Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ride Back

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Daha üç bölümü sublanmış yeni güzel bir anime.

Kolları olan motorsiklerler kullanılarak yapılan yarışlar gibi başlıyor ama anladığım kadarıyla baskıcı hükümete karşı isyan durumlarına dönecek. 2035 yılında geçiyor ve aşık olunası bir heroin var.

2009'da ki favori animem şu anda.

RSS torrent linki. Miro ile kullanabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
6 bolum izledim ve adamlar resmen humonoid gocaman pew pew OP robotlar olmadanda mecha yapariz biz diyorlar

cok sevdim bunu, gerek politik olarak konusunda bir agirlik olmasi gerek mechamsi ridebacklerin tasarimi gerek hasret oldugum sacmalamiyan bir ana hatun karakter modeli

sunrise tayfasini bir odaya kapatip "aloov real robot genresini ayratan sizsiniz genrenin icine eden gene sizsiniz bakin OP OMGLAZER NUUUUUKE PEW PEW PEW olmadanda guzel birseyler yapilabiliyormus" diyip 3 gun izletmek lazim bunu kesintisiz

baya iyi olmus yani ah bide 12 bolum olmasa :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
oy oy oy 11 de cok guzel :D

hic sapitmadan bozmadan fanboya calismadan gercekci bir sekilde devam ediyor

karakterlerin tepkilere kisiliklerine filan bakiyorum o kadar egrcekci inandirici ve guzel ilerliyorku hasta olmamak elde degil

zaten ana karakterin bu kadar guclu bri kadin olmasi cezbetti beni, guclu derken fanboy materyali anlaminda demiyorum, animelerde ve filmlerde gorudgumuz kadin karakterler ne yazikki ikiye ayriliyor

1-)yetersiz gucsuz kurtarilmaya korunmaya sevgiye muhtac kiz modeli
2-)erkek gibi davranip hariket eden inandirici ve gercekci olmaktan cok uzakta duran aksiyon kizlari

ridebackte ise harbi harbi kanli canli bir kadin var sanki, rin in olaylara verdigi tepkiler icinde oldugu psikoloji disa vurdugu duygulari filan direk 10/10 luk

karakteri yaratan adamin bir seinen de bu kadar guclu bir disi ana karakter yaratmasi direk alkislanicak bir olay, ders olsun diger odunlara, kocaman gogus super surat 20 yasinda hiperaktif erkek kisiligi verince olmuyor bu isler, tipi camur olsun aha kadiiiiin diye apisip kaliyorsun boyle
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
çok iyi bir seriymiş bu ama o şahane final bölümünü hiç konuşmamışsınız yav. :)

bölüm 11'den önce okumayın

şizuku-çan'a yazık oldu be garibim, elleri kırılsın vuranların püüü :X

final

o piano eşliğinde şooko'nun ağlayarak dayak-dansı yorumlaması direkt nodame cantabile'de çiaki'nin rahmaninof yönetirken eleştirmenin NANTE ÜTSÜKÜŞİİİ RAHMANİNOFFF diye kendinden geçtiği sahneyi hatırlattı. duygulandım ama benim de gözlerim yaşardı orada be. müzik de zaten damardan girdi hepten.

meka falan denince hiç bakmadan geçiyorum ama alakası pek yokmuş bunun. bayağı blassreiter havası aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Dün açıp bu konuyu okumuştum tekrar mı izlesem diye, sonra ertelemeye karar vermiştim. Netflix'in de bitmesiyle hesabı geri açmadan önce dalıyorum buna. Hem son bölümü de unutmuş nasıl bitti hatırlamıyorum şu anda, iyi gider tekrar izlemek. Umarım izlerken hatırlamam ama (boş umut ama...)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...