Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizel otomatik araç ?!

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yaklaşık 35bin civarı gibi bi bütçem var tercihen 0 ama 2.elde olur dizel-otomatik araç önerileriniz nedir ? bu önerdiğiniz araçların şehir içi 100km'de yakıt tüketimide çok önemli.

2.sorum; yeni ford fiesta'nın dizel otomatik seçeneği var mı,bilgisi olan var mı ?

baktığım araçlarda renault clio hb en uygunu gibi durdu 35.200 gibi bi fiyatı varken,55 L deposu var ve 1 depoya 1000km yol yapıyor,otomatik olanı. buda benim için çok makul bi durum bu tarz önerisi olanlar var mı ? hyundai i30 nasıldır mesela veya corsa'nın dizel otomatiği nasıldır ki bildiğim kadarıyla deposu 45L onunlada bi 750km yol yapılıyor ..

teşekkür ederim ilginize ..
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

1.5dci denen motor her nedense kangoo ve clio araçlarda pek dayanmıyor. Benim özel serviste 60k-110k km arasında motor yaptıran birçok clio/kangoo araç gördüm. Bizdeki araç 220k km dayandı ki babam sürdüğü için gayet sakin ve yıpratmadan (km'si gelmeden bakıma sokar) kullanır.

Gel gör kiaynı motor megane'da sorun çıkarmıyor. Aynı diyorum ama tamamen aynı olup olmadığını bilemiyoruz. Hacimlerinden aynı motor olduklarını tahmin edebiliyoruz.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
valla insignia 1.9 Dizel otomatik 85 kaat yada 2.0 dizel otomatik olabilir.vectra 75 kaat. ben karar verdim muhtemelen şimdi evdekileri bekliyorum artık. kısmetse opel corsa 3 kapılı 1.3 dizel otomatik. siyah metalik renk. 37 kaat fiyatı var benim 2000 model 1.6 poloyuda 11 e sayıyolar belki o piyasada daha fazlada edebilir gerçi de uğraşmak lazım. 25-26 gibi bişi koycaz üstüne. bi park sensörü bide kol dayamaa istiyorum içine onuda tanıdığımız heidye olarak vercek heralde :d bakalım ya
Sosyal ağlarda paylaş

GM'in batmamasını GM den çok ezeli rakibi Ford istiyor.

BUnun sebebi GM gibi bi dev batacak olursa domino taşı gibi diğerlerinin başı da belaya girer...

Öyle birşey olursa araba fiyatları düşer tabi...

Satışları canlandırmak için vergi indirimleri düşünülüyor, onlar hayli hayli uygulamaya girer...

Fiyatlar düşer yani...

37 ye ıkınıyorum diyosun ama 3 milyar daha 5-10 arkadaşından borçlansan alırsın be abi esas ana parayı bulduktan sonra küsürata takma bu kadar =)

Ya da 3-4 ay daha bekle, fiyatlar daha da düşecektir yukardaki olaylardan ötürü...
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
gm batıcak diye opel mi almıyorsunuz allasen, dalga mı geçiyorsunuz sfdsf. gm batarsa amerika sallanır. çok sığ düşünmüşsünüz bence.

ulen "ooo gm batar ortalık şenlenir opel babalara gelir" mi dedik. Bu kadar zordaki bi firmadan araba satın aldın, yarın öbürgün yedek parça gerekti bilmemne oldu servise gittin falan, eski kalite anlayışının yerinde yeller esiyo olabilir. maliyeti her taraftan agresif şekilde kısmaya çalışıyolar. kaldı ki ayakta durması da gerçekten zor hale geldi, hakkaten batarsa bu dediklerimin10 katı daha fazla sorun olur.ha diyosan "oo gm batmasın opel aliim" negzel keşke herkeş senin gibin olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya öyle firma batacak olsa bile en az 10 sene servis ve yedek parça sıkıntısı olmaz şu devirde...

O yüzden ben opel batacak olursa opel alırım hatta, ölü fiyata gıcır gıcır arabalar olur =)

Ellerindeki üretimi bi şekilde paraya dönüştürecekler ne de olsa... Fabrikanın parkında çürümesinden iyidir.

Şu an GM mesela işten çıkardığı insanlara bedava araba veriyor. Durduğu yerde çürüyeceğine adam kullansın, servisinden vs. para kazanırım hiç diilse diye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...