senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bide fs global var, varolan texture'leri daha gerçekçi yapiyor. 2008'ini yükledim ben ama 2010 versiyonu da var, bulabilen bana söylesin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 millet finallerim bitti. gece siz gelene kadar hatırlamaya çalışıcam oyunu. yanıma iyi pilot verin=) ha skypeım açık bu arada. nikim de aynı bi çaldırın skypetan gelince=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Az önce Bursa Yenişehir'den Sabiha Gökçen'e indirdim. Ama indirmeyi yapamadım ya sdfg Nerede ne kadar alçalacağımı bilmiyorum. Fazla alçak girdim hızlı indi kaza yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 elle iniyosan bi önceki sayfada yazdığımı oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 SeaGle said: Az önce Bursa Yenişehir'den Sabiha Gökçen'e indirdim. Ama indirmeyi yapamadım ya sdfg Nerede ne kadar alçalacağımı bilmiyorum. Fazla alçak girdim hızlı indi kaza yaptı. Ben de yavaşlamayı çözdüm gibi. Motoru baya bi düşürüyorum flapları da açıyorum süzüle süzüle iniyo uçak. Pisti karşıdan görmeyi becerebilsem güzel olacak. Missionları tamamlayınca kasıcam chart falan hazırlayıp öyle adam gibi uçmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Abi pistin doğrultusunu tutturmak çok kolay. Hani seni piste yaklaştırıyorlar ya kuleden gelen heading komutlarıyla. En son ILS ile ilgili birşeyler diyor falan ineceğin havalimanıyla bağlantı kuruyosun. İşte orda map ekranını açıcan. İneceğin pistin üstüne tıkla (ineceğin pist burda yaklaştığın taraftaki zaten) orda açılan pencereden ILS değerlerini alıyosun. Frekansı alıcan o değerler arasından. Geliceksin radio paneline, orda com1 düğmesi var. Onun altında nav1 var. Alıcan Nav1'e. Daha sonra sağ taraftaki ekrandan gireceksin o ILS değerlerinden okuduğun frekansı. İki ekran arasında change tuşu var tıklıycan sağa girdiğin değer sola geçecek. Sonra dön ana panele. Otopilot tarafından nav/gps i nav a al. Sonra ILS düğmesini aç. Flight direction açık olucak. En son app yazan approach düğmesini tıklayıp otopilotu aktif ettiğin anda pist doğrultusuna sokacak seni ILS. Dümdüz olucaksın zaten ondan sonra al kontrole hiç sağ sol yapmadan sadece dikey kontrolü sağla. İniyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 İşte ben dün gece uçarken kuleye havaalanı nerde ben buraları bilmiyorum dedim saat 9 yönünde falan dedi ama ineceğim pistin başlangıcını ve o headinge nasıl ulaşacağımı söyletmeyi beceremedim. Radyo konusunda da noobluk var sanırım, neyse olcakyavaş yavaş :) Ben bi ara buradaki bütün tuto niteliğindeki yazıları bilgisayara kaydedeyim de zaten öyle bi oynayayım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 fspassenger yukledim nasıl baslatıcam bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yapiyormuyuz bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 evet yapalım. ama ben bu autopilottan şikayetçiyim. hiç bi istediğimi yapmıyor yaw. 5500 ft diyorum sabitlemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 toggie said: fspassenger yukledim nasıl baslatıcam bunu? free flight'a gir, sonra yukarıdaki çubukta fspassnegerx menüsü olacak oradan hallediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Benim cuma statik finalim var. Şimdi bakmam lazım ona, daha sonra katılırım. BU arada otopilot a yüksekliği giriyosun ya. Attitute hold u aktif edicen. Bide şey var yanında ivme olayı var. Mesela 5k feet desin 3 e ayarladın yandaki ivmenin eksi 1800 e falan gelmesi lazım ki insin. İstediğin irtifaya ulaşınca 0 oluyo ivme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 işte sonra salıveriyo herif. kayıyor gene uçak. galiba CMDAi açmamışım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 autopilot'ı acmadan autopilot'tan sikayetci olmussun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yükledim de, joysticksiz ne kadar işkence bişi ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nileppezdel said: toggie said: fspassenger yukledim nasıl baslatıcam bunu? free flight'a gir, sonra yukarıdaki çubukta fspassnegerx menüsü olacak oradan hallediyosun free flight'tan oylesine girdim, yukardan fspassenger seysinden yeni company ve pilot ekledim, simdi ne yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Viktor said: onu bunu birakta sen seyi sole dis simdi snakes on a plane olsa, ama samuel l jackson abimzi ucakta olmasa, indrebilirmisin ucagi yoksa indiremezmisin flight simulator bilgisiyle ayipsin kankut. kule destegi gerekir biraz ama indirirz. ha kaldiran samuel abiyse onu indirmek zor sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Yine her sefrinde free flight'a gireceksin sonra company manager kısmından uçak alacaksın bi tane, hazır uçağın varsa da işte fspassenger flights diye bi seçenek var oradan 2 seçenek var load current airplane ve select airplane gibi. Firmana at uçağı seçeckesin sonra istediğin havalanına gidecek uçark. Daha sonra işte nereye yolcu götüreceksin ne tip yolculuk falan ayarayacaksın. Ayrıca help kısmında açılışta çıkan bi şey var onu açıyo. Orada anlatıyo ne yapman gerektiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 toggie said: autopilot'ı acmadan autopilot'tan sikayetci olmussun sdf. işin daha komik yanıysa heryerde autopilotu açma düğmesi arandım. kocaman master switch yazısını görmemişim sfsdfg=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 @toggie, abi uçağı seçip herşeyi ayarladıktan sonra fspassengerx sekmesinden start flight ı seçeceksin. Ama seçmeden önce ctrl+nokta ile parking breake leri aç. Sonra start flight de, işte uçağın %kaçı doluyor fala gösteriyor. Sonra yolcuları dolduruyosun uçağa. Kargoyu da yüklüyosun. Yükleme yaparken uçak resminin ortasında bi yaylı yük işareti var. Orda ok ortadaki çizgide duracak. Ortadaki çizgi de uçağın ağırlık merkezi. Yüklemeleri ona göre yap, öne arkaya eşit momentle yük dağıt fln. Max loading i de aşma bu arada sol yanda çizgi var görürsün zaten yükledikçe artıyor. Sonra set bilmemne var ordan destination seçiyorsun. Uçuş süresini seçmene gerek yok. Sonra da ok deyip gogo. Sabit irtifaya geçtikten sonra ekrandaki küçük mavi simgeden yemek falan dağıt. Tabi bu büyük uçaklarda oluyo, crew olması gerekiyor sanırım. Küçüklere de crew alabilirsin sanırım da kurcalamadım onu henüz. İşte memnuniyetleri falan çıkıyor +puan ekleniyor. Öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oha baya ayrıntı varmıs. ama bugun multiye giremedim sp2 ve fspassenger'lardan herhangi biri yuzunden. tekrar yukluyorum simdi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Birde parking breake i salmak için nokta ya bas bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 deluxe edition varsa o sorun yaratıyor, dün ben de giremedim. fspassenger sorun yaratmıyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 senko'yla Learjet'i süper bi şekilde indirmeyi başardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar