Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pdf ebook print etmek

Gothic

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Viktor said:

sunu upliyim bari

elimde boyle kitap var bastirmak istiyorumda her matbaa yaparmi?
korsandir bu falan filan basmayiz geyiklerine girerlermi?

bide ortalama ne kadara basiyorlar

hayır bişi demezler. karton kapak falan bile yaparlar.

ama fiyat konusu anlaşmaya bağlı bi yerde
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben kendi lazer yazıcımla basıyorum. 10 TL'ye dolduruyorum bitince, 2000 sayfa kadar basıyorum sonra. Kitapçık olarak basıyorum hep, bir sayfaya 4 sayfa olacak ve ortadan katlandığında kitap gibi olacak şekilde. Hatta sayfaları yorgan iğnesiyle dikince 100 A4'den 400 sayfalık bir kitabım oluyor. (2000 sayfa 8000 sayfa eder aynı hesapla) Punta Ariel 12 falan olunca rahat okunuyor. 14 zaten çoçuk kitabı büyüklüğünde oluyor.

Eğer çok fazla baskı yaparım diyorsan 120 TL verip bir lazer yazıcı almanı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ben kendi lazer yazıcımla basıyorum. 10 TL'ye dolduruyorum bitince, 2000 sayfa kadar basıyorum sonra. Kitapçık olarak basıyorum hep, bir sayfaya 4 sayfa olacak ve ortadan katlandığında kitap gibi olacak şekilde. Hatta sayfaları yorgan iğnesiyle dikince 100 A4'den 400 sayfalık bir kitabım oluyor. (2000 sayfa 8000 sayfa eder aynı hesapla) Punta Ariel 12 falan olunca rahat okunuyor. 14 zaten çoçuk kitabı büyüklüğünde oluyor.

Eğer çok fazla baskı yaparım diyorsan 120 TL verip bir lazer yazıcı almanı öneririm.

lazer yazıcıyı 10 liraya nerde dolduruyorsun yaw ben hp1600 kullanıyorum nereye gitsem 50 lira fiyat çekiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee said:

GERGE said:

lazer yazıcıyı 10 liraya nerde dolduruyorsun yaw ben hp1600 kullanıyorum nereye gitsem 50 lira fiyat çekiyolar

abi istiyosan kendi murekkebini alip doldurabilirsinde
tutoriallari felan war nette
biz bizim fotokopi makinesini dolduruyoz ole
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...