Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray - Kayserispor ~07.02.2009 19:00~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

sexdrugsrocknroll said:
fenere gelince bi taraflarını yırtan kayserisporlu futbolcu arkadaşlar galatasaraya karşı da böyle azimli ve çirkef oynasalar ve bi gün yenselerde bizim de gözlerimiz yaşarsa.

Daha çirkef olamazlardı..Karete yaptılar resmen..Barosun sarı kartı var adamı sinir etmek için omuz atıp geçiyo yanından oyundan atılsın diye
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
fenere gelince bi taraflarını yırtan kayserisporlu futbolcu arkadaşlar galatasaraya karşı da böyle azimli ve çirkef oynasalar ve bi gün yenselerde bizim de gözlerimiz yaşarsa.

ASY'de Antalyaspordan sonra gördüğüm en çirkef, sert futbolu oynayan takımdı. Baros'un resmen ağzına ettiler her pozisyonda. Aslanım Selçuk da yol verince kayseriye onlar da geri kalmadılar.

Son saniyede ki Emrenin pozisyonuna penaltıya çalmaya g.t olacak arkadaş. Yok o Selçukda.
Sosyal ağlarda paylaş

İlkini görmedim de kendini atmıştır doğrudur,yapıyor onu yanlış..Ama 2. de arkası donuk tam vururken uzaklaşıcakken hemen atınca reflex ayak koydu topu dibinde durmadı engellemek için farkındaysanız..Adamı niyeti atmaksa kolay atar yani güç onda da bu kadar basit kart dünyada olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:
Cesaret edemedi son dk daki penaltiyi vermeye artık, emre alip götüreyazdi topu.

emre faktörü tamamen hakemin eyyamıdır. maç başlarken selçuk'u görünce, aha dedim şenlik var, dediğim de çıktı. emre'yi ikinci sarıdan atacağı bi faul vardı, sırf atmamak için vermedi faulü zaten. lincoln'ün ilk kartı da aslında penaltı gibiydi, ama ikinci hareket bariz sarı kart.

kayseri'ninki sağlam penaltıydı, verilmesi gerekirdi, ama maçın hakkı bana kalırsa gs'nindi, sağlam savunma yaptılar, doğru dürüst pozisyon vermediler. zaten lincoln'ün savunmayla bi alakası olmadığı için kalan 10 kişi savunma kısmında pek zorlanmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...