Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Yazıcıoğlu işhanı 5. katta ki Yıldız Bilgisayar

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun. Çok pis olaylar hakkaten.

Tanıdığın güvendiğin bir bilgisayarcın olacak, her işini ona yaptırcaksın. Gerçi sırf bilgisayar için değil; araba, elektronik, mobilya vb her türlü alanda geçerli.

Doktorlar çok şanslı o açıdan. Bir hastanın tedavisini ya da ameliyatını falan düzgün yaptın mı minnet borcundan servisin en kralını veriyorlar. Eh her alandan hasta olduğu için de ne lazımsa arayacak bir tanıdık oluyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

merak ettiğim husus, dayak atma olayından sonra polisi nasıl aradığın ve olayların nasıl geliştiği.

- adam dayak attıktan sonra "polisi arıycam" diyince cep telefonu felan çekiştirmiştir herhalde?
- polisleri aradığında ne dedin de 7-8 polis birden geldi?
- polisler gelince ekstra bir ikna durumu yaşadın mı? işyerindeki adamlar sayıca senden kalabalık olunca kendini savunmak zorunda kalmışsındır herhalde?

bu tip detayları anlatırsan sevinirim. en azından benzer bir durumla karşılaşırsak senin tecrübelerinden yararlanmış oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

dayak konusu biraz garip geldi bana cunku yazıcıoglunda her turlu 2. el parca hatta kacak parcalar dahi var bi bios pili veya yanmıs bı anakart ıcın olmuş olması gerçekten şaşırtıcı sana vuran çalışanlardan birisi olmayabilir mi acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
merak ettiğim husus, dayak atma olayından sonra polisi nasıl aradığın ve olayların nasıl geliştiği.

- adam dayak attıktan sonra "polisi arıycam" diyince cep telefonu felan çekiştirmiştir herhalde?
- polisleri aradığında ne dedin de 7-8 polis birden geldi?
- polisler gelince ekstra bir ikna durumu yaşadın mı? işyerindeki adamlar sayıca senden kalabalık olunca kendini savunmak zorunda kalmışsındır herhalde?

bu tip detayları anlatırsan sevinirim. en azından benzer bir durumla karşılaşırsak senin tecrübelerinden yararlanmış oluruz.

- Adam dayak atmadı. Sol elimde kasa vardı telefonu çıkardım bizim akrabayı aradım. Hakim dir kendisi. Adam bunu görünce kasayı çekiştirdi ver geri (parçalarını takıcam gibisinden) sonra sol eli ile suratımı tırmaladı (tırnak izi oluştu) Bende bunun üzerine boşta olan sağ elimle suratına yumruk attım. Sonra 155'i arayarak böyle böyle bir olay yaşadım elim ve suratım yaralandı dedim. Ambulanslık durumunuz var mı diye sordular yok dedim. Tamam ekip gönderiyoruz dediler. 15-20 dk geçti kimse gelmedi. Tekrar aradım yine kimse gelmedi sonra tekrar aradım 155'i.

- Polisler zabıta dövülüyor falan sanmış halbuki ben öyle bişey demedim komiser geldi zabıta dövülüyor falan demişssin dedi. Bende öyle bir şey söylemedim dedim. Yazıcıoğlunun orada bekleyen 2-3 tane polis oluyor sürekli hepsi toplanıp gelmişler olay var diye.

- Polis geldiğinde benim kavga ettiğim şahıs çoktan kaçmıştı zaten. Bana sen burada bekle adamlarımı çağırıyorum dedi. Bekledim ama gelen giden olmadı. İknalık bir durum yoktu ortada ortalık karışıktı polis dükkanda kalan tek çocuğu sorguya çekti. Ne oldu anlat bakalım dedi. Çocuk doğruları anlattı müdehale etmeme gerek yoktu 1-2 yerde yanlış cümle kullandı onda da araya girdim zaten. Ben kasayı dükkanda bıraktım almadım çünkü kasa içerisinde ki parçalar bana ait değildi neden alayım. Karakola ve hastaneye gittim rapor falan tutturdum.
Sosyal ağlarda paylaş

3d0 said:
dayak konusu biraz garip geldi bana cunku yazıcıoglunda her turlu 2. el parca hatta kacak parcalar dahi var bi bios pili veya yanmıs bı anakart ıcın olmuş olması gerçekten şaşırtıcı sana vuran çalışanlardan birisi olmayabilir mi acaba

Adamlar bu işi yapıyorlar hocam. Bu işten para kazanıyorlar. Adam bios piline bile göz diktiğine göre bios pilinin getirisi bile adamı ilgilendiriyor ha 3 kuruş ha 5 kuruş adam bunu hesap etmiyor tak tak değiştiriyor gidiyor altta ki anlaşmalı dükkanlarda satıyor bu sömürdüğü parçaları.

Çalışanlardan biriydi. Etrafta ki esnaf şikayetçiydi bunlardan. Hep bu işi yapıyorlar, yazıcıoğlunun ismini kirletiyorlar diye yakınıyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...