Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New döte!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 corridors vardi dotadan once ilk bu tarz oyundu onu 3-4 ay oynadik 6 koridor vardi her koridorda 1 kisi. sonra dotanin beta surumu falan cikti 10 herolu hehe dotaya gectik.
Mesaj tarihi:
d-day ile başlamştım bende bu dota ama koridoru fazla değil bu akşam inşallah yeterli sayıya ulaşırsak oynarız :D ulaşamazsak v5 oynarız :D açıkta kalan olmaz artık hem pek
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
6 corridors vardi dotadan once ilk bu tarz oyundu onu 3-4 ay oynadik 6 koridor vardi her koridorda 1 kisi. sonra dotanin beta surumu falan cikti 10 herolu hehe dotaya gectik.

3 corridors'dur bu tür karşılıklı heroların kapışıldığı ilk oyun .Yani ondan türedi bu tür oyunlar . Ondan sonra dday cıktı en sonda dota işte..
Mesaj tarihi:
yok 3 cori 6 dan sonra cikti ilk cikan 6.
Ft falanda yoktu warcraft 3 deki fix herolarla oynaniyordu
sonra gelisti yeni herolar yapildi falan.
3 cori 6nin yeni versiyonu yapan cocuklarda ayni cocuklar.
6cori oynamis birini bulmak zor zaten su an.
Mesaj tarihi:
5.84 demeyin abi. 5.84b çıktığı ilk zaman alırdım yurneroyu 2.aghanim 3void ve traveldan sonra oyun biterdi,attack değil ulti spamlardım.(O zamanlar yeni cıktıgı için itemin verdiği özellik derdim,herkes çatır çatır ölürdü zzfdfsdfssfgds)
Mesaj tarihi:
5 84de yurneroda aghanim calismaz...iki aghanim hic bir heroda calismaz. kaldiki 5 84 yeni cikmis hali olmuyor baya eski hali oluyor dotanin.
kac tane turnuva yapildi o versiyonda gayet stabil ve duzgun bir versiyondur.
  • Yeni Oluştur...