Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 gow la aynı dönem cıkıcagı için güzel bi oyun olsa bile şansı yok bende :) ikisini birden almama yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 "White Wolf" said: God of war kim ya tipsiz kratos tan gına geldi valla yeni favorim geliyor ne kratos kadar öküz nede (dmc)dante kadar şımarık ama kratos gücünü dantenin karizmasını almış. darksiders'a pek fazla bel bağlama derim açıkçası.benim de aylardır deli gibi beklediğim bi oyundu. bugün bayonettayı bitirdikten sonra başladım,1-2 saattir oynuyorum,artık bayonetta'nın her yönden muazzam oluşunun etkisinden kurtulamadığım için midir bilmiyorum ama aşırı derecede sığ geldi bana oyun.başarısız bi god of war klonu oynuomuşum gibi sanki.biraz daha oynıyım,daha detaylı bişeyler yazarım hakkında,şimdilik bi süre daha denemek istiyorum belki ilerde sığlıktan çıkar oyun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 gow clone olmak kötü fikir değil de release zamanı çok saçma seçilmiş. yani çok fazla insanın gow3 e 1 ay kalmışken dante's inferno alıcağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Darksidersın puanları oldukça iyi, Milletde güzel diyor. Preorder etmiştim ama kötüyse iptal ederim. Yorumlarınız iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yok,oyundan tereddüt edip iptal etme pre-orderını,başta biraz sığ bi oyun gibi gözükse de,ilerleyince epey güzelleşiyor :) ama dipnot tavsiyesi yapmadan da geçemicem,eğer bayonettayı satın almadıysan,darksiders pre-orderını iptal edip önce onu almalısın derim ben şiddetle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Demosunu oynadım güzel oyun olmasına karşın, Bayonetta nın ana karakteri hiç hoşuma gitmedi. Darksiders bitince onunla takas ederim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 draedan said: Anelor said: demosunu oynadim simdi igrenc bir oyun abi dencek baska bisey yok bu kadar klise bi hikaye gider her yonuyle GoWun aynisi bi oyun olamaz ya insan yaparken az utanir para tuzagi yapmis adamlar resmen trap hazirlamislar oyun degil hikayenin nesi klise, siteyi inceledin mi acaba, tarihin en onemli siirlerinden birini nasil klise dersin anlamadim. laf olsun diye yorum yapyionuz, aaaaaaa :D sitesine falan girmedim seytan abi karimizi kaciriyor bizde pesinden kosuyoruz sonra seytani tokatlicaz muhtemelen karimiz bize guvenip anlasma falan yapiyo heralde seytanla klise geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şüphesiz bi şekilde oyunun atmosferi güzel olacak.buna artı olarak ta sıkmayan,yer yer gow gibi bulmacalı,combatı çeşitli,kaliteli bi button smasher yapabilirlerse oyunu,tartışmanın pek anlamı yok bence.her türlü güzel bi oyun olur,her türlü de oynanır yani. bu türde farklı oyunların da çıkması,god of war ve DMC hariç kaliteli alternatiflerin de olması gayet güzel bişey kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi bu alternatif degil gow un modu falan gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Anubisath said: şüphesiz bi şekilde oyunun atmosferi güzel olacak.buna artı olarak ta sıkmayan,yer yer gow gibi bulmacalı,combatı çeşitli,kaliteli bi button smasher yapabilirlerse oyunu,tartışmanın pek anlamı yok bence.her türlü güzel bi oyun olur,her türlü de oynanır yani. bu türde farklı oyunların da çıkması,god of war ve DMC hariç kaliteli alternatiflerin de olması gayet güzel bişey kanımca. Adamlar The Divine Comedy'i oyun yapmışlar. Allah aşkına Divine Comedy klişeymiş demeyin ama yani çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 BEYLER DANTE'S INFERNO'NUN KİTABI ÇIKMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 vaaay, bu da yeni moda heralde, once oyunu cikarip sonra kitabini satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Önce Aşk-ı Memnu kitabı, sonra da bu. Eğlence sektöründen devrim niteliğinde hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 filmi de cikar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aquila said: vaaay, bu da yeni moda heralde, once oyunu cikarip sonra kitabini satmak. bunun kitabı 600 yıl önce cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bu oyun xboxcilara yarar heralde GoW un aynisi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aquila said: vaaay, bu da yeni moda heralde, once oyunu cikarip sonra kitabini satmak. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 xaenin ve aqu anelor'un postunu ti ye almis arkadaslar. cidden ya, ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aa hangi postumu tiiye almislar hic anlamadim sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Anelor said: aa hangi postumu tiiye almislar hic anlamadim sdsdf sen sdf lemeye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sdf lemekte bambaskaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 fizban said: xaenin ve aqu anelor'un postunu ti ye almis arkadaslar. cidden ya, ehue. İnsanların bazı şeyleri anlaması için başkalarının açıklamasına ihtiyaç duymaları beni o kadar çok üzüyor ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bugün gelmiş oyun Eminönünde bir yerde var gidip öğlen alcam oyunu. GoW 3 çıkana kadar keser biraz bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fizban said: xaenin ve aqu anelor'un postunu ti ye almis arkadaslar. cidden ya, ehue. ilahi komedya kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar