Gothic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 arkadaşlar elimde bi pdf dosyası var ben bunu nasıl yazıcıdan çıktısını alabilirim aynı kitap şekline getirebilirim.? pdf de direk yazdır falan desem a4 kagıdına sayfalarda kayma falan olmadan çıkartırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 direk yazdır de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Elbette. PDF'nin amaçlarından ikisi her bilgisayarda Adobe Reader kullanıldğı sürece aynı görünmek ve tamamen göründüğü gibi bastırılabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Matbaaya ver kitap bile yaparlar sdfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 evet... arkalı önlü yazdırmayı beceremiyosan: istanbul'da üniversite etraflarındaki veya beşiktaştaki elemanlara götür ciltlerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 çok teşekkür ediyorum aldım cevabımı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sunu upliyim bari elimde boyle kitap var bastirmak istiyorumda her matbaa yaparmi? korsandir bu falan filan basmayiz geyiklerine girerlermi? bide ortalama ne kadara basiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 softcopy kullan ne gerek var bastırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ebooklar yasalmı?, elimde bi torrent vardı 10.000 ebook çıktı içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Viktor said: sunu upliyim bari elimde boyle kitap var bastirmak istiyorumda her matbaa yaparmi? korsandir bu falan filan basmayiz geyiklerine girerlermi? bide ortalama ne kadara basiyorlar hayır bişi demezler. karton kapak falan bile yaparlar. ama fiyat konusu anlaşmaya bağlı bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 basarlar hic sorun yapmazlar viktor henelde cogu yerin sabit fiyalari war nette ararsan gorursun hatta bi topic vardi adam 3 kurusa mi ne bilmustu sayfasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kadıköy'de bulmuştu o.. http://forum.paticik.com/read.php?13,4553494,4554800#msg-4567148 konuşun pazarlık yapın sonra sayfam çok diye bi pazarlık daha yapın bu fiyat üstünden :D tutarsa tutar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 renkli 250 sayfa ufff cok kotu gecirirler 50 kurus diyro sayfa basi, kitabin kendini alsam daha ucuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ben kendi lazer yazıcımla basıyorum. 10 TL'ye dolduruyorum bitince, 2000 sayfa kadar basıyorum sonra. Kitapçık olarak basıyorum hep, bir sayfaya 4 sayfa olacak ve ortadan katlandığında kitap gibi olacak şekilde. Hatta sayfaları yorgan iğnesiyle dikince 100 A4'den 400 sayfalık bir kitabım oluyor. (2000 sayfa 8000 sayfa eder aynı hesapla) Punta Ariel 12 falan olunca rahat okunuyor. 14 zaten çoçuk kitabı büyüklüğünde oluyor. Eğer çok fazla baskı yaparım diyorsan 120 TL verip bir lazer yazıcı almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok ole printer alicak kadar baski yapmiyorum normalde, ayda yilda bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 soft copy'i renkli bastırınca çok kazık oluyor ama kaliteli kağıta siyah-beyaz bastırınca kitabının orjinal fiyatının %30 u fln oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 actim konustum 80 kusur bisi dedi kapak haric baktim kitap 30 kusura geliyor, aldim direk 2000 sayfa filan biritirip siyah beyaz basinca anca karli olur bu ebook bastirma isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 GERGE said: Ben kendi lazer yazıcımla basıyorum. 10 TL'ye dolduruyorum bitince, 2000 sayfa kadar basıyorum sonra. Kitapçık olarak basıyorum hep, bir sayfaya 4 sayfa olacak ve ortadan katlandığında kitap gibi olacak şekilde. Hatta sayfaları yorgan iğnesiyle dikince 100 A4'den 400 sayfalık bir kitabım oluyor. (2000 sayfa 8000 sayfa eder aynı hesapla) Punta Ariel 12 falan olunca rahat okunuyor. 14 zaten çoçuk kitabı büyüklüğünde oluyor. Eğer çok fazla baskı yaparım diyorsan 120 TL verip bir lazer yazıcı almanı öneririm. lazer yazıcıyı 10 liraya nerde dolduruyorsun yaw ben hp1600 kullanıyorum nereye gitsem 50 lira fiyat çekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bansheee said: GERGE said: Ben kendi lazer yazıcımla basıyorum. 10 TL'ye dolduruyorum bitince, 2000 sayfa kadar basıyorum sonra. Kitapçık olarak basıyorum hep, bir sayfaya 4 sayfa olacak ve ortadan katlandığında kitap gibi olacak şekilde. Hatta sayfaları yorgan iğnesiyle dikince 100 A4'den 400 sayfalık bir kitabım oluyor. (2000 sayfa 8000 sayfa eder aynı hesapla) Punta Ariel 12 falan olunca rahat okunuyor. 14 zaten çoçuk kitabı büyüklüğünde oluyor. Eğer çok fazla baskı yaparım diyorsan 120 TL verip bir lazer yazıcı almanı öneririm. lazer yazıcıyı 10 liraya nerde dolduruyorsun yaw ben hp1600 kullanıyorum nereye gitsem 50 lira fiyat çekiyolar abi istiyosan kendi murekkebini alip doldurabilirsinde tutoriallari felan war nette biz bizim fotokopi makinesini dolduruyoz ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hp1600 renkli toner ama. Ondan pahalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar