progamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Zaman ile ilgili teorileri yüzünden herkes Dr. Rick Marshall'ın deli olduğunu düşünür. Fakat Rick ve ekibi kanıt ararken zamanda kaybolur ve dinozarların ve kertenkele insanların yaşadığı deişik bir zaman diliminde ortaya çıkarlar. Başrollerde Will Ferrel ve Pushing Daisies'den Anna Friel var. Filmin yönetmeni A series of unfortuante events i yönetmiş.IMDB ye göre 24 Temmuz da Türkiyede gösterime girecek.TrailerSuper Bowl Ad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu will ferrel hiç tarzım deil yahu.adamı hiç sevemiyorum.o varsa bi filmde direk kapatıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 aynen dediin gibi will ferrel ne kadar kaka bir oyuncudur. zevkini kaçırıyor adam filmin her zaman. ama film olarak merak ettim bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 will ferrell sayılı komedyenlerden birisidir yahu naptınız.. tüm filmlerini seyrettim bununda güzel olacağına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 adam kaka değil, komedi farklı bir zevk anlayışı insanlarda. ne bileyim, ben will ferrel severim ama çok güzel hareketler bunlar adlı programı sevmem gülmem. will ferrel bir kesime hitap ediyor, ben gülüyorum açıkçası. kemal sunala gülmeyip, şafak sezerin filmlerine gülmek gibi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Will Ferrell efsanedir. The Anchorman'in hastasiyim mesela. Yan rolleri bile harikadir (mesela Wedding Crashers). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Will Ferrell in bi yarisli nascarla ilgili filmi vardi. cok kotuydu bana gore komik bile degildi. ama herkesin zevki farkli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar