aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Vingthor said: amerikadaki ilk sitcom 'taxi'dir bu arada. yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ne three's company? golden girls falan mı? taxi akımı başlatan sitcom nasıl yöö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 honeymooners, M*A*SH? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 melekler korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 evet daha eskilermiş o konuda göt oldum. taxinin başı çektiğini sonrasında cheers'ın geldiğini düşünüyordum ben daha doğrusu öyle biliyordum. çünkü taxi digitürkte yayınlanırken seyrettim. digitürkün dergisinde baya bir anlatıyordu başlayış hikayesini nasıl bir akımın başını çektiğini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 taxinin kadrosu cok saglam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu dizi olayına beşinci sınıftayken etv'de married with children ile başladım işte ben. hatırladığım rosanne falanda vardı. cheers yine vardı yalnış hatırlamıyorsam yada sonradan mı seyrettim hatırlamıyorum. sonra digitürk comedymax saolsun. 2 sene önce falan taşıdım kendimi internetten dizi izleme olayına. o yüzden bu kanallar diziyi övmek için ne deseler sanki yüzde yüz doğruymuş gibi geliyor saçma bir şekilde. yoksa öle bilmeden atıp tutayım yapmadım yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Abi Hagi Alex topici gibi olmuş bu..Friends ezer nokta... Yüzbinlerce kez tekrarını comedymax te hergün izlediğim gerçekten bitince hayatımdan birşey kopmuş gibi hissettğim dizi...Efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Married with Children > Coupling > HIMYM > Friends Hepsi olsaydı kesinlikle bu sırada verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 millet deli gibi friends'i savunmuş ama how i met your mother daha iyi diyen olmamış ben diyimde yazdıklarınız boşa gitmesin how i met your mother friendsden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Friends ne HIMYM ne derim. Seinfeld rulaz der kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Vingthor said: friends. 1 ay olmadı 4.kez 10 sezonu bitirdim. üzerine gazımı alamayıp önceden ağır burun kıvırdığım joey'i seyrettim. joey aynı joey fakat dizi hakikaten iyi değilmiş. how i met your mother'ın bütün sezonlarını friendsin 1 bölümüne değişmem. listede coupling uk iyi yok. onuda heralde bir 5 kez falan seyretmişimdir. friendsle aynı kefeye koyabildiğim tek dizi hatta bende dün 2. kez bitirdim friends'i :( inanılmaz bi dizi yani. böyle durmadan izletiyor bence. karekterlerin hepsinde biraz kendini buluyorsun. özel bi sezon çekseler filan yeniden. yada hiç bitmese imiş. o son bölümde boş ev ve kapı kapatıp gittikleri anda çok üzülmüştüm :( neden bitiyor diye :( edit: ayrıca friends bana göre o dizilerin böyle çıkış noktası gibi filan. yani 94 yılında ilk çıktığından geçen zamanda çok fazla örnek alınıcak komiklikleri ve hiakyeleri olabilir. bende joey'inin chandler ve monica'yı öğreninceki tepkisinde bitiyorum hep tellos said: abi friends hayattır ya bilgidign çendlırr bing mesela adam 3 memeli komik salak bi adam olarak bildik herif evlendi ayı gibi oldu evrimleşti gözümüzün önünde gerçek hayatta alkolikmi ne olmş hatta:p başıktan sonra 8.sezounu bi daa izliycem =) arkadaş uyuşturucu tedavasinden dolayı kilo aldı demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi. jenice'i unutmamak lazım. aklıma geliyor şimdi tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Gallant said: Friends ne HIMYM ne derim. Seinfeld rulaz der kaçarım. seinfeld bambaşka, hepsinden üstün bişey zaten, karşılaştıran maldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 friends iyidir hoştur, himym ın babasıdır bu alanda falan. ama ben himym izlerken daha çok eğlendim hep, bu nedenle daha iyi. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 how i met your mother bena kahkaha attıramıyor.güldürüyor ama kopartamıyo. karakterler friends kadar iyi değil. barney özellikle joey e çok benziyo lan, ya da ben benzetiyorum. ha marshall ı severim baya, en yaratıcı karakter o dizide. friendsin her karakteriyse ayrı bir komedi benim için, chandler bing'in yeri ayrı olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 matthew perry ağır bir kaza geçiriyor bu arada. jetski kazası yalnış hatırlamıyosam. ağrı kesici bağımlısı oluyor. bir ara çok kilo alıyor bu yüzden işte. jennifer aniston'ı personal trainer olarak tutuyor ondan sonra (: ama oda kesmiyor rehabilitasyona yatıyor. zaten hangi sezonlar arasında yatıyordu rehabilitasyona hatırlamıyorum ama bir anda 20 kilo verince baya garipsenmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 HIMYM çok daha iyi ama insanların bunu farketmesi için onun da X sezon geçirip, finalini yapıp, klasikler arasında yerini alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 himym dandik eğlencelik bir dizi. hatta bütün bir bölümünü çok fazla bilinmeyen bir videodan aparabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Birisi değinmişti ama ben gene hatırlatayım. Friends i seven herkes her bölümüne bayılır geçiştirme vs iğrenç bi bölümdü sıkıcıydı vs demez hiçbir bölüme ben 2 sinide izledim/izliyorum how i met your mother da birçok geçiştirme yada kalitesiz bölüm mevcut ve açıkçası en nefret ettiğim yanıda yazarın halen annenin kim olduğunda karar kılmamış olması dizi iptal edilirse bu yaparız devam etcekse daha düşünürüz vs gibi röportajlar veriyo ben öle adamı döverim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Friends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 herkes friends yönetir diyor bencede kıyaslanıcak başka bi dizi zor friendsle. bir friends iki couplingdir bu alemde. ama anket nedense açılmış. imdb puanında friends daha önde. ancak himym daha güncel ve yeni bir dizi olduu için ve sanırım friends i bazı arkadaşlar izlemediği için böyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 friends te ana karakterler dışında aileler ve konuk oyuncuların performansı ve senaryoya bi parça olmaları süper. bence how i met your mother ve friendsten birer bölüm seçip koyup izleyelim. iki tarafı savunanlarda diğerini yorumlasın tarafsızca. not: friends adına julia roberts ve jean claude van dam ın oynadığı 2. sezon 13. bölümü öneriyorum :D tabi 10 sezonda daha neler var hepsi biribirnden güzel ama ilk aklıma gelen bu daha geçen izleyip koptum. ek bilgi: friends ezer. daha ek bilgi: ekşisözlükte her 2 sinide full izleyenlerin yaptığı yorumları okuyun bence. friends direk ezer yorumları var. friends ten kopmuş biraz özenilmiş bir dizi diyolar himym için ve kopuk olduğu çoğu şeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar