Liverah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Arkadaşlar Rogue karakterimle bir quest aldım ve questte bi tane kilitli sandığı açmam gerekiodu ve picklock olduğu için açabildim ve içindeki quest itemını aldım ve sonra lanetlendim..Bu lanet 7 gün boyunca sürücek ve 7 gün boyunca gizlenemicem Stealth olamicam..ki ben rogue karakterim gizlenmeden nasıl oynicam böyle saçma bişi görmedim ben..O 7 günlük laneti üstümden silme şansım varmı acaba?Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Horde isen, Hillsbrad Foothills, Tarren Mill'e git. Orada silecekler zehiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liverah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 horde değilim alliance ım nereye gidebilrim zehiri sildirmek için lütfen yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Valla hatırlamıyorum ama http://www.wowhead.com/ burdan kontrol et ilgili questi. Yorumlarda belirten olmuş olabilir. Ha bir de; Neden questi yaptın ki? Zehirleri vendordan yapılmış olarak alabiliyorsun zaten levelin yetince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Ayrıca shamanlar druidler vs. silebiliyor o poison'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 bul bir paladin kaldırtıver,ustundekini olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 ne questti o ya 3 sene önce mi ne yapmıştım alliance içinde tm de bi yerlerde daga mı ne çıkyıodun orda siliniyodu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 o disease'i paladin ve droodler kaldırabiliyor.Ama yapmana gerek yok poison questi o.Artık vendorlar satıyorlar posionları.uğraşma boşuna bırak questi gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liverah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 arkadaşlar peki paladinde hangi büyü kaldırıo onu çünkü paladin bi arkadaşım var ona söliyim o büyüyü atsın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paladin : Cleanse / Purify Druid : Cure poison Shaman : Cure poison First Aid : Anti-Venom Temizler veya questleri bitirip kurtulabilirsin, [H] Hinott's Assistance (Tarren Mill) [A] The Touch of Zanzil (Stormwind) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 First aid anti venom la cıkıyor o curse ya da öl canlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ya, Stormwind de o rogue trainer ın olduğu binanın bodrum katındaki gnome a gitmen lazım diye hatırlıyorum, Hillsbrad nereden çıktı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 sanki ravenhold şeysinin alt katındaydı gibi hatırladım ama tamamen yanlış da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar