reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 universitedeyken aldigimiz, su ziraat bankasindan cektigimiz kredileri nasil oduyoruz? yolu yordami nedir bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 onlar seni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kredi bittikten 2 sene sonra(1 senede gelende duymuştum) sana ödeme planını gönderirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 işe girince alıyorlar diye biliyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 internet sitesinden takip edilebiliyor. hatta bulayım du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.kyk.gov.tr/Yurtkur/ogrenciKrediBilgiParametreGiris.do ordan numarayı öğreniosun sonra http://www.kyk.gov.tr/ortakisim/krediburs/ogrenim2007.htm öğrenim kredisi için bu katkı kredisi için de http://www.kyk.gov.tr/ortakisim/krediburs/kredigrodememnu.htm bu vesileyle ben de bakmış oldum 1100 tl borç çıktı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Buyse cok sagol valla, ben simdi burdan faturami alip garbage daki fatura odeme topigine gidiyim. ufff 5,421.38 lira borcum var lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu size ödenen parayı gösteriyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ödemen zorunda olduğun miktar. genelde 1 sene sonra ödeme planı şeklinde bir kağıt gelir.şu tarihte şu şekilde ödeyebilirsiniz diye. okul bitmedi fakat ödeme vakti geldiği taktirde ankaraya dilekçe yazarak borcunuzu 1 sene erteletebiliyorsunuz.Tabi yine faiz biniyor sanırım. Herhalde ödeme yapmadığınız kadarki kadar faiz olmaz. Dilekçe örneğide kyk nın sitesinde bi yerde vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yav peki şöyle bişey mümkünmü? mesela 5000 borcum var 2500 ünü peşin ödesem falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben bu sene almaya başladım 9k tl borcum var ! babamdan fazla borcum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yerken iyidi bee, işin yoksa gel öde şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sigortalı bi işe başlamadan ödemeybiliormusuz aslı varmı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 2 sene ödemeyebiliyosun sonra haciz geliyo işe girsen de girmesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar