arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bi değeri yok o haberin, sadece oyun yapılacaksa kim yapar sorusu cevap bulmuş ki o kısmı pek umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 değeri şu o haberin: bis'in kapanma haberiyle beraber fallout 3 projesi 'cancelled' oldu. şimdi 'to be estimated' durumuna geçti çıkış tarihi. oyunun olması ya da olmaması kadar bir fark var.. "With nobody working on Fallout 3 the industry assumed that the game was dead in the water. That is, until today."[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: arcane, 22 Ekim 2002 23:24 tarihinde demiş ki: yok öyle bişe 2 side yalan.. off tactics2 çıkmasın istemiyorum fallout 3 ü yavaşlatmak dışında bir işe yaramaz[hline] *Clark Mutant sees some trouble brewing on* -This is job for SUPERMUTANT! +412985320909532 tactics irençti Fallout rulaz tapıyorum bea...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Arrghh hücrelerim kamaşıyo off of...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 cray buradakilerin çoğu tactics'cidir mod arcane dahil, yaşatmayız seni.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tüğbek ölek in zamanında ki vahim lafı: fallou3 yerine; folaut: taktiks in çıkmasını tercih ederdim diyebilirim....[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 level okuduğum yok da fallout 3'ü görünce bunu diyesim gelebilir benim de.. tactics'i bis yapmadı, yani fallout 3'ün yapılmasına engel filan olmadı tactics. o kadar isteselerdi icewind dale'leri yapacaklarına fo3 yaparlardı. "keşke tactics olmasaydı" diye yırtınmanın anlamı yok, fallout franchise'ına yakışan, değişik türden ve değişik bir firmanın yaptığı bir oyun.. ben isterim ki adamakıllı bir firma benzer şekilde yakışacak bir aksiyon ya da rts de yapsın. neden sadece bir türle sınırlı kalsın ki böyle güzel bir evren? franchise'a yakışır bir kalitede yapıldığı sürece başka şeyler de çıkabilir bence, tutuculuğun anlamı yok..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 KAYBOLMAYAN FO3 İSTİYORUZ!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 önceden bi kaç oyum vardı bi tane daha attım;) bu arada ordaki yazıda Baldur's Gate 3 ün yapımına mı başlandığından mı bahsediliyor yoksa ben mi yanlış anladım? [signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 14 Mayıs 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 36488 Signatures Total.. wow![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 BIS'in kral kadrosunun elinden cikmayan Fallout 3'ten umutlu olmayin bosuna diorum ben sahsen... Ben degilim Bullfrog'u satin alip olduren EA ile birlikte, BIS gibi CRPG'de SSI'dan sonra 2. bir devre imzasini atmis bir division'i kapatan Interplay'de kara listemdedir ayrica... hepsine kafam girsin J.E. Sawyer'da Obsidian'a gitse takimi soyle bi toparlasalar dagitirlar tekrar ortami o ayri...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Loading. ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hepsi kral adamlar başkasının yanına gitmeyip kendi ekiplerini kurmayı tercih edeceklerdir ki öyle yapıyorlar bg3 e yukarıda yazdığı gibi başlanmıştı ama interplay in d&d lisansını kaybetmesi yüzünden askıya alındı (bir başka deyişle çıkmayacak uzun süre) EA in bullfrog u öldürmesinden beter bi olay var interplay CEO su istifayı bastı, firmayı da titus a sattılar ondan sonra resmen yıkılma devri başladı, sonunu iyi görmüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Troika ilgileniyomuş galiba fallout un lisansıyla. Obsidian da teklif gelebilir ki benim tercihim Urquhart ve Avellone dan yana. Nma da geçenlerde bi oylama vardı Troika önde götürüyordu. Atari nin suçu matarinin suçu ben ToEE den sonra Troika ya olan güvenimi kaybettim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 her ne kadar oyunu pek sevmemiş olsam da garip bi şekilde ToEE troika ya olan güvenimi arttırdı atmosferik bi oyundu :D obsidian hiç oyun yaptı mı bakmak lazım bi bilgim yok onların çalışmaları hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 obsidian daha bişi yapmadı benim bildiğim.. daha çok bis designer'ı (art felan değil)hangi şirketteyse o yapmalı ki tim cain filan troika'da. ve adamlar üçüncü oyunlarını yapıyorlar ki bu oyun hl2'nin source motorunu ilk kullanacak oyun olan vampire the masquarade'ın devamı. arcanum fallout tarzı, toee de anladığım kadarıyla iwd tarzı bir oyundu, falout 3'ü çıkarmaya en kalifiye ekip gördüğüm kadarıyla troika'ya ait şu anda.. urquhart ve avellone bütün oyunu kurtarabilecek değil tek başlarına, daha ekiplerinin ne çıkarabileceğini görmedik..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Fallout 3 ekibindeki 17 eleman su anda obsidian'da diye biliorum, onemli lead designerlardan J.E. Sawyer yok yalniz KOTOR II uzerinde calisio su anda Obsidian, gorecez[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Loading.... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar