Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şifre koyayım dedim wireless'e. WPA şifrelemesini aç dedim. açtım. kaydet dedim. kaydettim. diyom şifre sorcak yazcam fln şimdi heralde. sormadı. lan bağlancam şifre soruyo?? e şifre ne? napcam ben:( (komşudan girdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 resetle komple modemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 resetledim hala şifreli gözüküyor listede anlamadım yaw:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kabloyla bağlanıp kontrol panelinden wpa'yı kapatıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 modemin arkasındaki reset düğmesinden resetleiynce düzelmesi laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 valla reset düğmesi yok delik var iğne sokuyosun böle. yaptım kaç kere:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 edit: delik varmış tuş yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arkadaşlar babamın laptopa bi kabloyla bağlayıp şifreyi değiştirdim. WPA bölümü boştu girdim şifre yazdım şimdi onla bağlanabildim. sağolun yine de:) niye öle bişey oldu anlamadım anlayamayacağım da heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Black-ice said: valla reset düğmesi yok delik var iğne sokuyosun böle. yaptım kaç kere:( uehuhe çok güzel bi cümle olmuş yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 password'dür büyük olasılıkla default şifre. onun yerine modem paneline bağlanıp kapat şifreyi, ya da şifre değiştirme kesin vardır panlede göremiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben basit dilden anlatayım sana. Modemin deliğine iğne sok. En az 10 saniye bekle. Sonra aç Internet Explorer'ı 192.168.0.1 yaz. yada 0.0 Çıkan Kullanıcı adına Admin yaz. Şifreyi boş bırak. Dene. Sonra Admin Admin dene. Sonra Boş dene. Bunlar olmazsa aç kullanım klavuzunda bir yerlerde Default şifre Pass yazar. Bu da olmazsa git güzel linksys modem al internetin hızlansın. Ha modemin şu telekomun verdiği dandik beleş modemlerdense yukarıdaki adımların hepsini geç, direk çöpe at, yeni modem al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 telekomun verdiği modemden gayet de memnunum 1 yıldır. 192.168.x.x olayı 0.1 0.0 1.1 2.1 birsürü şey olabilir. kullanma klavuzun varsa oradan bakarsın default ip'ye.ama zaten şifreyi aktif ettiysen paneldenn etmişsindir,oraya ulaşabiliyorsundur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mendoza said: Ha modemin şu telekomun verdiği dandik beleş modemlerdense yukarıdaki adımların hepsini geç, direk çöpe at, yeni modem al. GraLsIn QanQ da ortalama bir kullanıcıyı gayet idare edecek modemler veriyor adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 modemi resetlemeyi beceremedin bence :) veya modemde bisorun var resetlenmio diycem, ama ben de yaşadım ttnetin verdiği airtieslarda oluyo bu, kolay resetlenmiyo ne alakaysa. ethernet kablosuyla bağlanıp kontrol paneline ulaşabilirsin zaten, önceden de söylenmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Baggio said: Mendoza said: Ha modemin şu telekomun verdiği dandik beleş modemlerdense yukarıdaki adımların hepsini geç, direk çöpe at, yeni modem al. GraLsIn QanQ da ortalama bir kullanıcıyı gayet idare edecek modemler veriyor adamlar? Kaç kez şirkete aldım, eve aileye 2-3 tane aldım. 1 tanesi de düzgün çıkmadı. Hatta stabil bir bağlantı sağlayanını bile görmedim. Airties bile daha iyi onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 airties'ı da telekom veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 telekom airtiesdan başka ne veriyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 zyxel mi ne veriyordu sanırım bir ara ama artık sırf airties veriyor olması lazım.ki gayet de sağlam bir modem airties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Black-ice said: valla reset düğmesi yok delik var iğne sokuyosun böle. yaptım kaç kere:( bi kere basmayacaksın o küçük değile. en az 10 saniye basılı tutcaksın, başka türlü ayarlar sıfırlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Telekom un verdiği modemlere laf etmemek lazım bence. En azından airties olanlara. Bana Airties RT205TT verdiler, süper bi alet hakkaten. En büyük eksisi telekom bazı özellikleri kısıtlamış, DNS leri değiştirilemiyor mesela, telnetle bağlanıp müdahale etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Pikatel verdiler en son bir akrabaya bizim. ttnet, root, admin, password vs. gibi birçok kombinasyon denedim, webden giremedim. Ayarlar da sınırlı, içinden çıkan kendi hazırladıkları bir yazılımla bağlantı ayarları ve user/pass yazıyorsunuz anca, öyle port açayım firewall kapatayım yok. Yine de evin heryerinden çekebilecek kadar eli ayağı düzgün ortalama bir wireless modem, ondan dedim ortalamaya yeterli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar