Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Ha bir de şey aklıma geldi. 2 sene önce Kadıköydeki Fb-Gs maçında Mondragon serbest vuruşla oyuna başlatacakken, Lugano Gs hızlı atagını kesmek için mondragona arkadan müdahelede bulunuyordu. Sarı kartı olan Luganoyu aynı Selçuk Dereli atamamıştı. Çok küfretmiştim o pozisyonda, aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Çok provokatör gördüm de böylesini de zor görürüm heralde bir daha. Resmen zokarto'dan farksız şu üstteki iki yorum. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Masquerade said: Evine fenerbahçe bayrağı asacak kadar bir MHK Başkanı oldukça Gs, Bjk daha çooooook uyduruktan kırmızı kartlar görür. Durun bakalım, heh. İlk devre Baros 5.5 cm ile gol atınca Oğuz Sarvan çıkıp "talihsizlik olmuş, umarız böyle hatalarla sonuca etkiyen maçlar olmaz" diyordu. Neyi tartışıyoruz ki daha. :D cok komik bi adamsın sen cidden :D fenerin macina bi bakıver ondan sonra su yorumuna kendınde guleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bu ne ki, bütün kamuoyundan ve hatta forumumuzdaki GS/BJK'lilerden kendini ayrı tutup "ofsayt değildi ki" diyecek kadar komikleşmişti kendisi dün gece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Zegna said: Masquerade said: Evine fenerbahçe bayrağı asacak kadar bir MHK Başkanı oldukça Gs, Bjk daha çooooook uyduruktan kırmızı kartlar görür. Durun bakalım, heh. İlk devre Baros 5.5 cm ile gol atınca Oğuz Sarvan çıkıp "talihsizlik olmuş, umarız böyle hatalarla sonuca etkiyen maçlar olmaz" diyordu. Neyi tartışıyoruz ki daha. :D cok komik bi adamsın sen cidden :D fenerin macina bi bakıver ondan sonra su yorumuna kendınde guleceksin. Fenerin macına baktım gösterilmeyen kartlar haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 @Zegna E haklıyım işte, Mahmuta ve tijikuzu (okunusu böyle) hatalı kırmızı çıkardı. 9 kişi bırakmasına rağmen atamadı gol Fb lolkerelol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Baggio said: Bu ne ki, bütün kamuoyundan ve hatta forumumuzdaki GS/BJK'lilerden kendini ayrı tutup "ofsayt değildi ki" diyecek kadar komikleşmişti kendisi dün gece :p perspektif çizmezsen inanmam. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 arkadaşlar olaya tek yönlü bakıyorsunuz bence lincoln'ün pozisyonu ne doğru ne yanlış hakemin takdiri tamamen orada lincoln'ün adamı engellediğini düşünmüş sarı kart çıkarmış bir şey diyemezsiniz ama öbür yandan galatasaray'ın 1 kayserispor'un 2 penaltısı verilmedi kayserispor göz göze doğrandı saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 10 kisi kalmıs takıma karsı kayseri nasıl dogranıyor? gs 11 kisi olsa kayseri ceza sahasına girebilir miydi acaba penaltı pozisyonu yaratacak kadar? gs 10 kisiyken bile bisey beceremediler, ittir boktan bi gol attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Cantona said: arkadaşlar olaya tek yönlü bakıyorsunuz bence lincoln'ün pozisyonu ne doğru ne yanlış hakemin takdiri tamamen orada lincoln'ün adamı engellediğini düşünmüş sarı kart çıkarmış bir şey diyemezsiniz ama öbür yandan galatasaray'ın 1 kayserispor'un 2 penaltısı verilmedi kayserispor göz göze doğrandı saygılarımla kayserinin 2 penaltısı neden verilmedi sence? bence yemedi selçuk derelinin bi tarafı. yoksa penaltı yok demiyoruz. peki lincoln varken ki ve yokken ki galatasaray ı maçı izleyen arkadaşlar seyrederse, galatasaray o maçı kazanmaz mıydı? bence kazanırdı. ha tabiki bunların hiç birisi kesin değil. ama gs-kayseri maçında hakem hatası zincirleme bir şekilde geldi. bu zincirin başı da lincoln ün atılması. ama fazla konuşmaya gerek yok bunun üstüen. olmuşa çare yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 başka topice taşıdım yazıyı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 arkadaşlar ben onu bunu bilmem sonuca bakarım sonuçta gsnin bir kırmızı kartı yanlış ki o da bence şüpheli ne haklı ne haksız diyebiliyorum hakem takdiridir tamamen o kırmızı kart öyle uygun görmüş ona göre uygulama yapmış tamamen hakemin takdiridir bir şey diyemezsiniz ama kayserinin pozisyonları öyle değil göz göre göre es geçildi penaltılar hele ki emre aşıkın eli inanılır gibi değil yok yani daha başka bir şey demiyorum ama bunlar hakemler taraflı artniyetli anlamına da gelmesin hakemler kötü olduğu için böyle oluyor bugün kayseriye yarın fenere öbür gün galatasaraya bu işler böyle bunun sonunun gelmesi lazım artık saygılarımı sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar