ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi her seferinde biri gaza geliyor. eet FSX kuruyoruz, Acc ek paketini kuruyoruz. Multi yapmak içinde Hamachi + Skype. Tabi istersen REX'i de çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 benim bu oyunu herhalde 5. kuruşum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 kur kur :) uçarız her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 İVAO'da THYVA altında 50.ci uçuşumu tamamladım %99.9 ortalamam var. Bir uçuşda Landing lights ı 1000 feet altında açmayı unuttuum, tam o anda ATC online oldu, kendisine bağlanmamı felan istedi arada kaynadı iniş ışıkları o uçuşdan %95 rating aldım. Artık 777-300 ve bir kaç uçak ile daha uçabileceğim flight captain oldum. 747 ye daha çok var 100 uçuş istiyor tabi 100 uçuşda yetmiyor, uçuşlarınız ancak %100 olduğunda 1 tam uçuş olarak kabul ediliyor. Şu an deli gibi pilot alımı var, 5 kişi daha başvuruda bulundu. 60 kişi olduk toplam ama bunlarun sadece %80 i aktif. Ayda 1 uçuş yapmanız yeterli öyle hergün uçmak zorunluluğunuz yok, ben 747 e için kasıyorum bu aralar, kısa mesafeli uçuşlar yapıyorum bol bol uçuş sayısını doldurmak için. Ve ruslar buradada ilk sırayı parsellmiş durumda en iyi iki havayolu onlara ait :). Şaka maka bayağı bir Türk oyuncu var. Başlamayı düşünen arkadaşlara gaz verici bilgiler aktardım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oh sonunda donuyorum turkiye'ye. ataturk 18L'ye ineriz diye dusunuyorum :) 1 hafta tatilim var antalya'da, sonra donuyorum evime ve tabi ki desktop pc :) fsx, acc, rex hepsi harici diskte kurulmayı bekliyor. gelecek hafta pazar gunu deli gibi ucarız shadow ve law bekleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sonunda ya. Senko'nun uççağı yok. bir ara da Kulaklık almayalım. Mikrofonum cızırtı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kulaklıklı mikrofonum da var. tek eksik joystick, onu da hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Logitech force 3d pro çok iyi bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 pahalıdır o simdi, idareten 10 liralıklardan alırım once. adam gibi olanına sonra bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 FSX sizde kaç gb yer kaplıyor? benimkisi 25.1 GB 81.978 dosya ile. bu ne abi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 acc, passenger ve rex olmadan: 12,9 GB 41,964 files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Honkong-ist yapacağım birazdan 777-300 şerefine. 10 saat sürecek tahminen. 12 de kalkar rotaya koyar, 9 da kalkar indiririm. Umarım net gitmez, çok gidip geliyor bu aralar bakalım kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 40,6 tutuyo :/ 20gbsi fsglobal 2010 ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 FSGlobal'i nasıl edindin? 5 tane DL DVD galiba?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi şu grafik eklentisi çok kastırıyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oynarken cok kastirmiyorda ilk versiyonunu calistirirken ilk calismada 5dk bekliyordum acilmasini. ama ver2 ile cozmusler o sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bi ara uçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yuh selçuk fsglobal mı çektin? öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Global olunca ne gibi bir fark oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 grafik kalitesiyle ilgili bişey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi internet sinirsin niye cekmiyim :D fsglobal dedikleri dag ova texturelerini duzeltiyor, yani buyuk kanyon mesela daha gercekci oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 adamın bilgisayarı 24 saat açık. Ben mi çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 özel yer modellemeleri var. boğaz köprüsü falan çok gerçekçi diye duymuştum ama denemedim hiç. gerisini bilmiyorum. ama çekmeyi denediğim zaman 5 dvd olduğunu görmem ve küfretmem bir olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi dag ve ova resimleri var sitesinde sadece. sehirleri birebir hale getiriyor olsa mukemmel olurdu da, daglar icin gerek yok. rex yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 uçmak için 1 saat 1.5 saat müsaitim var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar