toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 beles grafik modu yok mu bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 addonlara bakmak lazım. Bu arada addonlar çalışıyormuş bu editionda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben de bulamıyorum bir türlü, bakmadığım yer kalmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Steam community sayfasında bi guide vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ben thy uçaklarını çektim texture olarak. Bi add-on vardı yolcu alıyodun yemek dağıtıyodun fln neydi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hostes edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 born to be hostes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 benim peder x-plane diye bişey bulmuş bu nasıldır bilen eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 SeaGle said: Ben thy uçaklarını çektim texture olarak. Bi add-on vardı yolcu alıyodun yemek dağıtıyodun fln neydi o ya? fs passengers mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 o da, paralıydı diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xenocide said: benim peder x-plane diye bişey bulmuş bu nasıldır bilen eden var mı? abi review oku bir iki de aman diyim. bi airportu 50 liraya satıyodu labneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 fs passengers eet. İndirdim, paralı. Parasızı da bulunuyor ekiekieki. Da, win8.1 uyumlu diil, çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 her haltı paralı zaten. torrentten abanmak lazım bazılarına. oyuna para verdik iste yeter sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Aynen dahssbs. Esenboga ya ils ile guzel indim az once. Joystick olmadan ils bile zor normalde. Surekli paneller arasinda gidip geliyosun yok ap den cik hizi kontrolune al flaplar fren ayari vsvs cok zor oluyor klavye ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 sigıl, uygun olursan bi SAW - LTBA 737 ILS uçalım mı? Hiç hatırlamıyorum ILS ile nasıl oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 akşam 7 gibi ben de gelebilirim işten yırtabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Ucalim abi, joystickim de geldi zaten her turlu ucariz musait oldugunda haber et. Bu arada logitrch den sasmican aga. Kalite akiyor her yerinden. Bu kadar beklemiyordum sdf. Hizlial.com da super hizli gonderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 peki ne zaman? ben cebelleşiyorum sabahtan beri :) Steam ID'yi ilettim. Logitech iyidir, güzeldir, bende de Force 3d pro var. Feedback falan manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Şimdi ekliyorum. Yarım saate gireriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Ekliymişsin zaten sfgsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 herhalde 2 sene önce de uçtuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bi saw-ltba yaptık seagle ile. ATC olmayınca gps'te kaybolduk. bi şekilde 36R'ye ILS ile inebildik. bu arada Multi yapacaklar port forwarding yapmalı. 6112 + 27016 portları tcp-udp açık olmalı. http://i.imgur.com/IGbDfNG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 İndik inmesine ama bi de yolculara sorun nasıl indiğimizi sfdgshdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 flight log koyun bari asudhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 abi atc'siz olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar