MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yalnız benim en son bu topici açtığımda oynadığımı düşünürsek benim hatırlamam için baya şey lazım. ILS falan da bilmiyorum ben hem. baya detaya girmişsiniz siz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi rotayı kendim ciziyorum planner'da. ama o rotayı nasıl takip ettirecem ucagı onu bilmiyorum. manuel olarak yaptıgım sey su; diyelim ki inecegim pist ekvatora paralel sekilde. benim ucagı kaldırdıgım pist ise guney-kuzey seklinde, meridyen yonunde diyim yani. benim yaptıgım o pistin hizasına ucagı manuel getirmek. manuel derken heading tusu ile oynayarak yapıyorum donusleri yani. baska turlu nasıl cizdigim rotayı (flight planner'dan ciziliyor, pembe cizgi) nasıl otomatik olarak takip ettirebilirim ucaga bilmiyorum. bir de simdi 2 sefer sabiha - ataturk denedim. frekansı giriyorum mors kodu geliyor, sonra sagdaki diamondı gorunca app'yi aktif ediyorum. diamond ortadaki cizginin altına inmesine ragmen alt ve hdg kapanmıyor ve ucak aynı irtifada seyretmeye devam ediyor. ya sabahtan beri ucak indirip kaldırmaktan beynim sulandı, biseyleri yapmayı unutuyorum ya da bi problem var ataturk'te :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Disappear geldi hamachi'ye. Fakat join olamıyoruz asdsa bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi ne yaptıysam olmadı yahu deliricem. daha bi kac saat once indirdigim ucagı indiremiyorum artık. vertical intercept ettigi anda approach'a basıyorum, ne alt ne de hdg kapanmıyor. aynı yukseklikte devam ediyo ucak, pistin hizasına gectigi de yok dolayısıyla. anlamadım gitti neyi yanlıs yapıyor olabilirim. neyse oldu bu sefer. nihayet dort dortluk bir ucus gerceklestirdim, inis mukemmel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Disappear ile bi tane Learjet bi tanede 737-800 indirdi(-k, frene basmışlığım var asdf) cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 shadowfax'i sag saglim istanbulda turlatip bi sabiha gokcene, bir de ataturke indirdim hehe. yarin yapamadigin seyler olursa gosteririm toggie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 simdi ben de sabiha'dan ataturke uctum. sadece manuel olarak pistin hizasına yakın bi noktaya getiriyorum ucagı o kadar. onu da yapmama gerek yok aslında telsize frekansı girdikten sonra. herneyse, kusursuz iniyorum ben de artık. taxi isini de cozdum 10knota sabitle gogo. yalnız biliyosanız bana bi tek speed brake'in kısayolu lazım, fullemek icin hangi tusa basmam gerekiyor bilen varsa yazsın. o kadar kontrolun arasında simdi onu ararsam ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ozel bi addon var mi sizin oynadiginiz oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 addonsuz benimki. FSX Deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 heh bende bugun ucunca tam hatirladim. yanlis bilgi veriyomusum. al sana tamamen otomatik ucus tutoriali. once flight planner'a gir soyle bir flight plan cikar ve find route tusuna bas. sonra kuleyle konusup IFR Clearance aliyosun. Verdik gazi, kalktip gidiyoruz. Assagida gosterilen sekilde ayarladigin an autopilot'u, gidecegin yere kadar flight plannerin cizdigi yoldan gidecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 multi oynayanlar oyunun versiyonu kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 evde değilim bakamıyorum. bu gece yine ucalım. ATC olsun birisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bu oyun dengesiz=) tutoları yapıyordum baştan unutmuşum herşeyi. dağların arasından gittiğimiz bi bölüm var. orda inerken bildiğin çapraz indim piste. gold wings verdi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Hadi ucuyoruz. Kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 skypetan ekleyin MrLevie=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mrlevie geldi, Başka gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gelen var mı birazdan başlıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ben de yüklüyim dedim ama error 1935 diye absürd bir hata alıyorum, oyun dosyalarını yükledikten sonra tam yüklemeyi bitireceği sıra. İnternette bakındım falan millet bi ton çözüm söylemiş, hepsini denedim nerdeyse ama olmadı gene de. Burdan bu sorunu çözen var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Abi bu oyunla ilgili adam gibi bi tuto lazım. Detaylı falan, ama hangi babyiğit yapacak ki onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hemde böyle adım adım. SabihaGökçenden Yeşilköye bir 737-800 ile gidiş totosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sabiha gokcen - yesilkoy tutosunu ben yazarım bos bi vaktimde. yalnız bu baslıkta bir suru sey konusuldu bi okuyun isterseniz tuto lazım demeden once, ayıp oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Dün gee okudum yahu. Ama ne bileyim bazı terimler, kısaltmalar. Ney nerden yapılır gibi basic tuto lazım ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sdf yanlıs yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 toggie said: sabiha gokcen - yesilkoy tutosunu ben yazarım bos bi vaktimde. yalnız bu baslıkta bir suru sey konusuldu bi okuyun isterseniz tuto lazım demeden once, ayıp oluyor yani. Tüm panelin açıklaması olsa mesela güzel olur. Seage en baştan bi tuto istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tamam su roland garros bitsin bakarım panele. bazılarının tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama kullanıyorum :) ama bildiklerimi yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar