Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 2 saat sonra mulakata giricem, iletirim sizin icin. Ben Westwood'dan bahsetmeyi dusunuyorum sahsen sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 selam söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 piyasadam çekilsinler, ağzına sıçtılar warhammer ın mesela bide fifa çıkarmasınlae artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 beni ise alsinlar, onu ilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hmmmmmm Red Alert 3'ün ne kadar kolpa oldugunu söyle (eski RA'lara göre) NFS serisinde daha fazla sıçamayacaklarını söyle, tebrik et. Tabi mülakat yalan olur o ayrı. qhwgqwghfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oha warhammer ea'in mi lan iyi oldu ogrendigim eyvallah ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ea mythic, warhammer mythicin, mythic ea'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 O iyiymis lan, bi su warhammer bolumune gireyim de oynadim RP si yapayim sdfsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 D şut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ohaaa adam kötülüğün kalbine gidiyo. Penth gidip sauronla, ne biliyim Brother Caville mülakata girmek gibi bişey senin yaptığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 is verseler alayimizi satar ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Su asamada anca Hogger'la mulakata girerim de euhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bilizarta gitsene, ya da bioware filan, eleman aramiyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Abi benden iyi biliyorsun ki oyle istemekle olmuyo bu isler ehue. Hele olay oyun sirketiyse, EA disinda bi sirkete yeni mezun birinin girmesi cok zor. EA'de 124323423442 pozisyon varsa Blizzard'da 5-10 pozisyon falan vardir yeni mezuna, e zaten benim oyun gelistirme tecrubem 0, yapay zeka ya basvuruyorum, yerime direk oyun gelistirme tecrubesi olup da yapay zekayla ugrasan birini cakarlar Blizz'de falan. Bethesda'ya basvurmustum gecen sene sktir lan git bi kendin oyun yap once falan demislerdi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 eade işe başlarsan banlanmanı talep ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mişigında güzel iş imkanları varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ONE MİNUTE FİFA MI LAN BU de sonra da DAHA DA GELMEM EA de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 said: benim oyun gelistirme tecrubem 0, yapay zeka ya basvuruyorum yapay zeka sorunlu genelde ea'in el attığı, aracı olduğu her oyunda. amcalar eskiden kaçmıyordu hiç, sonradan kaçmaya başladılar ama saklanmıyorlardı, şimdi ise 4-5kişi gelseler bile tek kişi karşısında mal gibi saklanıyorlar falan.. tabii hepsi oyunları daha rahat oynayabilmemiz için gerçi. yoksa kim ister Özel tip kıyafetli adamların her birinin hakikaten özel tim gibi senin adamını kaşının ortasından ZBAM! diye vurmasını? oyunlardaki lineerlik problemi de ayrı bişi aslında. ha ayrıca hep birbirinin tekrarı gibi oyunları. yenilikten uzak, genel piyasaya klişe ürünler vs. tabii sen bunları boş ver de, allah yardımcın olsun be penth. inşallah iyi geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Penthesilea said: 2 saat sonra mulakata giricem, iletirim sizin icin. Ben Westwood'dan bahsetmeyi dusunuyorum sahsen sdfsdf ne yap ne et beni de aldır yanına :D ben capcom veya konami istiom ama ea'ya da hayır demem (sanki onlar beni istiyorlarmış gibi) şaka bi yana ne tür meziyetler istiyor bu oyun firmasındakiler, oyun konusunda tecrübe derken mesela bi ogre ile çalışmış olsun, fizik motoru deyince eblek gibi bakmasın mı yoksa hepsi somut birer proje istiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şu krizde ülke genelinde artık international öğrencilere pek sıcak bakmıyorlar arkadaşlarımdan duyduğum ama inş güzel geçer bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 umarım alırsın işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 somut proje istiyolar, en azindan bi oyuna mod yapmis olman lazim. kafadan oyun firmasina girmek cok zor, ya kendi projen olmasi lazim, ya tanidigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 soyut projemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 eahuehua evet, kafanda yapican proceyi. hey allam typoya bak, boyle is olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 olay çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar