadar. Saçma bi durum ama işte adamlar akıllı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Tüm event boyunca elime 2. bi bag of candies geçmedi ki kalan 2 tane şekeri de alayım. Teşekkürler Blizzard, teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sevgilimle oldugum gece "senin şansına bi adoration alim" dedim. aldım, candy bag düştü, ve tek eksik olan http://www.wowhead.com/?item=21821 düştü, Lovefool oldum Heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Dworgian said: sevgilimle oldugum gece "senin şansına bi adoration alim" dedim. aldım, candy bag düştü, ve tek eksik olan http://www.wowhead.com/?item=21821 düştü, Lovefool oldum Heh :D töbe sen manyak mısın sevgilin yanında wow a mı giriyosun ? Git dolaş sevgilinle aklıma geldi ben hanıma diyeceğim onu senin sansına bak adoration alıcam diye kafamda bi sey kırardı onla ugrasıcagına benimle ilgilen diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hozceri said: Dworgian said: sevgilimle oldugum gece "senin şansına bi adoration alim" dedim. aldım, candy bag düştü, ve tek eksik olan http://www.wowhead.com/?item=21821 düştü, Lovefool oldum Heh :D töbe sen manyak mısın sevgilin yanında wow a mı giriyosun ? Git dolaş sevgilinle aklıma geldi ben hanıma diyeceğim onu senin sansına bak adoration alıcam diye kafamda bi sey kırardı onla ugrasıcagına benimle ilgilen diye 1 bag aldık çıktık oyundan abi işte alla allalala :D o yanımdayken oyuna dalarsam yanımda kalmaz zaten kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sen oyundayken yanında kalırsa o zaman süper hatundur demektir. Bizim guildde karı koca oynuyorlar bi pri biri pala 2 side healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 En güzeli öyle, keza biri tank biri healer falan olunca aile faciası oluyor. Viktor geçmiş olsun genç. Boşver sen violetı, biz sana kırmızısını kasarız onun. Hiç olmadı plagued falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hozceri said: sen oyundayken yanında kalırsa o zaman süper hatundur demektir. Bizim guildde karı koca oynuyorlar bi pri biri pala 2 side healer alıngan modumu gtirtme benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 topic baya faydali oldu tesekkurler rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar