SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ya benim baba evindeki joystick ne kadar ayarlasam da hep bi tarafa çekiyo. Tam bi orjin ayarı yapamıyorum. Oluyo gibi sonra tekrar bozuluyo. Nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ayarlarıyla fazla oynama default neyse onu kullan ha illa hep bi noktaya çekiyorsa ozaman mass/balance problemi var dicem ama komik olacak :D bu arada az sonra ankaradan bir izmir adnan menderes yapıcam fo olmak isteyenler katılabilirler.bağlanmak için normal hamachiden patiairline ağına girin sunucu ipsi 5.165.173.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 fspassanger sorun yaratıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 evet 1 saat 35 dakika olarak uçuşu tamamladım adnan mendereste uçağı parka çektim bi aksilik olmazsa en geç bir saat içinde buradan sabihagökçene geçicem tekrar katılmak isteyenler gelebilirler. ister fo olarak ister başka bir uçakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 nası alet sırf resimler için çözünürlüğe abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 pmdg mi bunlar? Bunlar güzelde abi, çok ayrıntı var. Öğretmen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yaf indircemde hızlı kaynak bulamadım torrentten birde ne indirmem gerekli tam bir anlatın hele :) yapmak istedigim yolcu ucurmak istiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 FSX Deluxe + acc ek paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 varsa uçacak olan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Oh be bugün Mooney Bravo ile Ankara-Eskişehir Eskişehir-Sabiha Gökçen yaptım arka arkaya. İkinci uçuşta gerçekçi hava şartları demiştim, real-time işte, inanılmaz rüzgar vardı küçücük uçak bütün yolu türbülansta gitti. Zaten amatörüm çok zorlandım =D ama tüy gibi indirdim uçağı, çok güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Pmdg ye saracağım bende. Böyle kaldır indir nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Black_Lupin said: 737 ve diğer boeing serilerinin karakteristiği mid wing olmasına rağmen inanılmaz fazladır çok stabildir pisti böyle yiyecekmiş gibi karşılarsınız bide bunlardan var bi aralar turkish te kullandı çok fetiş bir alettir. RJ serisi BAe 146-200 Bunu indirdim fakat hiçbir gösterge çalışmıyor yani yerleri yok boş. Ne altimetre var, ne ap nede sadece hız göstergesi var. Ama çok güzel uçuşu, istanbuldan kalkdım yine indirdim gayet keyifli. Diğer gösterge panellerinin görülmesi için pmdg 737 veya benzerinin yüklü olması gerekiyormuş şimdi onu indirip kuracağım. Edit: Yok pmdg 737 eklentisi ile ilgisi yokmuş, apayrı bir panel eklentisi yüklemek gerekiyormuş ama onuda denedim olmadı. Gerçi sorun yok Bir tek hız göstergesi ile ve gps ile heryere inip kalkıyorum ama böylede saçmalık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 göndereyim abi ayıpsın ancak 381 mb lık bir kurulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bende yalnız FS 2004 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 e tamam o resim 2004 ten laptopta 2004 pc de fs x var ama bu fs x hakikaten dandirikmiş onu anladım tek güzel yanı multi olayında aynı uçağı kullanabilmek başka hiç bir nanesi yok o kadarki sırf daha anlamlı uçabileyim diye internetten harici bir fms indirdim onu ayarladım düzenledim ama gel görki yinede dandirik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Tamam o zaman :) alabilirim. Herhalde bir yere upload edeceskin önce ve bende fs2004 kurulu sadece yani bir eklenti felan yok üzerinden. Herhalde o 381 mb lık kurulum ile herşey haloluyor. Şeklide hoş harrierleri andırıyor görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya bi sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim . bu acceleration pack i win 7 ye kurmaya çalışıyoruz ama yarısına gelince kapatabilirsiniz uyarısı veriyor nedendir bir şekilde tam olarak yüklemeye nasıl devam edebilirim emergency durum acil yardım edebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bende de windows7 var problemsiz calisti. Ama soyledigine nazaran bana gore installerda eksik dosya var. Ama attim gayet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fs x deluxe kurdum görevleri yapıyorumda zor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 airline mission'larda armsterdam'a gittiğin bi görev var. Onu yap. Baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Shadow pmdg nasıl gidiyor ben indiriyorum şimdi deneyelim bir. Tutorilaller buldum felan youtube dan :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi şimdi biz o pmdg'den baya korktuk senko ile. Senko okuyacaktı manual'ları. Bilmiyorum ne yaptı. Ama acilen başlamamız lazım. Jotistick'i de bi alayım da. Cok daha zevkli olcak sanırım Joyistick ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Kurdum az önce, 737-600 ile bir kalkış iniş yaptım. Tabi direkt pistden başladım park frenini indir gaza aban bildiğin, havalan bir tur at kalkdığın piste in. Ama çok daha güzel ve rahat kontolü. Fs2004 ün 737-400 ü herhalde daha büyük bir uçak ondan daha hassas tepkilere. Şimdi manuellere başlayayım. Falcon 4.0 dada ramp start 14 dakika sürüyordu. Yani güç kaynağını aç, motoru aç radarı aç en vai çeşit tuş vardı. Bakalım bu nasıl :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bu pmdg kurulumundan sonra rota vs nerden ayarlıyoruz. Creat flight diyip oyuna girince flight plannerden olmuyor. Select flightden cold&dark seçip sonra uçağı hazırlayıp akabinde pist bilgileri vesairemi giriyoruz ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 beginner diyor ama aldanmayın. 2. seferde başardım, siz 3 te yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar