4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 uyuz oldum ya :D döndürmek indirmek cok zor arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şu IVAO konusunu gerçekleştirelim mi? çok zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 it feels good man fs global 2010 ve REX v2.0 urunleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ah bilgisayarım kaldırsa.. Aslında şunu Guitar Hero'nun gitarla çıktığı gibi işte joystick ve diğer gerekli kokpit edevatlarıyla PS3'e çıkartsalar da canavar gibi oynasam süper grafiklerle ne tatlı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 senko :) ofisten çıkıp gidiyorum joystick'i almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ShadowFax said: şu IVAO konusunu gerçekleştirelim mi? çok zevkli olur Biraz kurcaladımda şu tecrübe ile altından kalkamayız, döküman felan okusak, yine uzun işler. Birisi ile beraber tecrübe edinsek veya anlatsa çok kısa sürede kavrarız ama altından kalkılacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 benim pilot arkadaşlardan birini daha kafaladım şimdi oda girdi local e gelecek başka arkadaşlar varsa hamachiden ATPL-F 12345 e bağlanın oradan oyuna girince ip 5.165.173.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Joystick'i aldım :) Tuşlarını ayarlamaya kasıyorum. Yetişirsem gelicem. twisted handle nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu arada flight deck transferinide bulduk artık aynı anda iki farklı kişide löveyeyi kullanabiliyor bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cumadan sonra yogunlugum kalkiyor benimde, ucmaya devam sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Black_Lupin said: bu arada flight deck transferinide bulduk artık aynı anda iki farklı kişide löveyeyi kullanabiliyor bilginize. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ShadowFax said: Joystick'i aldım :) Tuşlarını ayarlamaya kasıyorum. Yetişirsem gelicem. twisted handle nedir? Bilekden böyle sağa sola dönüyor o elle kavradığın stick (çubuk) rudder kontrol için. Yani sağa sola yatırma değil, çubuk düzgen sola ve sağa dönüyor bilekden. Twisted handle ayarına gerek yok. Zaten joystick kurulumunu yap cd den, tak gir oyuna başka birşeye gerek yok. kendi algılıyor. işaret parmağı ile basılan fire butonu fren, başparmak ile basılan stick üzerinde yanda duran düğme kamera modları, o tepedeki küçük joystick kamera açıları. Flap zaten f6 f7, g teker. Başkada bir şeye gerek yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 var abi. throttle sorunlu. Thorrtle'ı nasıl ayarlıcam? tam eksi'deyken girdim. oyuna thorrtle en sonda. arttırdım. milim oynadı kol. sıfıra çektim. cok az geri cekti. onu napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 f1 f2 f3 f4 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hayır trottle ayarlarında trottle axis deki null zone u sıfırla sol tarafa doğru dibine daya eğer ayarları değiştirmediysen gear up down joystick in gövdesindeki altı tuş un üst sırasındaki ortadaki tuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 joyistick'i niye aldım abi o zaman. throttle ayarı var üstünde. Kalibrasyon sanırım sorunum. Ama hiç bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ucagı kontrol etmek icin almadın mı? Koskoca ucak arkadaş tek joistik ile olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kalibrasyonda ggenelde set edges tarzı bişi oluyor orda throttleı en dibe dayamanı istiyor iki uca da, onu ayarladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Şimdi İLS ile aproachda pisti diyelim manuel oalrak karşıma aldım (pmdg değil normal FS den bahsediyorum). Mapden piste girdim, frekansını aldım nav1 e girdim aktif ettim, peki heading değerinide girmem lazım mı course kısmına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 eğer HSI kullanacaksan tabiki çünkü önündeki ekranda takip etmen gereken yer orası ama visal şartlar varsa ozaman zaten gidip ineceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 HSI'da görünmesi için gerek sadece ok, yoksa ils ile aproachda gerekli bir unsur değil anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 uçalım mı? Law gelir misin? Black lupin anlatsın bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Fs 2004 kurulu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 o zaman yalan oluruz :) aslında bende fs2004'te var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 valla hani utanmam sıkılmam anlatırım aynı anda iki farklı uçağıda yönetirim dert değil ben fs 2004 için bi pmdg 600-700 yükleyeyim fsx ten shadow a fs 2004 tende law a her şekilde alayına isyan giderim (mesajın devamında aklımı yitirmişim) olur öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar