Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 6şar Hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 artıkım koridorlarda 2 şerli kapışılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 daha iyi, sagda tekim tarzi seyler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 drow orta aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 lan 10 kisiyi zor buluyoz 12 nası bulacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 New döte bülbül öte şeklindeki nacizane esprimi yazdıktan sonra, "hacı ben altta tekim gelin lan" tarzı muhabbetler yoksa dota nın bir hiç olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yeniheycan ayağına bırakanlardan dönen olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Şu anda oynuyorum map'teki adamların renkli olup düzeltlnce aptal olması dşnda bi problem yok gayet oynanılablr ama +12 bulcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bi ara vardı 6v6 oynamıştım wepla da süper olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 6 corridors vardi dotadan once ilk bu tarz oyundu onu 3-4 ay oynadik 6 koridor vardi her koridorda 1 kisi. sonra dotanin beta surumu falan cikti 10 herolu hehe dotaya gectik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 d-day ile başlamştım bende bu dota ama koridoru fazla değil bu akşam inşallah yeterli sayıya ulaşırsak oynarız :D ulaşamazsak v5 oynarız :D açıkta kalan olmaz artık hem pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 dün oynadıkda çok kötüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 THARKAS said: 6 corridors vardi dotadan once ilk bu tarz oyundu onu 3-4 ay oynadik 6 koridor vardi her koridorda 1 kisi. sonra dotanin beta surumu falan cikti 10 herolu hehe dotaya gectik. 3 corridors'dur bu tür karşılıklı heroların kapışıldığı ilk oyun .Yani ondan türedi bu tür oyunlar . Ondan sonra dday cıktı en sonda dota işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yok 3 cori 6 dan sonra cikti ilk cikan 6. Ft falanda yoktu warcraft 3 deki fix herolarla oynaniyordu sonra gelisti yeni herolar yapildi falan. 3 cori 6nin yeni versiyonu yapan cocuklarda ayni cocuklar. 6cori oynamis birini bulmak zor zaten su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 eskilerden kim kaldı diyosun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bu akşam 5.84c oynayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 dönsün hemen akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 5.84 demeyin abi. 5.84b çıktığı ilk zaman alırdım yurneroyu 2.aghanim 3void ve traveldan sonra oyun biterdi,attack değil ulti spamlardım.(O zamanlar yeni cıktıgı için itemin verdiği özellik derdim,herkes çatır çatır ölürdü zzfdfsdfssfgds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 5 84de yurneroda aghanim calismaz...iki aghanim hic bir heroda calismaz. kaldiki 5 84 yeni cikmis hali olmuyor baya eski hali oluyor dotanin. kac tane turnuva yapildi o versiyonda gayet stabil ve duzgun bir versiyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar