Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arkadaşlar yaklaşık 35bin civarı gibi bi bütçem var tercihen 0 ama 2.elde olur dizel-otomatik araç önerileriniz nedir ? bu önerdiğiniz araçların şehir içi 100km'de yakıt tüketimide çok önemli. 2.sorum; yeni ford fiesta'nın dizel otomatik seçeneği var mı,bilgisi olan var mı ? baktığım araçlarda renault clio hb en uygunu gibi durdu 35.200 gibi bi fiyatı varken,55 L deposu var ve 1 depoya 1000km yol yapıyor,otomatik olanı. buda benim için çok makul bi durum bu tarz önerisi olanlar var mı ? hyundai i30 nasıldır mesela veya corsa'nın dizel otomatiği nasıldır ki bildiğim kadarıyla deposu 45L onunlada bi 750km yol yapılıyor .. teşekkür ederim ilginize .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yeni reno symbol diyorum ba$ka bir$ey demiyorum.. 45 litre depo 1700km yol OMFG ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Renault Symbol de araba değil ki arkadaş. Kardeşimin Peg Perego akülü arabasında daha çok donanım ve teknoloji var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben c4 kullanıyom, fena diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Selam, 1.5dci denen motor her nedense kangoo ve clio araçlarda pek dayanmıyor. Benim özel serviste 60k-110k km arasında motor yaptıran birçok clio/kangoo araç gördüm. Bizdeki araç 220k km dayandı ki babam sürdüğü için gayet sakin ve yıpratmadan (km'si gelmeden bakıma sokar) kullanır. Gel gör kiaynı motor megane'da sorun çıkarmıyor. Aynı diyorum ama tamamen aynı olup olmadığını bilemiyoruz. Hacimlerinden aynı motor olduklarını tahmin edebiliyoruz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bizdeki kangoo 200000 km devirecek nerdeyse, öküz şirket çalışanları 2 kez motor contasını yaktı. halen 1.4 benzinli motorla baya bi km yapıyo alet o saçma sapan aerodinamiye rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 öneriyomusunuz clio'yu ? nedir başka araç imkanlarımız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Selam, İkinci el Megane'da bakabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 opel al..arabanın içinde güvende olduğunu hissediyosun.. vectra olabilir yada bütçeyi zorla insignia mıdır nedir yeni çıkan modeli hoş baya..oda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Adam 35k demiş, nereye vectra, nereye insignia. 35k ya 1.3 Astra Dizel Easytronic alınabilir mi ondan bile emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 valla insignia 1.9 Dizel otomatik 85 kaat yada 2.0 dizel otomatik olabilir.vectra 75 kaat. ben karar verdim muhtemelen şimdi evdekileri bekliyorum artık. kısmetse opel corsa 3 kapılı 1.3 dizel otomatik. siyah metalik renk. 37 kaat fiyatı var benim 2000 model 1.6 poloyuda 11 e sayıyolar belki o piyasada daha fazlada edebilir gerçi de uğraşmak lazım. 25-26 gibi bişi koycaz üstüne. bi park sensörü bide kol dayamaa istiyorum içine onuda tanıdığımız heidye olarak vercek heralde :d bakalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 "yav yalnız GM batıyo artık, opel noolacak acaba?" diye düşünmek de lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Fiat Bravo 1.6 Multijet 120 beygir dualogic şanzıman 40.000 YTL sıfır bırakıyolar. Bunu da düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi o 40 a bıraktıkları araç bravo şahane bi araç biliyorum ama ben 37 için bile ıkınıp sıkınıyorum bide 3 daha istersem işin rengi değişebilir :d GM batıyo falan filan işini hiç düşünmedim açıkcası ne kadar etkiler ki piyasayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 GM'in batmamasını GM den çok ezeli rakibi Ford istiyor. BUnun sebebi GM gibi bi dev batacak olursa domino taşı gibi diğerlerinin başı da belaya girer... Öyle birşey olursa araba fiyatları düşer tabi... Satışları canlandırmak için vergi indirimleri düşünülüyor, onlar hayli hayli uygulamaya girer... Fiyatlar düşer yani... 37 ye ıkınıyorum diyosun ama 3 milyar daha 5-10 arkadaşından borçlansan alırsın be abi esas ana parayı bulduktan sonra küsürata takma bu kadar =) Ya da 3-4 ay daha bekle, fiyatlar daha da düşecektir yukardaki olaylardan ötürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gm batıcak diye opel mi almıyorsunuz allasen, dalga mı geçiyorsunuz sfdsf. gm batarsa amerika sallanır. çok sığ düşünmüşsünüz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gm bey edit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi anladım ama 37 bile lüks duruma geliyo evdekilerden mücadeleyle çıkartabiliyorum.neticesinde şuda var ben 30-35 diye yola çıktım 40 ları gördüm şimdi ondan sıkıntı olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ya de ki annenlere babanlara bugün en kötü araba 26-27 bin liradan başlıyor. Çin malı uyduruk arabalar bile 40.000 liraya satılıyor, veriverin 2-3 bin lira daha da şöyle senelerce keyifle kullanacağım güzel bi araba alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 roket adam said: gm batıcak diye opel mi almıyorsunuz allasen, dalga mı geçiyorsunuz sfdsf. gm batarsa amerika sallanır. çok sığ düşünmüşsünüz bence. ulen "ooo gm batar ortalık şenlenir opel babalara gelir" mi dedik. Bu kadar zordaki bi firmadan araba satın aldın, yarın öbürgün yedek parça gerekti bilmemne oldu servise gittin falan, eski kalite anlayışının yerinde yeller esiyo olabilir. maliyeti her taraftan agresif şekilde kısmaya çalışıyolar. kaldı ki ayakta durması da gerçekten zor hale geldi, hakkaten batarsa bu dediklerimin10 katı daha fazla sorun olur.ha diyosan "oo gm batmasın opel aliim" negzel keşke herkeş senin gibin olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ya öyle firma batacak olsa bile en az 10 sene servis ve yedek parça sıkıntısı olmaz şu devirde... O yüzden ben opel batacak olursa opel alırım hatta, ölü fiyata gıcır gıcır arabalar olur =) Ellerindeki üretimi bi şekilde paraya dönüştürecekler ne de olsa... Fabrikanın parkında çürümesinden iyidir. Şu an GM mesela işten çıkardığı insanlara bedava araba veriyor. Durduğu yerde çürüyeceğine adam kullansın, servisinden vs. para kazanırım hiç diilse diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 peugeot 308 diesel 1.6 sanirim benzin tüketimi konusunda bayaa başarili . benim her gün okula gittiğim 308 ortalamasi 4.7lt/100 km arabada ferah rahat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 pegueot aldırmıyo bizimkiler,annemde ki pejo yandı die bi sefer kadın bütün pejolara kin ve nefret beslio :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Boşver peugeot u zaten napacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selam, 320d coupe al en iyisi sen ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar