Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flight Simulator X

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ah bilgisayarım kaldırsa.. Aslında şunu Guitar Hero'nun gitarla çıktığı gibi işte joystick ve diğer gerekli kokpit edevatlarıyla PS3'e çıkartsalar da canavar gibi oynasam süper grafiklerle ne tatlı olur ya
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

şu IVAO konusunu gerçekleştirelim mi?

çok zevkli olur

Biraz kurcaladımda şu tecrübe ile altından kalkamayız, döküman felan okusak, yine uzun işler. Birisi ile beraber tecrübe edinsek veya anlatsa çok kısa sürede kavrarız ama altından kalkılacak gibi değil.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

Joystick'i aldım :)

Tuşlarını ayarlamaya kasıyorum. Yetişirsem gelicem.

twisted handle nedir?

Bilekden böyle sağa sola dönüyor o elle kavradığın stick (çubuk) rudder kontrol için. Yani sağa sola yatırma değil, çubuk düzgen sola ve sağa dönüyor bilekden.

Twisted handle ayarına gerek yok. Zaten joystick kurulumunu yap cd den, tak gir oyuna başka birşeye gerek yok. kendi algılıyor. işaret parmağı ile basılan fire butonu fren, başparmak ile basılan stick üzerinde yanda duran düğme kamera modları, o tepedeki küçük joystick kamera açıları. Flap zaten f6 f7, g teker. Başkada bir şeye gerek yok :).
Mesaj tarihi:
var abi.

throttle sorunlu.

Thorrtle'ı nasıl ayarlıcam? tam eksi'deyken girdim. oyuna thorrtle en sonda.

arttırdım. milim oynadı kol. sıfıra çektim. cok az geri cekti.

onu napcaz?
Mesaj tarihi:
hayır trottle ayarlarında trottle axis deki null zone u sıfırla sol tarafa doğru dibine daya

eğer ayarları değiştirmediysen gear up down joystick in gövdesindeki altı tuş un üst sırasındaki ortadaki tuştur.
Mesaj tarihi:
Şimdi İLS ile aproachda pisti diyelim manuel oalrak karşıma aldım (pmdg değil normal FS den bahsediyorum). Mapden piste girdim, frekansını aldım nav1 e girdim aktif ettim, peki heading değerinide girmem lazım mı course kısmına ?
Mesaj tarihi:
valla hani utanmam sıkılmam anlatırım aynı anda iki farklı uçağıda yönetirim dert değil ben fs 2004 için bi pmdg 600-700 yükleyeyim fsx ten shadow a fs 2004 tende law a her şekilde alayına isyan giderim (mesajın devamında aklımı yitirmişim) olur öyle şeyler
  • Yeni Oluştur...