Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yükseklik bilgileri falan hep rota üzerinde girmiş oldugun waypointlerde görünür .. Eğer yükseklik limiti varsa o uçuş planında görünür önündeki ekranda mor renkte limitlemeler işte 250kt der mesela veya o waypointte hızın 250 knots da olmak zorundadır.. bunlar genelde yaklaşma waypointlerinde olur sizin düz rotanızda olmaz.. O yükseklikler ile ilgili kısımları High ve Low enroute chart dedigimiz haritalardan görebiliriz. Uçagın kendisi direk sana yükseklik vermez yani sadece sen dağa dogru gidiyosan sistemler bagırmaya başlar uyan diye.. ama tabi havada bize atc ler yükseklik verir şu irtifaya çık vs vs sen Turkiye HIGH enroute Chart diye bi arat bakalım al : http://tr.scribd.com/doc/83812716/49589687-TURKEY-High-Low-Enroute-Chart#scribd burda kareler içersinde silik bir sekilde 10 , 15 falan diye yazar o 10000 feet demektir. veya 15000 feet.. O bölgede o feet'in altına inmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Intersection yükseltisi diye birşey yok abi.. O intersection'a sen ister 25000 feetde git ister 35bin feetde... MSA dedigimiz Minimum Sector Altitude'ları vardır.. O sektörde o minimumun altına inmicen.. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 şey için dediydim ben, 4k ft'de gidiyorum. Intersection'ın olduğu yer deniz seviyesinden 5k ft'dedir. Düşeriz diye :) Galiba bizim Rotayı girmemiz gereken cihaz bu http://www.flyfsx.com/tutorial/05/p3.jpg Senin dediğin de http://i.ytimg.com/vi/MXvsEN-z-nE/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 4k Feet de gitme zaten. yüksekten uç çık 20k 30k feetlere.. chartlarınızın olması lazım yaklaşmaları gösteren falan.. siz düz uçun abi nası anlatıyım bunu ben burdan =) ama yüksek uç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ne biliyim abi, sabiha'dan istanbul'a giderken max 5kyi görüyorum. Normal bir değer sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yukardaki daha kolay aynen garmin1000 onu kurtala direk ögrenirsin .. istanbul dan ankaraya hiç 5000feet de giden boeing gördünmü abi =) yüksel tırman işte 35000 lere falan.. yukardakini kullanması daha kolay yerde kurcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 he sabihadan atatürke herhalde 5k yı zor görürsün hemen geliyo zaten =) pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 5k da 15 sn tutuyor. hemen 4300FT. Sonra 358 HDG 2700 FT. HOP yerdesin. Çok zevkli şu işler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sağolsun Sigıl bilale anlatır gibi anlattı bana bu akşam beraber uçtuk. Biraz daha üstüne kasıp beraber uçarız artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ATC olurdum haber etseydiniz ya asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi önce ben pilot o atc oldu manuel ucurayım dedik olmadı haliyle tabi. Sonra o pilot ben 2. pilot oldu anlattı sağolsun detaylı detaylı bende çay kahve servisi yaptım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yukluom beybiler oyunu %75te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 50mbit internet var 100kbit ile cekio mal steam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 addon linki atsanıza hayrına rex sanırsam olmazsa olmazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://www.realenvironmentxtreme.com/ Ya da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bilen biri şu grafik ve yeni uçak addonlarıyla ilgili bi tuto hazırlasa çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bu akşam akıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 e paralı olm bu rex.. bi daha mı para verecez oyuna ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ya da iyi bence ya. Bi denedim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 YA ABİ ABV. Adana -Elazığ yaptım. Tam runwayi gördüm map e bi bakayım dedim, 40 dk uçmuşum bu arada. Mape girerken fatal error verdi kapattı. Son dönemde çok fazla fatal error nedeniyle kapatma oluyor bende ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 lessonslarda scripti yukeleyemedim hatasi alan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 lel, steamde oyun %80 almış. 7 lira 80 kuruş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Daha önce de 7.80 olmuştu, ben öyle almıştım. Almayı düşünen varsa kaçırmasın. Bolca alan olsun da Paticik Airlines kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 çok zor mu oyun adı üstünde simulator, joystick falan lazım mı? değilse alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ya her türden kesim oynayabilsin diye zorluk seçeneği koymuşlar. Kolay moddan gerçekçi moda kadar ayarlayabiliyorsun. Ben eskiden klavye+mouse ile oynuyordum. Bir süre sonra canın joystick istiyor tabi. Logitech Extreme™ 3D Pro işimi oldukça görüyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar